• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    32
Bu tansiyon olayı olabilir ölç istersen arada varsa evde bir alet. Benim sanki bugün düşüyor sürekli bi ellerimde titreme oluyor. Bulantım geliyor öğlene doğru hafif ama çok şükür fena değil.
Bugün bi alet satın aldık internetten bir kaç güne ulaşır herhalde 😍 kontrolü yapacağız bakalım sık sık. Gebelikte zaten düşük seyredermiş ama seninki fazla düşmüş dedi doktorum. İzotonik takalım biraz toparlarsın dedi. Dün iş arkadaşım gelip evde serum taktı biraz toparladım şükür.

Kızlar ne durumdasınızz. Ben çok kötüyüm. Mide bulantısı ve kusma beni perişan etmiş durumda. Hayır bir şey yememek sorun değil de tansiyonum da aşırı düşük seyrediyor. Ama yediğimde hemen çıkıyor dışarı. Böyle bi kısır döngüde kaldım resmen
Pazartesi gunum oyle gecti benim ilaclari dahi icemedim bir yudum su bile icsem aninda geri geliyordu.artik tansiyonumda dusmeye baslayinca doktora gittik serum takildi ve kendime geldim imkaniniz varsa doktorunuza ugrayin bir. Bu kadar sivi alamamakta iyi degil.

Kızlar bu arada henüz kan testi vermemiş olanlarınız vardır. Benim kan testi sonuçlarımda CMV ıgg testim pozitif geldi. CMV ıgm testim negatif geldi. Bir de hastane CMV ıgg avidite testi yapmış o da yüksek pozitif geldi. Yani ben bu enfeksiyonu aktif taşımıyorum ve önceden geçirmişim bağışıklığım var anlamına geliyor. Testleriniz böyle çıkarsa endişe etmeyin diye yazmak istedim. Ve yaptırmayan varsa mutlaka cmv testlerini yaptırsın 😍

Pazartesi gunum oyle gecti benim ilaclari dahi icemedim bir yudum su bile icsem aninda geri geliyordu.artik tansiyonumda dusmeye baslayinca doktora gittik serum takildi ve kendime geldim imkaniniz varsa doktorunuza ugrayin bir. Bu kadar sivi alamamakta iyi degil.
Aynen aynen. Doktorum da sıvı alamadığın ve çok kustuğun günler serum takacağız sürekli dedi. Şimdi daha iyi misiniz

Kızlar önceki gebeliklerinde gebelik şekeri yüksek çıkan var mıydı? Şimdiden önlem amaçlı bir şey yapabilir miyiz? Tansiyon yükselmesi yaşayan oldu mu?
Evet duramadım yeni evhamlar yüklendim şimdiden. Tşk. :rapci:
Benim 6. Haftada tansiyonum yükseldi 14 e 9 Lara kadar hemen tuzu çıkardım hayatımdan ama canım çok tuzlu şeyler istiyordu şimdi sürekli düşük çok şükür hamilelikte meyilli oluyo şeker tansiyon hepsini dengede tutmak lazım açlık şekerim de bı tık yüksekti ama çok değil Dr soz konusu değil demisti

Aynen aynen. Doktorum da sıvı alamadığın ve çok kustuğun günler serum takacağız sürekli dedi. Şimdi daha iyi misiniz
Valla cok iyiyim o gunden beri. 2/3 gun idare eder eger sonrasinda kotu olursan gelirsin gene takariz serum demisti doktor. Ama iyiyim cok sukur ❤️ prilamda aliyorum iyi geliyor. İnsallah hep boyle cozumu olan seyler yasayalim ya 🙏

Valla cok iyiyim o gunden beri. 2/3 gun idare eder eger sonrasinda kotu olursan gelirsin gene takariz serum demisti doktor. Ama iyiyim cok sukur ❤️ prilamda aliyorum iyi geliyor. İnsallah hep boyle cozumu olan seyler yasayalim ya 🙏
Ya doktorum bana prizen yazmış dün gece ilk defa aldım. Bugün kahvaltı yapabildim en azından 😀 ama çok iyi gelmezse eğer prilam a geçeceğim sanırım ğ

