Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    21
Kızlar benim ilk gebeliğim bulantılıydı ama yoğun bulantı onda da yoktu. Bunda da sadece 2 3 hafta bulantı oldu sonra hiç yok. Diğer gebeliğim daha bulantılıydı yani acaba bu sıkıntılı bir durum mu bulantı olmaması

Merhaba ben 10. Haftama girmek üzereyim şuana kadar hiç bulantım olmadı, aksine iştahım da aşırı açık bence kişiden kişiye değişiyor, endişelenmeyin

Ya ben de 34 yaşındayım 2li yaptırmasam mı acaba? Sizler yaptıracak mısınız

Ben kızımda 19 haftalık hisettim ama oğlumu 13 haftalık iken hissettim hatta bildiğin sert tekme idi maşallah doğduğunda anladım. O yüzden hissetmiş olabilmen zor olabilir yada zayıf iseniz neden olmasın ☺❤

Methaba bende aynı durumdayım geçtimi düşük riskiniz acaba süreç nasıl geçti sizin

İyi akşamlar hamiler 2li test yaptım. Ama doktora sormayı unuttum lazer yapılıyor mu diye? Soran oldu mu. 12+3 haftalık şimdi bebiş

Merhaba ben 10. Haftama girmek üzereyim şuana kadar hiç bulantım olmadı, aksine iştahım da aşırı açık bence kişiden kişiye değişiyor, endişelenmeyin
Bende 9 haftalık gebeyim bende de bulantı kusma olmadı bebişte gayet sağlıklı bencede kişiden kişiye göre degısıyor not: ilerki süreçlerde olabilir

Merhaba kanamanız süreklimi devam ediyor 9haftada kanama alanım var yatıyrm 15gün rapor verdi sizde şuan gidişat nasış acaba

Methaba bende aynı durumdayım geçtimi düşük riskiniz acaba süreç nasıl geçti sizin
Elhamdülillah normal kanamam geçti progestan iğne fitil ekstra ilaç kullandım biraz içerde kanama hala mevcut ama çok azalmış. Şuan iyim hamdolsun inşallah sizde en kısa zamanda atlatırsınız bu zor zamanı

Valla ilk gebeliğim deli gibi bulantılıydı yerlerde surunmeli falan. Bunda hiç bulantım olmadı yok. 11+2 den bildiriyorum bu zamana kadar hiç olmadı. Değişiyormuş her gebelikte onu anlamis oldum
Valla ne bileyim ki zayifım 54 kg hala hatta 53 e düşmüşüm ama bebek mıdır bilemiyorum

Gözüm aydın bacım
Canım benim ikinci gebelik o halde sürekli iyii midir sağlıklı mıdır diye düşünmeden edemiyorum ben de çok iş yapınca belim ağrıyor kasık batıyor
Ne oldu Dr randevun bugün ? Yazmadın.
Bacım sen kendini fazla dinliyorsun. Aynı kişi beş hamilelik geçirse, beşi de bir olmaz. Hele herkesinki farklı.

Daha önce kötü tecrüben var sanırım. O yüzden evham yapman normal ama kendini dinleyip böyle devamlı araştırman kendine zarar.
Ya ben de 34 yaşındayım 2li yaptırmasam mı acaba? Sizler yaptıracak mısınız
Bildiğim kadarıyla algoritma yaşı diğer kriterlerden daha önemli tutuyor. Yani aynı kan ve ultrason değerlerinde olduğun 30 yaşındaki birinden daha yüksek riskli cıkacak. Sonuçta bi olasılık bildiriyor bu tarama.

Fetal dna yaptıracaksan bence 2li, 3lü bunlara hiç lüzum yok.
Anadolu yakası için göztepe eğitim araştırma mı zeynep kamil mi önerirsiniz tecrübesi bilgisi duyumu olan varsa çok memnun olurum hangisine devam edeyim?
Ben Göztepe şehir hastanesine gidiyorum. Suan için iyi. Tavsiye ederim.

Aynı anda Pendik’de bi Dr a daha gidiyorum. Tam karar vermis sayılmam.

Zeynep kamil’e giden kimse yok mu aramızda ?

——————————
Y YagmurrTanem nedesin güzel bacım ?

Son düzenleme:
Merhaba kanamanız süreklimi devam ediyor 9haftada kanama alanım var yatıyrm 15gün rapor verdi sizde şuan gidişat nasış acaba
7. Haftadan beri oluyor. Bir oluyor bir olmuyor. 2buçuk yaşında oğlum var yatmak mümkün olmuyor. Geçenlerde iki tane ofa süpürdüm gecesine yeniden kanamam oldu. Progestan kullanıyor musun? Kanama alanı 7. Haftadan beri mevcut bende. Doktor dinleneceksin, gebesin sen diyor ama işte...
Sağolasın bacım Y YagmurrTanem 'den hala ses yok. İnşallah bir sıkıntı yoktur, sevinçten bakamıyordur foruma..

Kızlar iyi akşamlar 10+2 den bol boğaz yanmalı burun tıkanıklı bi durum bildiriyorum sizlere önerebileceğiniz bişeyler var mı ne yapabilirim hastalık iyice yerleşmeden nasıl def edebilirim

Kızlar iyi akşamlar 10+2 den bol boğaz yanmalı burun tıkanıklı bi durum bildiriyorum sizlere önerebileceğiniz bişeyler var mı ne yapabilirim hastalık iyice yerleşmeden nasıl def edebilirim
Kuşburnu. Eşim de aynı durumda idi hemen geçirdi. C vitamini çok yüksek bir çay. Bir sabah bir akşam tüketebilirsin bir fincan. Normalde bitki çaylarını çok önermiyorlar ama kuşburnu içip bir sıkıntı yaşayanı görmedim. Dikkat et kendine, geçmiş olsun

Zencefil çayı hem hazımsızlık rahatsızlık varsa iyi geliyor hem soğuk algınlığına iyi geliyor deneyebilirsin gebelikte de zararı yok şifa olsun balda koyabilirsin içine seversen

Çok teşekkür ederim canım evde yok yarın alabilirsem deneyim inşallah
Zencefil çayı hem hazımsızlık rahatsızlık varsa iyi geliyor hem soğuk algınlığına iyi geliyor deneyebilirsin gebelikte de zararı yok şifa olsun balda koyabilirsin içine seversen
zencefili duydum canım alabilirsem yarın onuda alayım deniyim bala alerjim var limonla felan bişeyler yapmaya çalışayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…