- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #3.221
Ben bugün söylemesi ayıp bi tabak mayonezli makarna gömmüşüm.Aynı benim de turşu çok severdim görünce midem kalkıyor, bı de ben bugün hamburger yedim Allah affetsin çok acikmistim seçenek bulamadım içi hafif pembeye çalan yerleri vardı, bı de bi sosdan yedim sosun içinde mayonez varmış bilmeden, inşallah bir sorun olmaz ya, hamileyken hamgurger mayonez yiyip sorun olmayanlar yazsin da sevineyim
Sen bi de ikiz annesiymişsin valla çok takdir ediyorum seniİlk gebeliğim de yemistimm. Sıkıntı yaşamadım. Kızlar bu kadar kendinizi strese sokkmayin ya. Tabi ki dikkat edelim ama bilmiyorum. Ben rahat insanım ondan sanırım
Şuan içim rahatladıİlk gebeliğim de yemistimm. Sıkıntı yaşamadım. Kızlar bu kadar kendinizi strese sokkmayin ya. Tabi ki dikkat edelim ama bilmiyorum. Ben rahat insanım ondan sanırım
Çok teşekkür ederimMayonez yemenizden ne zarar gelir ki? İçinde yumurta olduğu icin dediğinizi düşünüyorum fakat biraz sakin olunçiğ balık/ sushi/ çiğ et/ tütsülenmiş somon vs yemediğiniz sürece bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Siz strese girdikçe bebeğiniz de strese girer
Teşekkür ederimBen bugün söylemesi ayıp bi tabak mayonezli makarna gömmüşüm.
Hamburger de yeriz mayonez de. Sizden duyuyorum bunları. Böylesi endişeye mahal bi durum yok bence. Kendinizi strese sokmayın. Stres, bu yiyeceklerin hepsinden daha tehlikeli olabilir.
Y YagmurrTanem hamileliklerimde hiç lekelenmem olmadı. Açıkçası bilgim yok. İns korkulacak bi durum değil gibi hissediyorum.
D dafdt senden haber bekliyorum. Dua ediyorum canım
Eğer devam etmiyorsa sıkıntı yoktur büyük ihtimal. Birkaç gün önce benim de lekelenmem oldu, bir iki minik parça da vardı sanki. Ama devam etmedi çok şükür yolundaymış her şey zaten bugün gördük içim rahatladıbende ilk hamileliğimde regl oldum 6 ay falan ama şimdi çok ufak ufak parçalar vardı o tuhaf geldi kahverengi olunca sorun olmuyor ama bilemedim. haftaya cuma dr kontrolum yarın mı gitsem acaba
Benim doktor karından bi bakayım göremezsem aşağıdan bakarız dedi ama karından çok net göründü canım, üstelik göbeğimde varÖyle 3-4 günlük oynamalara önem vermiyorlar canım süper ben de 7+5 de gidicem de acaba görür muyum diye böyle kontrol ediyorum kendimcevajinal mı baktı karından mı?
Doğru değil biliyorum ama ben ilk hanilelğimde hergün mc donalds yedim sosların hepsiyle birlikteAynı benim de turşu çok severdim görünce midem kalkıyor, bı de ben bugün hamburger yedim Allah affetsin çok acikmistim seçenek bulamadım içi hafif pembeye çalan yerleri vardı, bı de bi sosdan yedim sosun içinde mayonez varmış bilmeden, inşallah bir sorun olmaz ya, hamileyken hamgurger mayonez yiyip sorun olmayanlar yazsin da sevineyim
Ay canım çok teşekkür ederimEğer devam etmiyorsa sıkıntı yoktur büyük ihtimal. Birkaç gün önce benim de lekelenmem oldu, bir iki minik parça da vardı sanki. Ama devam etmedi çok şükür yolundaymış her şey zaten bugün gördük içim rahatladı
Benim doktor karından bi bakayım göremezsem aşağıdan bakarız dedi ama karından çok net göründü canım, üstelik göbeğimde var7+5 de muhakkak görünür diye düşünüyorum geç döllenme vs değilse
Gözün aydın canımKızlar kese boş değilmiş, kalp atışı göremedik daha ama yolk sac ve nokta şeklimde bebeği gördükkese büyümesi, şekli vs gayet iyiymiş. Çok şükür Burada benim gibi görünmeyen bir iki arkadaş vardı, size de umut olsun, dualarım sizinle
Benimde başlamadı 6+3Benim bulantım başlamadı ya normal dimi
AhhaaSen bi de ikiz annesiymişsin valla çok takdir ediyorum seniseninle çok iyi arkadaş olabilir miyiz mümkünse belki bana biraz rahatlık bulaşır
Ben de güzel bir diyetle 20 kilo verdim. Sonra 7 kilo alıp hamile kaldım. Yine az da olsa dikkat ediyordum ama canım sürekli hamurisi istiyor. Mesela benimde dikkat etmem gereken şeyler var. ÇayŞuan içim rahatladı
Ben çok hamburger sevmezdim. Ama doğuma yakın canım istemişti. Ama istediğim şeyleri genel olarak hep tükettim. Keyfini çıkarmaya çalıştımDoğru değil biliyorum ama ben ilk hanilelğimde hergün mc donalds yedim sosların hepsiyle birlikteresmen aklıma gelince bile çıldırıyordum elim yağım boşalıyordu ki normalinde 40 yıl yemesem aklıma gelmez. Birde ben biraz rahat olmamız gerektiğini düşünüyorum ya biraz da keyfini çıkarın bence bu sürecin
Allah yardımcın olsun. Bazıları için gerçekten zorlu oluyor bu süreçBen artık bulantılarla ve kusmayla baş edemiyorum. İsyan etmek istemiyorum ama ne zaman geçecek bu dayanamıyorum. İlk hamileliğimde de midem bulanıyodu ama prilam içince geçiyodu bunda hiçbir şey etki etmiyor.
