- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #5.261
Çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah bir an önce geçer gider sağlıkla, hayırlısıyla alırsın evladını kucağına. Hemen içini karartma inşallah kaybetmeyeceksin dualarım seninle bir an önce iyilesmen dileklerimleMrb kızlar benimde dün kontrolüm vardı bebişim 10+6 günlük sat ile uyumlu dedi ama benim baya sıkıntılarım var idrar tahlillerim iyi çıkmadı lökosit değerinin yüksek bı kaç değer daha yüksek çıktı Dr hiç beğenmedim bu değerleri dedi tekrar idrar kültürü istedi ama zaten dün pek su içemiyorum midemi bulandırıyor bana tek kullanımlık toz bişey verdi akşam içtim ayrıca miyomlarimda var nasıl bı süreç beni bekliyor bilmiyorum ama çok korkuyorum zor sureclerden geçtim bebeğimi çok bekledim kaybetmekten korkuyorum
Maşallah bebislerine saglikla gelsinler inşallah canım benim. Yaa yerim ben onları ziplarmis bir de ya masallahhhSelam benim güzel annişlerim hamişlerim nasılsınız doğumlar yaklaşıyor 30 aralıkta mide bulantısı yaşadım istifra edeceğimi bildim 7 8 defa istifra ettim kötüydüm gece 12 oldu ne denediysem geçmedi eşim hastane dedi ben yok iyiyim dedim dedikçe tuvalete koştum 1 falandı acile gittik doktor a söyledim anlatım gel bir bebişlere bakalım dedi bebişin biri zıplamış dr diyor bak bak köftehor zıplıyor dedi gülüştük 11 haftalığızbulantı ile gittik bebişin birinin zıplamasana şahit olurken birinin keyfine şahit olduk bu günleri gösteren Rabbim’e şükürler olsunsağlıcakla kucağıma alalım bebişlerimiziamin ecmain