Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    26
Ben dumandan çok etkilendigim için ya camda iciyo yada kapıda WC de falan yanımda icseydi bende senin gibi çok kizardim

Merhaba, siz de kanama yaşadınız galiba hiç hafif ağrınız da olmuş muydu benim de sebepsiz bir şekilde ağrı hissettiğim an kanamam oluyor bir iki damla. Sonra da lekelenmeler. Ama sorun görünmüyor hiç

Hepinize hayırlı akşamlar güzel anneler. Benim kasık ağrım çok fazla oluyo çoğunlukla solda ara ara da sağda bazen karın ağrısı da eşlik ediyo özellikle 2-3 gündür cuma günü kontrolüm var ama beklemelimiyim yoksa acilden gitmelimiyim fikir verin lütfen.

Ben çok duydum sezaryenden sonra normal doğum yapanlari ladyim ama bilemiyorum ki. Devlette durum nedir ozeldeki drlar ne der.. çok da bilmediğim bir konu olduğu için yorum yapamıyorum fazla bir bilen arkadaş varsa yazsın

Canım ben çok tereddütte kalınca hemen hastaneye gidiyorum yoksa günler zehir oluyor eğer takacaksan kesinlikle git için rahat etsin

Canım ben çok tereddütte kalınca hemen hastaneye gidiyorum yoksa günler zehir oluyor eğer takacaksan kesinlikle git için rahat etsi

Canım ben çok tereddütte kalınca hemen hastaneye gidiyorum yoksa günler zehir oluyor eğer takacaksan kesinlikle git için rahat etsin
Çok haklısın takıntı yapıyorum bir yandan da ultrasona çok sık gitmiş oluyorum diye vicdan azabı çekiyorum. Daha kucağumıza almadan onun için kendimizi yiyoruz. Bakıcam yarında devam ederse dediğin gibi gidicem

Canım ultrason zararlı diye bir şey yok 2 boyutlu olduğu sürece hiç bir sıkıntı yok sürekli kalp atışını dinlenmesi vs. Sıkıntı ilk gebeliğimde de 3 haftada bir hep gittim ultrasona

Kanama lekelenme var mı

Ssvd (Sezeryan sonrası vajinal doğum) yaptıran doktorlar var evet imkansız da değil. Ama rahim öncesinde kesilip biçilmiş olduğundan rupture yani yırtık riski oluştuğundan hekimlerin %95i tercih etmiyor. Ssvd diye google da arat, bınu yaptıran doktorlar, yapmış olanlar vs.ulaşabilirsin. Rupture çok riskli yani fatal risk taşıyor (ölüm) onun için bu risk minimum da olsa çoğunluk yanaşmıyor. Benim ilk doğumum normal başlayıp 8 saatlik suni sancının ardından sezeryana döndüğü için, yok anam ben daha o sancıyı bir daha ucundan kıyısından çekemem diyerek sezeryana devam ettim 2.de de, 3 de öyle olacak inşallah.

Canım ultrason zararlı diye bir şey yok 2 boyutlu olduğu sürece hiç bir sıkıntı yok sürekli kalp atışını dinlenmesi vs. Sıkıntı ilk gebeliğimde de 3 haftada bir hep gittim ultrasona
Yaa bende zararlı diye kuruntu yapıyodum içimi nasıl rahatlattın. Kanamam 7. Haftada oldu çok fazla idi ama iğne kullandım hala progestana da devam ediyorum çok şükür kanama lekelenmem hiç yok içerde çok az kanama alanı kaldı dedi doktor sadece

Teşekkür ediyorum canım

Selamlar herkese kızlar ben bugün ilk kez hissettim sanırım. Karnında tüy gezinmesi gibiydi bu 3. Olduğu için çok erkenden farkettim galiba
İlginçtir bu gün ben de bi şeyler hissediyorum. Devamlı kendimi dinliyorum o neydi diye. Bi hareket bi şeyler var. Anlamlandıramıyorum. Kızımı 17. Haftada hissetmiştim. Bakalım devam edecek mi.. belki de gazdır. Ama ilk kez böyle hissediyorum.

Bence tecrübeli olduğumuz ve takip ettiğiniz için farkedebiliriz bir de benim bebiş 4 gün ilerde görünüyor. Gaz gibi değildi gaz olmadığına eminim.birkaç güne belli olur zaten ne olup olmadığı... Aynı şekilde artış olursa kesin bebiştir.kızımı ilk kez tam 16 haftalıkken hissettim gayet net bir hareketti. Oğlumu da 13 14 gibi başladım hissetmeye giderek arttı hisler ilk hareketler kızımdaki gibi değildi o hissi ilk gebeliği olmayanlar bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…