Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    22
Ah canım benim gözümde yaşla okudum. Allah sabır versin istediğin zamanda inşallah yeniden sağlıklı bir bebeğin olur. Ben çok giremiyorum buraya ama yine de sizlerle paylaşımda bulunmaya çalışıyorum. Hakkını helal et yolun açık olsun inşallah.

Kızlar benim de 2 li test yarın bakalım cinsiyet tahmini yapacaklar mı devlette verildi randevu radyolog mu de mu bakıyor acaba hiç bilgim yok. Cinsiyet öğrenenler var okudum hepinize toptan hayırlı olsun arkadaşlar 2 tane çocukla -ki biri hala bebe diğeri de ergencik- müdavimi olamıyorum buranın. Fırsat olursa girip gelişmeleri görmeye çalışıyorum. Herkese sağlık diliyorum. Bulantılar ağrılar kusmalar tez zamanda geçsin bundan sonraki süreçte bomba gibi olalım inşallah.

Ahahahah aynennnnnn bizim evde de canım ne isterse onu pişiririm eve karpuz almıyoruz mesela. Canım kocam geçen yaz heveslenip gel çekirdeksiz karpuz alalım seveceksin dedi ama bir dilim yediğimi görünce israf olur diye onu da almıyor artık kayınvalidemlere gittiğimizde bazen böyle yemek masasında karpuz da oluyor o zaman bulaşıklara bile dokunmuyorım bu nasıl bir tiksinmek ben bilmiyorum

Ayyy ama işte anne olunca hepsini yapacağız mecburen olsun beeee değer bebişlerimizeee

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolundaymış. Bebiş gayet sağlıklı 11+5 di bugün gittim 11+6 ölçtü. Çok şükür güzel şekilde büyümüş, ense kalınlığı iyiymiş, kollarını bacaklarını, burun kemigini her şeyini gördük küçük pıtpıtları dinledik cinsiyet ile ilgili tahmin yaptı bu arada %90 bir ihtimal söyledi tahmini olan var mıı bu arada ikili test için kan verdim. Eskişehirdeyim zaten Osmangazi'de fetal DNA yaptirabiliyorsan yaptır dedi çok uygun rakamı içinde şüphe kalmaz dedi. Bebekte bir sıkıntı olduğu için değil rakamı uygun olduğu için söylüyorum dedi bakalım randevu alacağım

Eklentiler

• IMG_20241226_102847.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 16
Ayyy maşallah ne güzel hareketlerinde gördünüz mü peki ben görüntüden kız gibi algıladım ama tabi hiç bı fikrim yok hissi kablel vuku

Hayirli olsun canim Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. Bana bayaa erkek gibi geldi

Ayyy maşallah ne güzel hareketlerinde gördünüz mü peki ben görüntüden kız gibi algıladım ama tabi hiç bı fikrim yok hissi kablel vuku
Evettt bildinizzz %90 kız gibi dedi %10 bir ihtimal var kolay kolay değişmez bir dahaki randevuda daha net konuşabiliriz dedi
Hayirli olsun canim Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. Bana bayaa erkek gibi geldi
Valla ben de ağzından erkek kelimesi dökülecek sanırım diye düşünüyordum ama büyük ihtimalle kız dedi ben de şaşırdım baya çok farklı geçiyor hamileliğim öncekinden çünkü

Bı tanede kızınız var sanırım 2. De kız olursa ablasına arkadaş gelir ne güzel sağlıkla gelsin inşallah

Bı tanede kızınız var sanırım 2. De kız olursa ablasına arkadaş gelir ne güzel sağlıkla gelsin inşallah
Evet çok şükür bir kızım var içten içe kız olsa diye gönlümden geçiyordu ama gebelik belirtileri farklı olunca değil galiba diyordum ama kızmış büyük ihtimalle hem de göbüşlü falan hareket etti zıpladı falan çok güzeldi

Yuppiiiiii!
Sağlıkla gelsin güzel kuzu

Ay hayırlı olsun en kötü yanilmamiz böyle olsun. Allah gonlune göre vermis

Ayy ne güzel benimde bı ablam var dünyada cennet gibi kız kardeş teyze falan fasa fiso anne yarısı abla inşallah sağlıkla büyütün ikisinide sizlere layık Allah'a güzel kul olsunlar inşallah gönlünüzce olsun herşey benim de cinsiyet için kontrol yaklaşıyor çok merak ediyorum valla 12 hafta olduk bugün 14 ortaları gibi gidicem ama zaman gecmiyo

Valla ben bir ayı ne zor geçirdim anlıyorum seni sağlıklı mı nasıl cinsiyet tahmini yapacak mı inşallah iyidir inşallah sağlıklıdır diye diye bu güne geldim ama bir de bana sor nasıl geçti. Çok şükür sağlıklı olduğu haberini aldım güzel haberler aldım içim rahatladi inşallah çabucak geçer öğrenirsin sen de yavrunun durumunu bir an önce

Allah sabır versin çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemedim çok çok geçmiş olsun

dr um beni başakşehir çam sakurada barış boza ya yönlendirdi çok ilgili açıklayıcı bir dr ama dediğin diğer şeylere bakıyor mu bilmiyorum biz ense kalınlığı ödem nedeniyle gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…