- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #5.081
Allah minik kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimTeşekkür ederim canımminik kızım biraz korkuttu ama iyi olacağız biliyorum iştahın zamanla düzelecektir zaten depolardan tüketiyor minişler, üzülme kilo verdiğin için. Dualarınızı esirgemeyin ben de hepiniz için dua ediyorum, sevgiler
Ay çok sevindim güzel haberlerle gelmene canımm benimSelamlar güzel gebiş arkadaşlarımbizim bugün kontrolümüz vardı geçen günki lekelenmeden sonra doktorum kontrolü erkene çekmişti. Çok şükür her şeyimiz yolunda. Hatta çok ilginçtir ki bebiş hareket bile ediyordu şok olduk görünce 9+6 yız bugün. Haftasıyla uyumluyuz plesanta sağ alt tarafta oluşmaya başlamış buna göre cinsiyet ne oluyordu bilen var mı kalp atış hızını da sordum ama 120-160 arası bir şey net sayı vermiyor dedi. Durumlar bu şekilde haftaya gidip fetal dna testi için kan vereceğiz
Aiyy cinsiyetle alakalı bir şey söylemedi ama ultrason cihazı iyi gibi muhtemelen. Baksanıza atayım 9+5 için iyi görüntüler benceAllah minik kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım beniminşallah zamanla daha iyi olacağız ben de teşekkür ederim duaların için
Ay çok sevindim güzel haberlerle gelmene canımm benimmaşallah bebeğine benimkine 150-160 gayet iyi demişti büyük ihtimalle kız demişti bakalım seninki ne olacak sağlıkla gelsin inşallah minik
Ay maşallahAiyy cinsiyetle alakalı bir şey söylemedi ama ultrason cihazı iyi gibi muhtemelen. Baksanıza atayım 9+5 için iyi görüntüler bencebu arada şu gördüğüm burun değildir demi bi de bebiş neden bu kadar sinirli yaaa
Çis yapmaya başlamış mı acaba sanki ordan yukarıya doğru çıkan birşey var çiş gibiAiyy cinsiyetle alakalı bir şey söylemedi ama ultrason cihazı iyi gibi muhtemelen. Baksanıza atayım 9+5 için iyi görüntüler bencebu arada şu gördüğüm burun değildir demi bi de bebiş neden bu kadar sinirli yaaa
Ay onu ben de çiş sandımÇis yapmaya başlamış mı acaba sanki ordan yukarıya doğru çıkan birşey var çiş gibimaşallah
Burunsa biraz büyük bi burun gibi hahahaA
Ay maşallaherkek ben de ilk yuzunun ustundekini burun sandım ama sağ kolunu kaldırmış da olabilir...
Afiyet olsun beslensin bakalımAy onu ben de çiş sandımo hala yolksac mış hala bebiş ordan besleniyormuş
Kuzum maşallah bebeğineAiyy cinsiyetle alakalı bir şey söylemedi ama ultrason cihazı iyi gibi muhtemelen. Baksanıza atayım 9+5 için iyi görüntüler bencebu arada şu gördüğüm burun değildir demi bi de bebiş neden bu kadar sinirli yaaa
Merhaba canım yani şöyle 7+3 tü ilk kontrole gittiğimde son adet tarihime göre ölçümlerde bebek büyük çıktı 3 gün ileride çıktı. Dr dedi ki sat tarihin 3 gün geri gelmiş oldu. 8 ekimden 5 ekime gelmiş oldu. Bu kontrolde gittiğimde 1 gün gene ileride çıktı bu durumda 4 Ekim olmuş oldu. Kaymalar biraz böyle kafa karıştırıcı tabi ama gittiğinde Druna sorarsin o daha iyi bilgi verir.Kızlar merhaba, gebelik haftası sayarken adet tarihinize göre mi sayıyorsunuz yoksa ultrasondaki haline göre mi, ultrasona göre 2 gün daha geriden geliyor benim, ona göre mi hafta saymalıyım
Çok teşekkür ederimMerhaba canım yani şöyle 7+3 tü ilk kontrole gittiğimde son adet tarihime göre ölçümlerde bebek büyük çıktı 3 gün ileride çıktı. Dr dedi ki sat tarihin 3 gün geri gelmiş oldu. 8 ekimden 5 ekime gelmiş oldu. Bu kontrolde gittiğimde 1 gün gene ileride çıktı bu durumda 4 Ekim olmuş oldu. Kaymalar biraz böyle kafa karıştırıcı tabi ama gittiğinde Druna sorarsin o daha iyi bilgi verir.
Ayy bende erkek gibi gördüm valla ins hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsinAiyy cinsiyetle alakalı bir şey söylemedi ama ultrason cihazı iyi gibi muhtemelen. Baksanıza atayım 9+5 için iyi görüntüler bencebu arada şu gördüğüm burun değildir demi bi de bebiş neden bu kadar sinirli yaaa
Bu arada bana da erkek gibi geldiAiyy cinsiyetle alakalı bir şey söylemedi ama ultrason cihazı iyi gibi muhtemelen. Baksanıza atayım 9+5 için iyi görüntüler bencebu arada şu gördüğüm burun değildir demi bi de bebiş neden bu kadar sinirli yaaa
Bu arada bana da erkek gibi geldi
Ayyy herkes erkek demiş hiç kız diyen yokAyy bende erkek gibi gördüm valla ins hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Merhaba sizin de biraz kanamanız olmuştu galiba o sırada kasık ağrısı da yaşadınız mı, bende 3 kez kanama oldu ağrıyla birlikte o yüzden her ağrıda çok tedirgin oluyorum ultrasonda kanama alanı da yok görünürdeAyyy herkes erkek demiş hiç kız diyen yoko zaman algılarımı erkeğe göre değiştiriyorum hemen içime kız doğmuştu aslında ama size daha çok güveniyorum nedense
Genital organlar 10.haftadan itibaren oluşmaya başlıyor bu nedenle erken henüz canımAiyy cinsiyetle alakalı bir şey söylemedi ama ultrason cihazı iyi gibi muhtemelen. Baksanıza atayım 9+5 için iyi görüntüler bencebu arada şu gördüğüm burun değildir demi bi de bebiş neden bu kadar sinirli yaaa
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Kız bakalım ne olacak bizim dediğimize bakma sen belki de kızdır içimize öyle doğdu sadece bir şey bildiğimizden değilAyyy herkes erkek demiş hiç kız diyen yoko zaman algılarımı erkeğe göre değiştiriyorum hemen içime kız doğmuştu aslında ama size daha çok güveniyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?