- 8 Ağustos 2011
- 10.649
- 3.743
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.521
Ben de 17. Haftada hissetmiştim hareketleri. 18de bebek hareketi old. Emin oldum.Bu arada kızlar çok saçma ve imkansız ama karninizda dokunma, seyirme, dürtme gibi şeyler hissediyor musunuz? Böyle küçük küçük? Ben kızımı 17. Haftada hissetmiştim. Bağırsak hareketi desem değil gibi. Kızımda belliydi bağırsak hareketi olduğu. Özellikle farketmeden bacaklarımı dikip oturunca veya karnımı bir yere dayadigimda hissediyorum. Bacaklarımı indirince veya karnımı çekince geçiyor. Bebisin hareketleri olabilir mi? İlk hamileliklerde geç anlaşılıyor sonrakilerde daha erken hissediliyor diyen de var imkansız diyen de. Anlayamadım
Yalnız olmadigima sevindimGebelik geçiren ya da gebe olan kadınlar da görülen yalancı segirmelerbebek hareketi gibi, çok araştırıp okumuştum, kadınlarda genelde gorulen bı durum, gaz harketleri dışında bebek jareketleri gibi segiren hareket eden şeyler kaslar aslinda yine de bebek hareketi olarak düşünmek iyi geliyor
Bence de olamaz canım da öyle gibi hissediliyor.Canım bence olamaz çünkü kesesinin içinde çok ufak daha, kese ondan büyük olduğu için etrafına dokunma hissi geçmez bence, karnimda seyirme bende de oluyor, damarlarimiz çoğalıyor, bagirsaklarimiz hareketlibu benim düşüncem ama tabi bilemeyiz Allah'ın işini
Aynen aslında daha 1.5 ay gibi bir süre var önümde benim de hissetmem için. Erken yaniBen de 17. Haftada hissetmiştim hareketleri. 18de bebek hareketi old. Emin oldum.
Y YagmurrTanemDurudurusen haber var mı diye topiğe girip bakıyorum devamlı. Kızlar çıkınca yazın
Ben direk kız hissettim hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar doktorum cinsiyetle ilgili yorum yapmadı sizin tahminleriniz nedirrr
Bende çok merak ettim şimdi benim ultrason kağıdına da bakarmısınız rica etsemBen direk kız hissettim hayırlısı olsun inşallah
Biz de araştırıyoruz. Doktorun verdiği broşürleri ve başka birkaç yeri aradım. Bazı yerler dolarlı fiyat veriyor. Şikayet var'a da baktım bu süreçte, siz de oradan kontrol edebilirsiniz karar verirken. Yaptıracağımız yere karar verdik aslında ama buradan yazılır mı reklam mı olur bilemiyorum, özelden yazabilirim size fiyat ve isim bilgisini.Selam ben 11+2 haftalığım doktpr fetal dna testi yaptırmamı tavsiye etti. Yaptıran veya yaptıracak olan var mı? Laboratuvar tavsiyesi olan var mı?
Çok teşekkür ederim cevabınız içinBiz de araştırıyoruz. Doktorun verdiği broşürleri ve başka birkaç yeri aradım. Bazı yerler dolarlı fiyat veriyor. Şikayet var'a da baktım bu süreçte, siz de oradan kontrol edebilirsiniz karar verirken. Yaptıracağımız yere karar verdik aslında ama buradan yazılır mı reklam mı olur bilemiyorum, özelden yazabilirim size fiyat ve isim bilgisini.
Doktorun verdiği broşürlerden biri yurt dışı firmasıydı, bazı anne babalar ille de yurt dışında yaptıracağım diyormuş. Burayı aradığımda çok kesin bir şekilde, bu işin bir yazılım işi olduğunu, Türkiye'de kimsenin bu pahalı yazılımları alamayacağını, kendilerinin Kore'ye gönderdiğini ve en iyi sonuçların oradan geldiğini falan söylediler. 550 dolar demişlerdi Kore'ye gönderilecek test için. Buradaki testler biraz daha uygun. Burada yaptırmaya karar verdik biz de ama doktor yönlendirirse gidebileceğiz, önce ense kalınlığı ölçülecek bu cumartesi, endişe içinde bekliyoruz. Hepimiz için hayırlı sonuçlar gelir umarım.
