Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    21
Merhaba canım iyot yeterli alıyor musun acaba tuza ihtiyacın olabilir mi? Kullandığın takviyeyi doktoruna bir sor istersen

Ay gerçekten mi ya bugün de eşim bıçak makas yaptı bıçak çıktı. Bütün emareler erkeği gösteriyor desene kendimi hiç erkek annesi olmak için hazır hissetmiyorum niyeyse ben normalde et yiyen biri değilim köfte sucuk harici et tavuk balık yok bende köfte sucuğu da zorla yiyorum o yüzden onları canım cekmiyor. sağlıklı olsun da artık kız erkek farketmez ama gercekten iyice merak sardı beni arkadaşlar da öğrenmeye baslayinca daha da meraklandım Perşembe gideceğim bakalım tahmin yapabilecek mi
Merhaba canım iyot yeterli alıyor musun acaba tuza ihtiyacın olabilir mi? Kullandığın takviyeyi doktoruna bir sor istersen
Alıyorum canım kullandigim takviyede hepsi yeterli şekilde var ama ben normalde de tuzlu seven biriyim hatta kendimi tutmaya çalışırım tansiyonu etkiler vs diye ama hep tuz ararım. Kullandığım tuz da iyotlu takviyede de var bu asermenin başka bir boyutu ya. Acılı cips tuzlu kraker falan görünce ağzım sulaniyor resmen dayanamiyorum

Ay ne güzel Masallah keşke ben de asersem ya. Canım hiç bir şey istemiyor ama çok şükür herşeyden yiyorum. Sadece bir iki kere gece 11 gibi et istemişti ama o da aklıma gelmesi ile gitmesi bir oldu en fazla 2-3 dakika aklımda kalmistir.

Kızlar benim gibi mantar olup da iyilesemeyen var mi?? Tam 8 haftadir mücadele ediyorum, transferin 5.gunu baslamisti, hala devam ediyo, aklimi oynatmak uzereyim, kaşıntıdan ölüyorum hele geceleri iyice azıyo. Dr ilaclardan diyo ve fitilden dolayi da surekli bi ıslaklık oldugundan gecmez şuan diyo. Ilac da kullanamiyorum. Sirke, karbonat da denedim, hindistan cevizi yağı da. Ben napicam ya o kadar fena ki

Zalain kullandım ben sabah akşam yıkayıp ince tabaka sürdüm iki günde hafiflemisti belki işe yarar sende de denedin mi o kremi ve bol buharlı iç çamaşırlarını ütüle çok fark ediyor, hatta iç çamaşırlarını tek başına bı makine bı kaynat yumsatici falan olmadan sadcee deterjanla, sonra utuleyip koyma goyecegin zaman bas buhari ütüyü öyle giy

Yani benim de canım zaten sağlıklı bir şeyler istemiyor ki canım benimki de iyi değil yani. Ne bileyim yemekler ağzımda büyüyor ama tuzlu ve acılı şeyleri küt küt yiyorum yani saçma şekilde tatli desen sanki bütün tatlıların tadı bozuk. Hepsi tuhaf geliyor. Oysa ki kızımda deli gibi tatlı isterdi canım. Nerede tatlı meyve varsa ne kadar tatlı cesidi varsa hep onları isterdi. Bu bebisde de hiç istemiyorum. Kayınvalidemden gelirse annem yaparsa eşim alırsa zorla yiyorum yani

Kuzucum gerekirse günde 3-4 kez iç çamaşıro değilikliği yap. Ve iç çamaşırlarını ütüle. Nioli yağı damlat giymeden önce. Bi de probiyotik şeyler yiyip içmeye çalış

Merhaba arkadaşım, ben ara ara mantar oluyorum, probiyotik kapsülünün içini iç camasira döküyorum, gece yatmadan önce ve sabah kalkınca. İkinci gün geciyor. Bu ne kadar doğru ve sağlıklı hiç bilmiyorum lütfen doktoruna sormadan deneme ama doktorun kullanabilirsin derse işe yarıyor haberin olsun. Sonra banyoda normal duj jelleri ile kopuklenince yine mantar oluyorum. Kısır döngü. Gebelikte bagisikligimiz düşüyor hormonlardan.

O zaman bu bebisinin cinsiyeti erkek olacak dur bakalım

Bu arada kızlar çok saçma ve imkansız ama karninizda dokunma, seyirme, dürtme gibi şeyler hissediyor musunuz? Böyle küçük küçük? Ben kızımı 17. Haftada hissetmiştim. Bağırsak hareketi desem değil gibi. Kızımda belliydi bağırsak hareketi olduğu. Özellikle farketmeden bacaklarımı dikip oturunca veya karnımı bir yere dayadigimda hissediyorum. Bacaklarımı indirince veya karnımı çekince geçiyor. Bebisin hareketleri olabilir mi? İlk hamileliklerde geç anlaşılıyor sonrakilerde daha erken hissediliyor diyen de var imkansız diyen de. Anlayamadım

Gebelik geçiren ya da gebe olan kadınlar da görülen yalancı segirmeler bebek hareketi gibi, çok araştırıp okumuştum, kadınlarda genelde gorulen bı durum, gaz harketleri dışında bebek jareketleri gibi segiren hareket eden şeyler kaslar aslinda yine de bebek hareketi olarak düşünmek iyi geliyor

Canım bence olamaz çünkü kesesinin içinde çok ufak daha, kese ondan büyük olduğu için etrafına dokunma hissi geçmez bence, karnimda seyirme bende de oluyor, damarlarimiz çoğalıyor, bagirsaklarimiz hareketli bu benim düşüncem ama tabi bilemeyiz Allah'ın işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…