Dün sadece kahvaltı yapabildim sonra uyuyana kadar kustum hatta gece uykumdan uyanıp yine kustum. Sabah serum taktırmaya gittim biraz rahatlatmıştı şimdi yine başladım kusmaya.
Yemek düşüncesi kokusu görüntüsü bile mahvediyor beni yemesem bile kusuyorum. Su içmek istiyorum 1 bardak bile içemiyorum doktor 2 litre iç diyor bir de.
Susuzluktan açlıktan kolumu kaldıracak halim yok yarı baygın geziyorum. Kanımda enfeksiyon çıktı o da büyük ihtimalle su içemediğim için idrar yolu enfeksiyonu oldum çişimi de zor yapıyorum.
Benimde erken geldiAhhaagenelde hastane nöbetlerine iki kişi kalırdık. Sabah çıkarken gülerek ayrılırdık biraz gevezeligimde var Hallederiz yaparız bir şey olmaz olarak yaşıyorum ikizler küçükken uyuduklarinda uyumasaydim ya da kendime bir zaman ayirmasaydim surekli aman bulaşık kaldı aman ev dağıldı. Bilmiyorum psikolojimi nerden toplardik o yüzden ben nasıl mutluysam canım o an ne istiyorsa onu yapıyorum. Belki iyi değildir ama yapım böyle bu arada arkadaş olabiliriz valla. İyi olur
Ben de güzel bir diyetle 20 kilo verdim. Sonra 7 kilo alıp hamile kaldım. Yine az da olsa dikkat ediyordum ama canım sürekli hamurisi istiyor. Mesela benimde dikkat etmem gereken şeyler var. Çayhamurisi çekirdek ve biraz abur cubur.
Ben çok hamburger sevmezdim. Ama doğuma yakın canım istemişti. Ama istediğim şeyleri genel olarak hep tükettim. Keyfini çıkarmaya çalıştımfazla uzun sürmedi tabi erken gelmeyi tercih ettiler
Aynı sebepten pazartesi apar topar doktora gittim çok şükür bir sorun yoktu ertesi gün çok daha kötü bir şekilde geri geldi merak ve telaş yapmayın :)Kızlar benim bugün bıçak gibi kedildi mide bulantım normalde bu saatlerde karnim fena acikirdi onuda mide bulantimdan anlar biseyler yiyonce gecerdi bugun hic bulanti mide dönmesi falan yaşamadım. Su icsem midem bulanirdi bugun normal iciyorum korkmali miyim 8+5 im bugün
Merhaba mayonezleri yerken arkasında içindekiler kısmında pastorize edilmiş yumurta yazıyorsa sorun olmuyor doktoruma sormuştum toksoplazma bağışıklığım olmadığı için. O nedenle iyi markalardan alın heinz gibi. Arkasında yazana en azından daha iyi güvenirsinizAynı benim de turşu çok severdim görünce midem kalkıyor, bı de ben bugün hamburger yedim Allah affetsin çok acikmistim seçenek bulamadım içi hafif pembeye çalan yerleri vardı, bı de bi sosdan yedim sosun içinde mayonez varmış bilmeden, inşallah bir sorun olmaz ya, hamileyken hamgurger mayonez yiyip sorun olmayanlar yazsin da sevineyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?