Erkek İnfertilitesi BAŞ ANOMALİSİ YÜKSEK OLUP HAMİLE KALAN VAR MI?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Üroloji doktoru yüzde 99 tüp bebeğe doğru gidiyorsunuz dediğinden bu yana kötüyüm.
Adet düzenimde iyice bozuldu olamıyorum.........
Yardım et Allah ım....

Canım benim.. İleti mesaji geldi bana bir zamanlar ben de burda çare ariyordum. İleti gelince bir okuyayim dedim. Cok üzüldüm durumunuza. Asgi yukari ayni sorunlari biz de yasadik. Ben de ilk iki sene vajinismustum. Hem de en ileri safhasındaydim. Vajinismusken hamile kaldim nasil oldu bilmiyorum. Sonra düştü. Sonra yine hamile kaldim ve yine düştü. Eşimden hic şüphe etmemistik. Sorun bende zannediyorduk. Kahroluyordum uyuyamiyordum ama eşim benim en büyük destekcimdi. Ailenin tek erkek cocugu oldugu icin kaynanm va kayinpederiden igrenc hakaretler duyuyordum. Vajinismusu yendim bu sefer hamile kalamiyordum. Aşılama denedik tuttmadi. Sonra sorunum esimde oldugu anlasildi. Bu sefer eşim kahroldu ben ona sarıldım. Konusmuyordu hep susuyor icine atıyordu. Bir gün yanına oturup ellerini avuçlarimin icine aldim ve gözlerine baktim. Dedim ki.. Sen iki sene vajinjsmus oldugumdan hic sikayet etmedin. Kimseye anlatmadin. Cocugumuz olmuyor diye beni hic suçlamadin. Sen de insansin sen de de problem çıkması çok normal. Ben sana kiyabilir miyim.. Gözlerime iyi bak eger Rabbim bize evlat vermezee sen benim çocuğum olursun ben de senin çocuğun olurum bu hayatı yine omuz omuza yaşar gideriz... Eşim duygulanip agladi ve o gunden sonra daha güçlü oldu.. Elhamdulillah çabalar kürler vitaminler işe yaradi ben de hamile kaldim şimdi maşallah 30 haftalık olduk.. Ama olmayabilirdi de... Ben aile saadetinin once karı koca dayanişmasi ile olacagina inanıyorum. Evlat tuzu biberi Rabbim kimseye aratmasin ama olmazsa da eşler birbirine yetebilmeli.. Size tavsiyem bir süre düşünmeyin bunları uzaklaşin cocuk konularindan ve kendinizi toparlayin sevgili gibi olun.. Ve zamani geldiginde ilac vitamin kür ile ugrasmak yerine gidin en iyi merkezlerde tüpbebek deneyin. Durumunuz yoksa da karı koca çalışıp biriktirin.. Siz umudunuzu kaybetmedikce sayginizi nikahinizi zora dusurmedikçe Rabbim er ya da geç size istediginiz o kapıyı açacaktır.. Kalbim seninle ve senin gibi evlag hasreti çekenlerle canim benim. Rabbim yar ve yardımciniz olsun...
Bende aşağı yuları aynı şeyleri söyledim eşime. Ben her şekilde her zaman senin yanındayım bunu unutma. Sen önemlisin benim için dedim. Ağladı hafifledi. Aramız düzeldi. Benden af diledi. Beni mutlu etmek için bolca şey yaptı. Ama bugün bir öğrencisi kaç yıllık evlisiniz hocam demiş. Ardından çocuğunuz var mı demiş. Başka öğrenci olsa tersleyebilirmiş ama çokta sevdiği bir öğrenciymiş yok demiş ama çok kötü hissetmiş. Normalde bana çok düşkün ve çok neşelidir eşim. Ama ne zaman biri çocuk soruyor evden cenaze çıkmış gibi oluyor. Ona mı destek olayım kendimi teskin edeyim çok zor..
Sanırım mart gibi aşılama haziran sonu gibi tüp deneyeceğiz. Tek konuşabildiğim kişi kayınvalidem Allah ondan razı olsun.

