- 17 Kasım 2023
- 287
- 282
- 36
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.501
Merhaba canım iyot yeterli alıyor musun acaba tuza ihtiyacın olabilir mi? Kullandığın takviyeyi doktoruna bir sor istersenYa kızlar hiç sormayın ya. Ne kadar zararlı şey varsa canım istiyor ya. Bir meyve istesin ne bileyim sebze istesin. Yok..valla sürekli tuzlu bir şeyler istiyor özellikle cips acı cips dün de acı turşu yedim valla bu ara benim canım hep acı ve tuzlu istiyor bu çocuk nasıl olacak ne sevecek ileride, cinsiyeti ne olacak çok merak ediyorum. Bu kadar abuk subuk bir aserme şekli daha önce görmedim kimsede ve kendim de yaşamamıştım
Normalde 10. Hafta itibari ile yapılıyor fakat benim doktorumda 12 de yapalım daha iyi olur dedi cuma günü yaptıracağız Allah izin verirseKizlar fetal Dna testini kaçıncı haftada yaptırdınız doktorum bana 12. Hafta dedi
Bende düşünüyorum ense kalınlığına bakalım yönlendiricem.dedi doktorum amaNormalde 10. Hafta itibari ile yapılıyor fakat benim doktorumda 12 de yapalım daha iyi olur dedi cuma günü yaptıracağız Allah izin verirse
Ay gerçekten mi yaTahmin yürütüyorum erkek bencedeli gibi acı tuzlu ekşi yedim oğlum oldu ha birde çok et yemek istiyordum kahvaltı da bile yemiştim, üstüne öğle ve akşam da et allahimmm 1ayda tek başıma iki dana devirmisimdir heralde
Alıyorum canım kullandigim takviyede hepsi yeterli şekilde var ama ben normalde de tuzlu seven biriyim hatta kendimi tutmaya çalışırım tansiyonu etkiler vs diye ama hep tuz ararım. Kullandığım tuz da iyotlu takviyede de varMerhaba canım iyot yeterli alıyor musun acaba tuza ihtiyacın olabilir mi? Kullandığın takviyeyi doktoruna bir sor istersen
Benim ya 27 ya 29 unda oldu ekimSenin kacinda oldu ben hic takip etmedim
Ay ne güzel Masallah keşke ben de asersem ya. Canım hiç bir şey istemiyor ama çok şükür herşeyden yiyorum. Sadece bir iki kere gece 11 gibi et istemişti ama o da aklıma gelmesi ile gitmesi bir oldu en fazla 2-3 dakika aklımda kalmistir.Alıyorum canım kullandigim takviyede hepsi yeterli şekilde var ama ben normalde de tuzlu seven biriyim hatta kendimi tutmaya çalışırım tansiyonu etkiler vs diye ama hep tuz ararım. Kullandığım tuz da iyotlu takviyede de varbu asermenin başka bir boyutu ya. Acılı cips tuzlu kraker falan görünce ağzım sulaniyor resmen dayanamiyorum
Zalain kullandım ben sabah akşam yıkayıp ince tabaka sürdüm iki günde hafiflemisti belki işe yarar sende de denedin mi o kremi ve bol buharlı iç çamaşırlarını ütüle çok fark ediyor, hatta iç çamaşırlarını tek başına bı makine bı kaynat yumsatici falan olmadan sadcee deterjanla, sonra utuleyip koyma goyecegin zaman bas buhari ütüyü öyle giyKızlar benim gibi mantar olup da iyilesemeyen var mi?? Tam 8 haftadir mücadele ediyorum, transferin 5.gunu baslamisti, hala devam ediyo, aklimi oynatmak uzereyim, kaşıntıdan ölüyorum hele geceleri iyice azıyo. Dr ilaclardan diyo ve fitilden dolayi da surekli bi ıslaklık oldugundan gecmez şuan diyo. Ilac da kullanamiyorum. Sirke, karbonat da denedim, hindistan cevizi yağı da. Ben napicam ya o kadar fena ki
Yani benim de canım zaten sağlıklı bir şeyler istemiyor ki canım benimki de iyi değil yani. Ne bileyim yemekler ağzımda büyüyor ama tuzlu ve acılı şeyleri küt küt yiyorum yani saçma şekildeAy ne güzel Masallah keşke ben de asersem ya. Canım hiç bir şey istemiyor ama çok şükür herşeyden yiyorum. Sadece bir iki kere gece 11 gibi et istemişti ama o da aklıma gelmesi ile gitmesi bir oldu en fazla 2-3 dakika aklımda kalmistir.
