- 4 Nisan 2011
- 1.872
- 998
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.741
Ah canım benim gözümde yaşla okudum. Allah sabır versin istediğin zamanda inşallah yeniden sağlıklı bir bebeğin olur. Ben çok giremiyorum buraya ama yine de sizlerle paylaşımda bulunmaya çalışıyorum. Hakkını helal et yolun açık olsun inşallah.Arkadaşlar merhaba, size iyi haberlerle gelemedim maalesef. Saat 7 gibi uyandığımda kahvaltı hazırlarken suyumun geldiğini farkettim ve evde düşük yaptım. Hastaneye geldik, rahmimin duvarı hala kalın olduğu için rahmin duvarını temizlemek için küretaj önerdiler. Küretaj oldum, yatış verdiler. Kontrol ultrason baktılar vajinal, bir parçanın daha olduğunu söyledi doktor. İlaçla kalanının düşmesini bekleyeceğiz. Dua edin, benim de dualarım sizinle. Görseniz mucize bu dersiniz. 12. Haftaya girmiştik bugün miniğimle. Her uzvu, her yeri belli idi. Rabbim ne kadar güzel yaratmış, hayran kalmamak mümkün değildi. Yiyecek ekmeği, alacak nefesi yokmuş benim miniğimin. Tüm arkadaşlarımı öpüyorum, sizinle konuşmak, dertlerimi paylaşmak çok özel ve çok güzeldi. Dilerim ki hepiniz güzel süreçlerden geçerek hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bu arada ultrasonla öğrenmek nasip olmadı ama cinsiyeti kız idi...
Ahahahah aynennnnnn bizim evde de canım ne isterse onu pişiririmAhahahha.Allah iyiliğini versin. Salatalık karpuz sevmeyen ve yiyemeyen birini hiç duymamıştım.
Ben de süt içemem. Kaymak, tereyağ ekmeğe sürüp yiyemem.Yağlı etten, ilikli kemikli etten haşlama yaparlar ya, onu yiyemem. Anneannem rahmetli derdi ki, sen hiç bu evin kızı değilsin. (Bunlar yeme kültürümüzde ana gıdalar, en hakikisini memleketten getirtirler ) ama ben yiyemiyorum
Aramızda kalsın, size bi şey diyeyim. Ben evlendim, neyi seversem bizim evde o pişer. Ve ben neyi sevmezsem bizim evde o asla pişmez. Yani pişirmem.Ben yemem ama kocam sever. Dur pişireyim diye bi durum olmaz yani.
Not: kocamı seviyorum.
Ayyy ama işte anne olunca hepsini yapacağız mecburenDoğrudur ben de et tavuk balık yiyemiyorum mesela küçükken yaşadığım bir travma yüzünden. Daha öncesinde yiyiyormusum. O yüzden inanıyorum sevmediğineannelik öyle bir güç ki burnunu tıkayıp gene de yapıyorsun çocuğun için valla Allah sevmediğin şeylere dokunma yapma gücünü veriyor
Aynen kuzum değer ne yapalım sağlıklı olsunlar daAyyy ama işte anne olunca hepsini yapacağız mecburenolsun beeee değer bebişlerimizeee
Ayyy maşallah ne güzelSelam kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolundaymış. Bebiş gayet sağlıklı 11+5 di bugün gittim 11+6 ölçtü. Çok şükür güzel şekilde büyümüş, ense kalınlığı iyiymiş, kollarını bacaklarını, burun kemigini her şeyini gördük küçük pıtpıtları dinledik cinsiyet ile ilgili tahmin yaptı bu arada %90 bir ihtimal söyledi tahmini olan var mııbu arada ikili test için kan verdim. Eskişehirdeyim zaten Osmangazi'de fetal DNA yaptirabiliyorsan yaptır dedi çok uygun rakamı içinde şüphe kalmaz dedi. Bebekte bir sıkıntı olduğu için değil rakamı uygun olduğu için söylüyorum dedi bakalım randevu alacağım
Hayirli olsun canim Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. Bana bayaa erkek gibi geldiSelam kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolundaymış. Bebiş gayet sağlıklı 11+5 di bugün gittim 11+6 ölçtü. Çok şükür güzel şekilde büyümüş, ense kalınlığı iyiymiş, kollarını bacaklarını, burun kemigini her şeyini gördük küçük pıtpıtları dinledik cinsiyet ile ilgili tahmin yaptı bu arada %90 bir ihtimal söyledi tahmini olan var mııbu arada ikili test için kan verdim. Eskişehirdeyim zaten Osmangazi'de fetal DNA yaptirabiliyorsan yaptır dedi çok uygun rakamı içinde şüphe kalmaz dedi. Bebekte bir sıkıntı olduğu için değil rakamı uygun olduğu için söylüyorum dedi bakalım randevu alacağım
Evettt bildinizzzAyyy maşallah ne güzelhareketlerinde gördünüz mü peki ben görüntüden kız gibi algıladım ama tabi hiç bı fikrim yok hissi kablel vuku
