Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    20
Afiyetler olsun hepimize o zaman
Ama ben akşam balık salata yiyeceğim kendimi durdurmaya çalışıyorum bakalım nereye kadar
Bizde de balık salata. Haftasonu fix. Afiyet olsun.
Dün gece arkadaşımız vardı bizde, ay canım pohaça çekti dedim, vallahi adam üşenmedi kalktı yaptı gece 2de pohaça yedik Bebişlerin canı istiyor bizim suçumuz yok ki
“Ben işemedim. Mickey işedi.”

herşey önlem amaçlı yapılıyor

Nolur stres yapmayın en zararlısı hem size hem bebeğe bende 103 kiloda hamile kaldım daha önceki düşüklerimde daha da yüksek kilolarda kalmıştım ve nerdeyse hiç bi doktordan iyi bi laf duyamadım. Prediyabet çıkmıştı bende de ama insülin vurmuyorum tabii sizin gibi. Kan sulandırıcı iğne hap vs kullanıyorum. Amerikada benim 2 katım kadınlar çatır çatır doğuruyor. kilo elbet olumsuz bi etken ama elimizden geleni yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Bebek zaten kusursuzsa siz ne yaparsanız yapın doğacaktır demişti bi doktorum ve kesinlikle doğruluğuna inanıyorum. Böyle kötü davranan doktorlara bi daha gitmeyin kimse de gitmesin bence . Sağlık ve sıhhatle gelsin bebişlerimiz

Son düzenleme:
Ya aslında yasakmış sanırım ama ben her gün bir tane yiyorum kayınvalidemler umreden getirdiler. Besmele çekip yiyorum canım istiyor
Şifa olsun afiyet olsun, doğum yaklaşınca kilo kilo yedim çokta severim ama 40+6da doğurdum her şeye de güvenmiyorum artık bir taneden ne olacak şifa olsun

Heah. Ağzın bal yesin.

Sen cüz’i iradeni kullan, Allah da külli iradesini kullanacak. Sağlıkla geçecek hamilelik, sağlıkla doğacak o minik

Benim en yakın arkadaşım Trabzonlu. Bi kere ona bi şey anlattım. Bi akrabanın sözü beni üzmüştü. (Ayıp olacak ama ) dedi ki, “bırak afkursun” şimdi ben de sana aynısını diyorum.
Ah ahhh! Ana rahmine düşünce başlıyor analık. Benim kızkardeşim de böyle geçirdi hamileliği.
Biraz ben gittim yemeğini yapmaya, saolsun biraz kv geldi. Yemek yaparken mutfak kapısının altına havlu seriyordum ki kokusu gitmesin. Yoksa evin en son odasından kokusunu alıp kusmaya başlıyordu. İns geçecek bu günler. İns yakında geçecek
Kızlar bişey sorcam Ramazan ayinda yediğimiz kuru hurmadan yiyebiliyor muyuz?
Rahimde kasılmaya sebep old söyleyenler var. Ama ben böyle seylere prim vermem. Tazesini hele çok severim. Hepiciğini yerim.

Rahimde kasılmaya sebep old söyleyenler var. Ama ben böyle seylere prim vermem. Tazesini hele çok severim. Hepiciğini yerim.
Ya aslında yasakmış sanırım ama ben her gün bir tane yiyorum kayınvalidemler umreden getirdiler. Besmele çekip yiyorum canım istiyor
Ya benim de sevdigim bir meyvedir hurma. Trabzon hurması kuruşunu da yaşını da yiyorum ama küçük olan kuru hurmayla bakisiyorum bakisiyorum yemiyorum. Siz yiyorsaniz ben de yiyeyim bari bir tane

Ya benim de sevdigim bir meyvedir hurma. Trabzon hurması kuruşunu da yaşını da yiyorum ama küçük olan kuru hurmayla bakisiyorum bakisiyorum yemiyorum. Siz yiyorsaniz ben de yiyeyim bari bir tane
Ay yine de ben çok güvenilir bir kaynak değilim bence hiç bi şey yiyemediğim için hurmayla göz göze gelince umreden geldi şifalıdır diye düşünüp yiyorum valla

Gerçekten kötü bir doktor ve kötü bir insanmış. Empati hatta ahlak yoksunu bile denilebilir.
Metabolik ve hormonal rahatsızlıklar sonucu insan kilo veremeyebilir. Her şeyi geçtim. Hamile kadına bunu nasıl bu şekilde söyleyebilirsin. Çok sinirlendim gerçekten canım. Aslında böyle insanların ağzının payını vermek gerekiyor da bende yapamıyorum maalesef donup kalıyorum öyle bir durumda. Sen zaten dikkat ediyormuşsun ilerleyen haftalarda yürüyüşünü de yaparsın ne gerek var stres yaptırmaya. Bunu gayet kırmadan tatlı dille de söyleyebilirdi. Kilolu kadınlarda gayet çatır çatır sağlıklı bebekler doğuruyorlar. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Amin cnm artık bende öyle düşünüyorum dikkat ediyorum kötü bişi olacağına inanmıyorum olursada benim
kiloluysak üç ay ömrümüz kalmış gibi davranılıyor ne yazıkki bidahaki ay gittiğimde utanır insallah

Ya ben minicik hindi füme yedim çok canım istedi dayanamadım yarın doktora sorucam tam olarak ne serbest ne yasak. Vicdanım sızlıyor. Yemese miydim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…