Kuzucum gerekirse günde 3-4 kez iç çamaşıro değilikliği yap. Ve iç çamaşırlarını ütüle. Nioli yağı damlat giymeden önce. Bi de probiyotik şeyler yiyip içmeye çalışKızlar benim gibi mantar olup da iyilesemeyen var mi?? Tam 8 haftadir mücadele ediyorum, transferin 5.gunu baslamisti, hala devam ediyo, aklimi oynatmak uzereyim, kaşıntıdan ölüyorum hele geceleri iyice azıyo. Dr ilaclardan diyo ve fitilden dolayi da surekli bi ıslaklık oldugundan gecmez şuan diyo. Ilac da kullanamiyorum. Sirke, karbonat da denedim, hindistan cevizi yağı da. Ben napicam ya o kadar fena ki
Merhaba arkadaşım, ben ara ara mantar oluyorum, probiyotik kapsülünün içini iç camasira döküyorum, gece yatmadan önce ve sabah kalkınca. İkinci gün geciyor. Bu ne kadar doğru ve sağlıklı hiç bilmiyorum lütfen doktoruna sormadan deneme ama doktorun kullanabilirsin derse işe yarıyor haberin olsun. Sonra banyoda normal duj jelleri ile kopuklenince yine mantar oluyorum. Kısır döngü. Gebelikte bagisikligimiz düşüyor hormonlardan.Kızlar benim gibi mantar olup da iyilesemeyen var mi?? Tam 8 haftadir mücadele ediyorum, transferin 5.gunu baslamisti, hala devam ediyo, aklimi oynatmak uzereyim, kaşıntıdan ölüyorum hele geceleri iyice azıyo. Dr ilaclardan diyo ve fitilden dolayi da surekli bi ıslaklık oldugundan gecmez şuan diyo. Ilac da kullanamiyorum. Sirke, karbonat da denedim, hindistan cevizi yağı da. Ben napicam ya o kadar fena ki
O zaman bu bebisinin cinsiyeti erkek olacak dur bakalımYani benim de canım zaten sağlıklı bir şeyler istemiyor ki canım benimki de iyi değil yani. Ne bileyim yemekler ağzımda büyüyor ama tuzlu ve acılı şeyleri küt küt yiyorum yani saçma şekildetatli desen sanki bütün tatlıların tadı bozuk. Hepsi tuhaf geliyor. Oysa ki kızımda deli gibi tatlı isterdi canım. Nerede tatlı meyve varsa ne kadar tatlı cesidi varsa hep onları isterdi. Bu bebisde de hiç istemiyorum. Kayınvalidemden gelirse annem yaparsa eşim alırsa zorla yiyorum yani
Sat: son adet tarihi demekSat nedemek kese neden farkli kalp atisi neden farkli ben de hamileyim 10 hafta 1 gunlük son adet tarihim de 9 ekim
Hayırlısı olsun artık canım benimO zaman bu bebisinin cinsiyeti erkek olacak dur bakalım
Canım bence olamaz çünkü kesesinin içinde çok ufak daha, kese ondan büyük olduğu için etrafına dokunma hissi geçmez bence, karnimda seyirme bende de oluyor, damarlarimiz çoğalıyor, bagirsaklarimiz hareketliBu arada kızlar çok saçma ve imkansız ama karninizda dokunma, seyirme, dürtme gibi şeyler hissediyor musunuz? Böyle küçük küçük? Ben kızımı 17. Haftada hissetmiştim. Bağırsak hareketi desem değil gibi. Kızımda belliydi bağırsak hareketi olduğu. Özellikle farketmeden bacaklarımı dikip oturunca veya karnımı bir yere dayadigimda hissediyorum. Bacaklarımı indirince veya karnımı çekince geçiyor. Bebisin hareketleri olabilir mi? İlk hamileliklerde geç anlaşılıyor sonrakilerde daha erken hissediliyor diyen de var imkansız diyen de. Anlayamadım