Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    27
Canım ssvd yani sezaryen sonrası vajinal doğum yaptıran doktorlar var. Hatta 2 sezaryen sonrası, 3 sezaryen sonrası vajinal doğum yapanlar bile var. İlk doğumun 12 yıl önce olduğu için avantajlisin hatta. Instagram'da bir sezaryen hep sezaryen değildir diye bir hesap var. İstanbul'da Semra Özer var ssvd yaptıran doktor. Oralara bakabilirsin bu konuda detaylı bilgi almak için. Devler hastanelerinde de doktordan doktora değişir

Merhaba, siz de kanama yaşadınız galiba hiç hafif ağrınız da olmuş muydu benim de sebepsiz bir şekilde ağrı hissettiğim an kanamam oluyor bir iki damla. Sonra da lekelenmeler. Ama sorun görünmüyor hiç
Hafif ağrılarım oluyo ama karın büyümesine bağlıyorum ben. Adet ağrısı türünden değil. Belkide bağlantılıdır birbiriyle

Yahu benim daha ilk çocuk ama dün karnımda balık geziyomus gibi bı histi bı kaç saniye sürdü ondan önceki günde sanki karnımda bı kas yukarı doğru çekilir gibi oldu 12. Hafta çok erken bence birine söylesem bana gulermi demiştim hatta

Ben 4 sene arayla ssvd yapan birini gördüm bence olur ki 12 sene çok ciddi bı sure daha avantajlı sin sanırım Dr Lara falan danışıp arastirman lazım sanırım

Kanama
İkinciyi 15 den itibaren hissederiz diye düşünüyorum şimdi kaçıncı haftadasn

Allah yardımcınız olsun doğumdan sonra diyetle sporla halledersiniz umarım şimdi hamileyken bunu düşünüp canınızı sıkmayın bence

Benim eşimde içiyor ama asla evin içerisinde içmez arka balkonumuz var orada içer pencereyi açar kokusunu gittikten sonra kapatır gelir ben pek rahatsız olmam onun içmesinden biraz azaltmış hatta bakalım tamamen kesecek mi

İşte bende bu yüzden demiştim geçen gün 2. Gebeliğim acaba erken hissedebilir miyim diye. Gaz gibi değildi kesinlikle. Arada hala oluyor ama bebek değil mi acaba diyorum. Yoksa bebek mi. Bir şey gezinir gibi küçük küçük pıt pıt vurur gibi değişik. Bebek dokunuslarini bildiğim için de acaba mi diye düşünmüştüm geçen. 12+2 yım şuan. Siz daha erken falan deyince değil herhalde demiştim ama bilemiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…