Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    21
Ben de 17. Haftada hissetmiştim hareketleri. 18de bebek hareketi old. Emin oldum.

Y YagmurrTanem Durudurusen haber var mı diye topiğe girip bakıyorum devamlı. Kızlar çıkınca yazın

Yalnız olmadigima sevindim aynen iyi geliyor kesinlikle minik eller ayaklar olarak düşünmek bende diyorum hissetmem için daha çok erken teşekkür ederim
Bence de olamaz canım da öyle gibi hissediliyor. Ya da öyle düşünmek iyi geliyor bebek gibi düşünmek moral oluyor anneye de

Ben de 17. Haftada hissetmiştim hareketleri. 18de bebek hareketi old. Emin oldum.

Y YagmurrTanem Durudurusen haber var mı diye topiğe girip bakıyorum devamlı. Kızlar çıkınca yazın
Aynen aslında daha 1.5 ay gibi bir süre var önümde benim de hissetmem için. Erken yani ama öyle hissediyor gibi olunca yazayım dedim.

Doktordan geliyorum canlar. Ultrasonda haftası ile uyumlu 11+5 çıktı. Kalp atışını aldık. Bu kanamaları iyiye yormamıştım hafta sonu ama şükür bebişkonun durumu iyi. Kanama alanı hala var. Progestanı günde bir dozdan ikiye yükseltti. Haftaya ikili test için gideceğim. Benden haberler böyle. Y YagmurrTanem siz neler yaptınız?

Selam ben 11+2 haftalığım doktpr fetal dna testi yaptırmamı tavsiye etti. Yaptıran veya yaptıracak olan var mı? Laboratuvar tavsiyesi olan var mı?
Biz de araştırıyoruz. Doktorun verdiği broşürleri ve başka birkaç yeri aradım. Bazı yerler dolarlı fiyat veriyor. Şikayet var'a da baktım bu süreçte, siz de oradan kontrol edebilirsiniz karar verirken. Yaptıracağımız yere karar verdik aslında ama buradan yazılır mı reklam mı olur bilemiyorum, özelden yazabilirim size fiyat ve isim bilgisini.

Doktorun verdiği broşürlerden biri yurt dışı firmasıydı, bazı anne babalar ille de yurt dışında yaptıracağım diyormuş. Burayı aradığımda çok kesin bir şekilde, bu işin bir yazılım işi olduğunu, Türkiye'de kimsenin bu pahalı yazılımları alamayacağını, kendilerinin Kore'ye gönderdiğini ve en iyi sonuçların oradan geldiğini falan söylediler. 550 dolar demişlerdi Kore'ye gönderilecek test için. Buradaki testler biraz daha uygun. Burada yaptırmaya karar verdik biz de ama doktor yönlendirirse gidebileceğiz, önce ense kalınlığı ölçülecek bu cumartesi, endişe içinde bekliyoruz. Hepimiz için hayırlı sonuçlar gelir umarım.

Çok teşekkür ederim cevabınız için

Çok teşekkür ederim cevabınız için
Haftamız günümüz aynı canım. Ben de Perşembe gideceğim bakalım ne diyecek. Fetal DNA isteyecek mi yoksa istemeyecek mi. Sana neden tavsiye etti yaş faktörü falan mı? 5 sene önce hamileyken böyle bir şey var mıydı bilmiyorum o zaman ikili falan yaptırdım detaylı yaptırdım çok şükür sıkıntı çıkmadan doğum yaptım sağlıklı şekilde kucağıma aldım. İnşallah hiç bir annede sıkıntı çıkmaz herkes sağlıkla alır kucağına yavrusunu. En büyük duam bu tüm gebe arkadaşlarım için

İnşallah canım herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine. Evet yaş faktörü sebebiyle ikili ve üçlü test muhtemelen yüksek riskli çıkacak dörtlü teste belkide amniosenteze ihtiyaç duyabiliriz dedi. Bu streslere girmeden direkt bu testi yaptırmanı tavsiye ederim dedi.

Anladım canım benim İnşallah hiç bir sıkıntı olmadan alacaksın yavrunu kucağına ben daha araştırmadım bile bakalım Dr gerekli derse arastiririm dedim. Hakkımızda hayırlısı olsun

Anladım canım benim İnşallah hiç bir sıkıntı olmadan alacaksın yavrunu kucağına ben daha araştırmadım bile bakalım Dr gerekli derse arastiririm dedim. Hakkımızda hayırlısı olsun
Aminn canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Her şey güzel gider doktorun gerek görmez inşallah başka testlere

Aminn canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Her şey güzel gider doktorun gerek görmez inşallah başka testlere
İnşallah canım benim. Bu arada listede ismini göremedim. Bilgilerini yazmadın sanırım daha.

Sürekli aynı yerde sol tarafımda seyirme var, daha 9 haftalık olacak

Sürekli aynı yerde sol tarafımda seyirme var, daha 9 haftalık olacak
Doğrudur ya bende de var seyirmeler falan Yeminle delirdik ya yavrularımızı bir an önce hissetmek istiyoruz sanırım bu yüzden seyirmeleri, karnimizdaki hareketleri onlar zannediyoruz erkenden hissedemeyiz ki ya dimi daha onların elleri ayakları minnacıkk şuan da karnimda var bak pıt pıt pıt sürekli bebekten zannedip irkiliyorum

Pek anlamam aslinda birden icimden geldi :) sizinki de kız gibi hissettim. Gönlünüzden geçen Neyse Allah hayırlısıyla versin inşallah
Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah vaktinde kolaylıkla sağlıkla hepimiz alalım bebeklerimizi. Bir düşük bir dış gebelik sonrasında gelen bir müjde bana o yüzden o kadar heyecanlı aynı zamanda stresli geçiyo ki buradaki yazılar da umut oluyo Bana

Kızlar selam nasılsınız? Geçen gün mesajları okurken görmüştüm kasıkta çekilme batma gibi ağrılar yaşayanlar vardı. Bende de aynı dinleniyorum dinleniyorum geçmiyo çok sinir bozucu bebeğe bişey mi oldu diye düşünmekten kendimi de alamıyorum var mı doktora gidip ağrın şundan diye cevap alan neden böyle oluyor

Canım benim ikinci gebelik o halde sürekli iyii midir sağlıklı mıdır diye düşünmeden edemiyorum ben de çok iş yapınca belim ağrıyor kasık batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…