Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    30
Ben iyiyim şükür sen nasılsın
Çok şükür ben iyiyim sadece hala uykular yetmiyor hormonal olarak bir türlü dinlenmis hissedemiyorum kendimi. O da geçer inşallah
Çok geçmiş olsun canım benim iyi düşün iyi olsun inşallah bugün nasılsın? Geçti mi ağrıların? Sadece normal bir baş ağrısıdır inşallah geçer gider bir an önce dualarım seninle zor biliyorum ama stres yapmamaya çalış hem kendin hem bebeğin için
Ladyim derdin ne bilmiyorum ama Allah gönlünü ferahlatsın bir an önce dertlerin su gibi aksın gitsin inşallah bedeninden.. Bebek de sen de iyisin dimi saglik yönünden mi başka bir sıkıntın mi var. Dualarım seninle
Allah senin de gönlüne ferahlık versin bir an önce hamilelik zor hormonlar falan derken olana olmayana her şeye ağlıyoruz üzülüyoruz. Ne sıkıntın varsa bir an önce gitsin inşallah dualarım hep sizlerle

Çok sevindim güzel haberlerle gelmene benimki de çok hareket etmiyordu Dr aleti karnimda gezdirirken bir kere sıçradı uyuyordu sanırım uyandı mi naptı anlayamadim. Bir kaşık çikolata yiyip gitmiştim ama yetmedi galiba bir dahaki sefere midem alırsa daha fazla yiyip gideceğim bende inşallah güzel haberler alırsınız. Ben de bu hafta ikili test sonucunu alıp fetal DNA için kan vereceğim inşallah.

Uyandırdınız demek miniğiBizim doktor da deneyelim uyandırmayı istersen dedi de çok uğraşmadık, kıyamadık. Çikolatayı bilmiyordum, doktor söyleyince duydum ilk defa. Ben de deneyeceğim bir dahaki sefere. Tüm sonuçlar iyi çıkar umarım senin ve bebeğin için de

yaa ama sen benim buraya girdiğimde yüzümde tebessümler oluşturan enerjinle iyi hisseettiren beni yükselten tek kişiydin. şimdi mesajını okuyunca içime bi öküz oturdu kendimi kötü hissettim. sen iyi ol ki bebişinde iyi olsun sen iyi hissetki oda iyi hissetsin dualarımdasın canım

Topigin pozitifi sendin gercektende ne oldu inşallah sağlıkla ilgili bı problem yoktur rabbim yar ve yardımcınız olsun tüm sıkıntılarıni çarçabuk gidersin rabbim

Bende durduğum yerde uykum geliyor gözlerim gidiyor sabahları da geç kalkıyorum henüz geçmedi z

Bacım niye böyle oldun çok kötü hissettim mesajını görünce Rabbim derdine şifa gönlüne huzur versin ne oldu ne sıkıntın var

Kızlarrr nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor iyi misiniz
Ben daha iyi hissediyorum, henüz kanamam olmadı bu hafta da raporluyum tuvalet dışında yatıyorum hep. Cuma kontrolümüz var Sata göre 13 haftalık olacağız. Hengamede çocuğun cinsiyetine de sevinemedik, doktor kanama çok olunca vajinal bakmıştı sanırım doğruluk payı yüksektir. İkili de yaptırmıştım hastanedeyken, şükür iyi geldi sonuçları. Dua ediyorum, kötü düşüncelerim azaldı, ağlamalarım azaldı elimden geldiğince. Bulantım geçiyor gibi, 3 litre su içmeye ve kahvaltı yapmaya başladım. Denemek için çay içtim tiksinmedim. Sağlıklı beslenmeye başlayacağım. 2 kilo vermişim 2 haftada. Bebiş için iyi olacağım işte bende durumlar böyle kızlarım. Siz nasılsınız? Kayıpları olan arkadaşları okudum, öyle kötü bir ruh halindeyim ki diyecek laf bulamıyorum çok üzgünüm hepinizi kocaman kucaklıyorum.

Evet zıpladı birden sıçradı yerinde çikolatayı ben daha öncekinden biliyordum da belki kendini gösterir diye yiyip gitmiştim ama çok hareketli değildi. Zaten her şeyin tadı kötü geldiği için fazla da yiyemedim. Oysa ki önceki hamileligimde ne tatlı isterdi canım bu hamileligimde ise hiçbir şey istemiyor her şey kötü geliyor. Bulantı yok ama ne bileyim su tadın kötü gelmesi çok tuhaf ya. O yüzden istediğim gibi yemek de yiyemiyorum. Buna şükür hepimiz için iyi şeyler olsun inşallah hayırlı haberler alalım
Sömestir tatiline son 3 hafta... okula sürünerek geliyorum çok fena grip oldum. Çok ama çok yoruldum bir an önce tatil olsun memlekete gideyim anneme nazlanayim istiyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Çok çok geçmiş olsun kıyamam inşallah bir an önce atlatırsın annelerimiz ah annelerimiz iyi ki varlar Allah başımızdan eksik etmesin her türlü nazımızda derdimizde yanimizdalar idare eder çok şükür uyuklaya uyuklaya geçiyor valla
Bende durduğum yerde uykum geliyor gözlerim gidiyor sabahları da geç kalkıyorum henüz geçmedi z
Aynen böyleyim eşim ise gidecek diye geç kalkmamaya çalışıyorum ama bazen geç kalıyorum. Haftasonu olsa da yatsam diye bakıyorum resmen gözüm yatakta hep

Allah kalbini huzurla doldursun ladycim. Dualarımız seninle ve bu dönemi güçle atlatacağına inanıyorum. Biz seni tanımadan sevdik burada ve her zaman destek olmak isteriz. Bu zorluklar geçecek inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Daha iyi hissetmene çok sevindim canım benim daha da iyi olursun inşallah en kısa zamanda neydi cinsiyeti yazmistin sanırım ama ben unuttum tabi sonuçların da iyiymiş insallah daha da iyi olacaksın ben de her şeyin tadı kötü gelmesinden dolayı yiyemiyorum bu yüzden 2 kg verdim. Duzeliriz inşallah

Teşekkür ederim canım minik kızım biraz korkuttu ama iyi olacağız biliyorum iştahın zamanla düzelecektir zaten depolardan tüketiyor minişler, üzülme kilo verdiğin için. Dualarınızı esirgemeyin ben de hepiniz için dua ediyorum, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…