Valla ben de ağzından erkek kelimesi dökülecek sanırım diye düşünüyordum ama büyük ihtimalle kız dedi ben de şaşırdım baya çok farklı geçiyor hamileliğim öncekinden çünküHayirli olsun canim Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. Bana bayaa erkek gibi geldi
Bı tanede kızınız var sanırım 2. De kız olursa ablasına arkadaş gelir ne güzel sağlıkla gelsin inşallahEvettt bildinizzz%90 kız gibi dedi %10 bir ihtimal var kolay kolay değişmez bir dahaki randevuda daha net konuşabiliriz dedi
Valla ben de ağzından erkek kelimesi dökülecek sanırım diye düşünüyordum ama büyük ihtimalle kız dedi ben de şaşırdım baya çok farklı geçiyor hamileliğim öncekinden çünkü
Evet çok şükür bir kızım var içten içe kız olsa diye gönlümden geçiyordu ama gebelik belirtileri farklı olunca değil galiba diyordum ama kızmış büyük ihtimalle hem de göbüşlü falanBı tanede kızınız var sanırım 2. De kız olursa ablasına arkadaş gelir ne güzel sağlıkla gelsin inşallah
Yuppiiiiii!Evettt bildinizzz%90 kız gibi dedi %10 bir ihtimal var kolay kolay değişmez bir dahaki randevuda daha net konuşabiliriz dedi
Valla ben de ağzından erkek kelimesi dökülecek sanırım diye düşünüyordum ama büyük ihtimalle kız dedi ben de şaşırdım baya çok farklı geçiyor hamileliğim öncekinden çünkü
Ay hayırlı olsun en kötü yanilmamiz böyle olsun. Allah gonlune göre vermisEvettt bildinizzz%90 kız gibi dedi %10 bir ihtimal var kolay kolay değişmez bir dahaki randevuda daha net konuşabiliriz dedi
Ayy ne güzel benimde bı ablam var dünyada cennet gibi kız kardeş teyze falan fasa fiso anne yarısı ablaEvet çok şükür bir kızım var içten içe kız olsa diye gönlümden geçiyordu ama gebelik belirtileri farklı olunca değil galiba diyordum ama kızmış büyük ihtimalle hem de göbüşlü falanhareket etti zıpladı falan çok güzeldi
Amin inşallahYuppiiiiii!
Sağlıkla gelsin güzel kuzu
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederimAy hayırlı olsun en kötü yanilmamiz böyle olsun. Allah gonlune göre vermis
Valla ben bir ayı ne zor geçirdim anlıyorum seni sağlıklı mı nasıl cinsiyet tahmini yapacak mı inşallah iyidir inşallah sağlıklıdır diye diye bu güne geldim ama bir de bana sor nasıl geçti. Çok şükür sağlıklı olduğu haberini aldım güzel haberler aldım içim rahatladiAyy ne güzel benimde bı ablam var dünyada cennet gibi kız kardeş teyze falan fasa fiso anne yarısı ablainşallah sağlıkla büyütün ikisinide sizlere layık Allah'a güzel kul olsunlar inşallah gönlünüzce olsun herşey benim de cinsiyet için kontrol yaklaşıyor çok merak ediyorum valla 12 hafta olduk bugün 14 ortaları gibi gidicem ama zaman gecmiyo
Allah sabır versin çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemedim çok çok geçmiş olsunArkadaşlar merhaba, size iyi haberlerle gelemedim maalesef. Saat 7 gibi uyandığımda kahvaltı hazırlarken suyumun geldiğini farkettim ve evde düşük yaptım. Hastaneye geldik, rahmimin duvarı hala kalın olduğu için rahmin duvarını temizlemek için küretaj önerdiler. Küretaj oldum, yatış verdiler. Kontrol ultrason baktılar vajinal, bir parçanın daha olduğunu söyledi doktor. İlaçla kalanının düşmesini bekleyeceğiz. Dua edin, benim de dualarım sizinle. Görseniz mucize bu dersiniz. 12. Haftaya girmiştik bugün miniğimle. Her uzvu, her yeri belli idi. Rabbim ne kadar güzel yaratmış, hayran kalmamak mümkün değildi. Yiyecek ekmeği, alacak nefesi yokmuş benim miniğimin. Tüm arkadaşlarımı öpüyorum, sizinle konuşmak, dertlerimi paylaşmak çok özel ve çok güzeldi. Dilerim ki hepiniz güzel süreçlerden geçerek hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bu arada ultrasonla öğrenmek nasip olmadı ama cinsiyeti kız idi...
dr um beni başakşehir çam sakurada barış boza ya yönlendirdi çok ilgili açıklayıcı bir dr ama dediğin diğer şeylere bakıyor mu bilmiyorum biz ense kalınlığı ödem nedeniyle gittikKızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.