Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    30
Ben bugün söylemesi ayıp bi tabak mayonezli makarna gömmüşüm.

Hamburger de yeriz mayonez de. Sizden duyuyorum bunları. Böylesi endişeye mahal bi durum yok bence. Kendinizi strese sokmayın. Stres, bu yiyeceklerin hepsinden daha tehlikeli olabilir.

Y YagmurrTanem hamileliklerimde hiç lekelenmem olmadı. Açıkçası bilgim yok. İns korkulacak bi durum değil gibi hissediyorum.

D dafdt senden haber bekliyorum. Dua ediyorum canım

İlk gebeliğim de yemistimm. Sıkıntı yaşamadım. Kızlar bu kadar kendinizi strese sokkmayin ya. Tabi ki dikkat edelim ama bilmiyorum. Ben rahat insanım ondan sanırım
Sen bi de ikiz annesiymişsin valla çok takdir ediyorum seni seninle çok iyi arkadaş olabilir miyiz mümkünse belki bana biraz rahatlık bulaşır

Çok teşekkür ederim aslında ben de böyle düşünüyorum ama okuduklarim beni böyle yapti sanırım

Teşekkür ederim aynen böyle düşünüyorum ben de ama okuduğum herşeye de inanıyorum galiba

bende ilk hamileliğimde regl oldum 6 ay falan ama şimdi çok ufak ufak parçalar vardı o tuhaf geldi kahverengi olunca sorun olmuyor ama bilemedim. haftaya cuma dr kontrolum yarın mı gitsem acaba
Eğer devam etmiyorsa sıkıntı yoktur büyük ihtimal. Birkaç gün önce benim de lekelenmem oldu, bir iki minik parça da vardı sanki. Ama devam etmedi çok şükür yolundaymış her şey zaten bugün gördük içim rahatladı
Öyle 3-4 günlük oynamalara önem vermiyorlar canım süper ben de 7+5 de gidicem de acaba görür muyum diye böyle kontrol ediyorum kendimce vajinal mı baktı karından mı?
Benim doktor karından bi bakayım göremezsem aşağıdan bakarız dedi ama karından çok net göründü canım, üstelik göbeğimde var 7+5 de muhakkak görünür diye düşünüyorum geç döllenme vs değilse

Doğru değil biliyorum ama ben ilk hanilelğimde hergün mc donalds yedim sosların hepsiyle birlikte resmen aklıma gelince bile çıldırıyordum elim yağım boşalıyordu ki normalinde 40 yıl yemesem aklıma gelmez. Birde ben biraz rahat olmamız gerektiğini düşünüyorum ya biraz da keyfini çıkarın bence bu sürecin

Ay canım çok teşekkür ederim çok iyi oldu bunlari duymak

Ben artık bulantılarla ve kusmayla baş edemiyorum. İsyan etmek istemiyorum ama ne zaman geçecek bu dayanamıyorum. İlk hamileliğimde de midem bulanıyodu ama prilam içince geçiyodu bunda hiçbir şey etki etmiyor.

Dün sadece kahvaltı yapabildim sonra uyuyana kadar kustum hatta gece uykumdan uyanıp yine kustum. Sabah serum taktırmaya gittim biraz rahatlatmıştı şimdi yine başladım kusmaya.

Yemek düşüncesi kokusu görüntüsü bile mahvediyor beni yemesem bile kusuyorum. Su içmek istiyorum 1 bardak bile içemiyorum doktor 2 litre iç diyor bir de.

Susuzluktan açlıktan kolumu kaldıracak halim yok yarı baygın geziyorum. Kanımda enfeksiyon çıktı o da büyük ihtimalle su içemediğim için idrar yolu enfeksiyonu oldum çişimi de zor yapıyorum.

Sen bi de ikiz annesiymişsin valla çok takdir ediyorum seni seninle çok iyi arkadaş olabilir miyiz mümkünse belki bana biraz rahatlık bulaşır
Ahhaa genelde hastane nöbetlerine iki kişi kalırdık. Sabah çıkarken gülerek ayrılırdık biraz gevezeligimde var Hallederiz yaparız bir şey olmaz olarak yaşıyorum ikizler küçükken uyuduklarinda uyumasaydim ya da kendime bir zaman ayirmasaydim surekli aman bulaşık kaldı aman ev dağıldı. Bilmiyorum psikolojimi nerden toplardik o yüzden ben nasıl mutluysam canım o an ne istiyorsa onu yapıyorum. Belki iyi değildir ama yapım böyle bu arada arkadaş olabiliriz valla. İyi olur
Şuan içim rahatladı
Ben de güzel bir diyetle 20 kilo verdim. Sonra 7 kilo alıp hamile kaldım. Yine az da olsa dikkat ediyordum ama canım sürekli hamurisi istiyor. Mesela benimde dikkat etmem gereken şeyler var. Çay hamurisi çekirdek ve biraz abur cubur.
Ben çok hamburger sevmezdim. Ama doğuma yakın canım istemişti. Ama istediğim şeyleri genel olarak hep tükettim. Keyfini çıkarmaya çalıştım fazla uzun sürmedi tabi erken gelmeyi tercih ettiler

Allah yardımcın olsun. Bazıları için gerçekten zorlu oluyor bu süreç

Benimde erken geldi tam karnım çıkmaya başladı insanlar hamile olduğumu anlamaya başladı doğurdum sağlıklı olsunlar da gerisi çok önemli değil

Aynı sebepten pazartesi apar topar doktora gittim çok şükür bir sorun yoktu ertesi gün çok daha kötü bir şekilde geri geldi merak ve telaş yapmayın :)

Merhaba mayonezleri yerken arkasında içindekiler kısmında pastorize edilmiş yumurta yazıyorsa sorun olmuyor doktoruma sormuştum toksoplazma bağışıklığım olmadığı için. O nedenle iyi markalardan alın heinz gibi. Arkasında yazana en azından daha iyi güvenirsiniz

Hayır kızlar yasak falan bilmiyorum ben bu kadar takılmayın Sadece çiğ et/ balık parazit ve toksoplazma riskinden dolayı yemiyoruz. Çiğ sebzeleri de iyice yıkıyoruz sirkeli suda bekletiyoruz benim bildiğim bu kadar. Sağlıklı beslenmek tabi ki faydalı olacaktır. Ama ipin ucunu kaçırmadan canımızın istediği şeyleri yiyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…