Haftamız günümüz aynı canım. Ben de Perşembe gideceğim bakalım ne diyecek. Fetal DNA isteyecek mi yoksa istemeyecek mi. Sana neden tavsiye etti yaş faktörü falan mı? 5 sene önce hamileyken böyle bir şey var mıydı bilmiyorum o zaman ikili falan yaptırdım detaylı yaptırdım çok şükür sıkıntı çıkmadan doğum yaptım sağlıklı şekilde kucağıma aldım. İnşallah hiç bir annede sıkıntı çıkmaz herkes sağlıkla alır kucağına yavrusunu. En büyük duam bu tüm gebe arkadaşlarım içinÇok teşekkür ederim cevabınız için
İnşallah canım herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine. Evet yaş faktörü sebebiyle ikili ve üçlü test muhtemelen yüksek riskli çıkacak dörtlü teste belkide amniosenteze ihtiyaç duyabiliriz dedi. Bu streslere girmeden direkt bu testi yaptırmanı tavsiye ederim dedi.Haftamız günümüz aynı canım. Ben de Perşembe gideceğim bakalım ne diyecek. Fetal DNA isteyecek mi yoksa istemeyecek mi. Sana neden tavsiye etti yaş faktörü falan mı? 5 sene önce hamileyken böyle bir şey var mıydı bilmiyorum o zaman ikili falan yaptırdım detaylı yaptırdım çok şükür sıkıntı çıkmadan doğum yaptım sağlıklı şekilde kucağıma aldım. İnşallah hiç bir annede sıkıntı çıkmaz herkes sağlıkla alır kucağına yavrusunu. En büyük duam bu tüm gebe arkadaşlarım için
Anladım canım benimİnşallah canım herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine. Evet yaş faktörü sebebiyle ikili ve üçlü test muhtemelen yüksek riskli çıkacak dörtlü teste belkide amniosenteze ihtiyaç duyabiliriz dedi. Bu streslere girmeden direkt bu testi yaptırmanı tavsiye ederim dedi.
Aminn canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Her şey güzel gider doktorun gerek görmez inşallah başka testlereAnladım canım benimİnşallah hiç bir sıkıntı olmadan alacaksın yavrunu kucağına ben daha araştırmadım bile bakalım Dr gerekli derse arastiririm dedim. Hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah canım benim. Bu arada listede ismini göremedim. Bilgilerini yazmadın sanırım daha.Aminn canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Her şey güzel gider doktorun gerek görmez inşallah başka testlere
Pek anlamam aslinda birden icimden geldi :) sizinki de kız gibi hissettim. Gönlünüzden geçen Neyse Allah hayırlısıyla versin inşallahBende çok merak ettim şimdi benim ultrason kağıdına da bakarmısınız rica etsem
Sürekli aynı yerde sol tarafımda seyirme var, daha 9 haftalık olacakBu arada kızlar çok saçma ve imkansız ama karninizda dokunma, seyirme, dürtme gibi şeyler hissediyor musunuz? Böyle küçük küçük? Ben kızımı 17. Haftada hissetmiştim. Bağırsak hareketi desem değil gibi. Kızımda belliydi bağırsak hareketi olduğu. Özellikle farketmeden bacaklarımı dikip oturunca veya karnımı bir yere dayadigimda hissediyorum. Bacaklarımı indirince veya karnımı çekince geçiyor. Bebisin hareketleri olabilir mi? İlk hamileliklerde geç anlaşılıyor sonrakilerde daha erken hissediliyor diyen de var imkansız diyen de. Anlayamadım
Doğrudur ya bende de var seyirmeler falanSürekli aynı yerde sol tarafımda seyirme var, daha 9 haftalık olacak
Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah vaktinde kolaylıkla sağlıkla hepimiz alalım bebeklerimizi. Bir düşük bir dış gebelik sonrasında gelen bir müjde bana o yüzden o kadar heyecanlı aynı zamanda stresli geçiyo ki buradaki yazılar da umut oluyo BanaPek anlamam aslinda birden icimden geldi :) sizinki de kız gibi hissettim. Gönlünüzden geçen Neyse Allah hayırlısıyla versin inşallah
Canım benim ikinci gebelik o halde sürekli iyii midir sağlıklı mıdır diye düşünmeden edemiyorum ben de çok iş yapınca belim ağrıyor kasık batıyorKızlar selam nasılsınız? Geçen gün mesajları okurken görmüştüm kasıkta çekilme batma gibi ağrılar yaşayanlar vardı. Bende de aynı dinleniyorum dinleniyorum geçmiyo çok sinir bozucu bebeğe bişey mi oldu diye düşünmekten kendimi de alamıyorumvar mı doktora gidip ağrın şundan diye cevap alan neden böyle oluyor