Merhaba arkadaşlar ben de 7+3 haftalığım ilk kontrolümde kese göründü ama henüz kalp atışını duymadık. Yarın kontrolüm var bakalım. 3. Gebeliğim ilk ikisi çok rahat geçmişti ama bunda inanılmaz bir tiksinme ve mide bulantısı var kahvaltılık harici birşey yiyemiyorum o da neredeyse peynir ekmek hafif hafif de karın ağlıları. Kan tahlillerimi henüz yaptırmadım pazartesi yaptıracağım umarım hepimiz sağlıkla çok güzel geçiririz bu süreci🙏
Amin canım 🤲🏼 ilk iki gebeliginde cinsiyet neydi? Benim de hem canım yemek istiyor hem de herşeyden tiksiniyor gibiyim, yerken sorun yok yedikten sonra ya da aklıma yicek bişey gelince tiksiniyorum.

Ben de ayni durumdayim:KK43: 6+6da kese ve icinde yolk sac vardi yuzuk gibi bi goruntu, ama bebek yoktu, 9 gun sonra gel garanti olsun dedi. Gittiğimde neyle karşılaşıcam bilmiyorum cok endiseliyim:KK43:
Bende de 5+5 kese 10 mm iken hiç bir şey görünmedi kese içinde, betahcg artıyor ama normal. Bugün 6+3 oldum tekrar kontrole çağırdı akşam bakalım ne olacak..

Bende de 5+5 kese 10 mm iken hiç bir şey görünmedi kese içinde, betahcg artıyor ama normal. Bugün 6+3 oldum tekrar kontrole çağırdı akşam bakalım ne olacak..
5+5de anca kese gorunur zaten, ve yolk sac daha yeni yeni belki gozukur belki gozukmez, benim de 5+3te yolk nokta idi, 6+6 da yolk buyumustu bu sefer bebek yoktu..

Günaydın güzel hanımlar💐 Bugün benim doktor randevum var🥰 en son gittiğimde kesede kanama alanı vardı ne durumda çok merak ediyorum. Doktor dinlenmemi tavsiye etmişti ama 18 tane okulda 4 yaş grubuyla ne kadar imkansız tahmin edersiniz tabi birde evde 3 buçukluk var😉 Hepimiz için güzel bir gün olsun güzel haberler alalım dua istiyorum bugün sizden 🤲🏻🫂🌸
Merhaba canım nasılsın doktora gidecektin ne dedi kanama alanına iyidir inşallah

Amin canım 🤲🏼 ilk iki gebeliginde cinsiyet neydi? Benim de hem canım yemek istiyor hem de herşeyden tiksiniyor gibiyim, yerken sorun yok yedikten sonra ya da aklıma yicek bişey gelince tiksiniyorum.
Yerken sorun yoksa eyvallah. :dondurma:
Öylesi daha kötü çünkü.
Ben de bebek ve kalp atışını 6+3te gördüm.
Bugün güzel haberler alacağım senden.
Biliyorum 🌺💙😘

Kızlar selam
Bir şey soracağım ben dün kefir içeyim dedim biraz içtikten sonra tarihi geçtiğini fark ettim. Kefir hiç açılmamıştı sizce bebeğe bir zarar verir mi? Dünden beri bir sorun olsa kusma vs olurdu di mi ? Bugün tam 10. Haftam birde kasık ağrım çok ve tedirgin oldum

Kızlar benim bugün bıçak gibi kedildi mide bulantım normalde bu saatlerde karnim fena acikirdi onuda mide bulantimdan anlar biseyler yiyonce gecerdi bugun hic bulanti mide dönmesi falan yaşamadım. Su icsem midem bulanirdi bugun normal iciyorum korkmali miyim 8+5 im bugün

Back
X