Bende aşağı yuları aynı şeyleri söyledim eşime. Ben her şekilde her zaman senin yanındayım bunu unutma. Sen önemlisin benim için dedim. Ağladı hafifledi. Aramız düzeldi. Benden af diledi. Beni mutlu etmek için bolca şey yaptı. Ama bugün bir öğrencisi kaç yıllık evlisiniz hocam demiş. Ardından çocuğunuz var mı demiş. Başka öğrenci olsa tersleyebilirmiş ama çokta sevdiği bir öğrenciymiş yok demiş ama çok kötü hissetmiş. Normalde bana çok düşkün ve çok neşelidir eşim. Ama ne zaman biri çocuk soruyor evden cenaze çıkmış gibi oluyor. Ona mı destek olayım kendimi teskin edeyim çok zor..
Sanırım mart gibi aşılama haziran sonu gibi tüp deneyeceğiz. Tek konuşabildiğim kişi kayınvalidem Allah ondan razı olsun.
Benim kayinvalidem kayinpederim agza alinmayacak agir laflar ederlerdi iyi yine sizinkiler destek oluyor sagolsunlar. Asılamayi kimseye tavsiye etmem hele erkekte sorun varsa hic etmem. Tutma ihtimali her sey super olsa dahi %15... Parayi boşa savurmaktan baska bisey degil. Biz aşılama denedik tutmadı esime kürlere vitaminlere başlayınca 3 ay sonra kendiliginden oldu. Direkt tüp bebegi tavsiye ederim canim asilamalarin %85 i hayal kırıklığı ile sonuçlaniyor..

Benim kayinvalidem kayinpederim agza alinmayacak agir laflar ederlerdi iyi yine sizinkiler destek oluyor sagolsunlar. Asılamayi kimseye tavsiye etmem hele erkekte sorun varsa hic etmem. Tutma ihtimali her sey super olsa dahi %15... Parayi boşa savurmaktan baska bisey degil. Biz aşılama denedik tutmadı esime kürlere vitaminlere başlayınca 3 ay sonra kendiliginden oldu. Direkt tüp bebegi tavsiye ederim canim asilamalarin %85 i hayal kırıklığı ile sonuçlaniyor..
Bende kayınpederim adına bişey diyemem ama kayınvalidem arkadaş gibi çok şükür. Bilmiyorum ki şuan emodex ve nac kullanıyor. Başkada ekstra bişey yapmıyoruz. Ben bişey yedirmeye çalıştıkça hassaslaşıyor eşim o yüzden extra bişey yapmaktan vazgeçtim. Mart başında test yaptırcaz sonuç iyi çıkarsa deneriz değişme olmadıysa direk tüp yaparız.

merhaba arkadaslar bizim da baş anomalisi %90 lardaydi ve dogal yoldan hamile kaldim simdilik hamileligim yolunda gidiyor bir sorun yok ve bizim sayimizda cok dusuktu bir milyon altiydi ama mucize oldu normal yoldan hamile kaldim ayllllliiiin35 ayllllliiiin35
Çok şükür senin gibi örnekler olunca o kadar mutlu oluyorum ki. Bizi de bulur mu o mucize çok merak ediyorum.

Birde hiç birşey yaptınız mı kür yada ilaç?
hayir hicbirsey yapmadik degerlerimiz o kadar kotuydu ki ne yapsak da fayda etmez dedik
zaten ikinci tüp denemesinden kizim olmustu kizim 3.5 yasina geldi dondurulmusumuz vardi nisanda denedik tutmustu ama 7 haftalik dusuk yaptim agustosta da dogal yoldan hamile kaldim hic beklemiyorduk hic beklemedigimiz bir anda mucize oldu ve oğlum olacak insallah
darisi sizlere olsun insallah..ama mucize olacak diye beklememek lazim tedavi olmak lazim degerler kotuyse eger.

X