Yada hadi inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin bize haberdar et mutlakaVericem canım inşallah eşim bi gelsin hemen koptur koptur hastaneye gidicem beni de heyecanlandırdınız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasım 2024 3.Aşılama
- Konu Sahibi Guney3338
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ederim canım etmem mi güzel haberlerle gelirim inşallahYada hadi inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin bize haberdar et mutlaka
Çok üzgünüm canım nasip değilmiş rabbim tez vakitte nasip etsin inşallahÇok güzel haberlerle gelmek isterken kocaman bir negatif ile geldim benden umut yok arkadaşlar doktor da tarlusal al dedi onu kullanacağım şimdi
İnşallah canım hepimize nasip etsinÇok üzgünüm canım nasip değilmiş rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
nasip olur inşallah üzme kendini gördüğüm kadarıyla yaşın daha genç hiç kendini strese sokma inan en ihtiyaç duyduğumuz anda geliyorlarÇok güzel haberlerle gelmek isterken kocaman bir negatif ile geldim benden umut yok arkadaşlar doktor da tarlusal al dedi onu kullanacağım şimdi
Evet yaşım geç ama bir sürü tedavi aldım en son bi aşılamam kaldı yıprandım çevredeki baskı yıprattı teslim olmaktan başka çarem yoknasip olur inşallah üzme kendini gördüğüm kadarıyla yaşın daha genç hiç kendini strese sokma inan en ihtiyaç duyduğumuz anda geliyorlar
Gerçekten mi inan çok üzüldüm çok dua etmiştim sana benim de son hakkım kaldı eğer oda başarısız olursa tüp bebek kaldı şansıma ama aşılama yaptırdığın yer çok önemli çipli miydi senin ki2. Aşılama da çöp oldu hamile değilim kan tahlili <2 çıkmış negatif yani yine . Tup bebeğe kaldık maalesef. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah
Allah razi olsun nasip degilmis demek ki çok da umutluydum bu kez ama olmadi. Özelde oldum yok normal aşılama oldu . 3.yu Yapmam artık boşuna para ve zaman kaybı psikoloji bozması da cabası . O yüzden yaza kadar birakacam yaza para biriktirip tüp bebeğe gidecemGerçekten mi inan çok üzüldüm çok dua etmiştim sana benim de son hakkım kaldı eğer oda başarısız olursa tüp bebek kaldı şansıma ama aşılama yaptırdığın yer çok önemli çipli miydi senin ki
Allahın hakkı 3 dür diye son şansımı deneyeceğim psikolojik olarak çok zor ama tüp bebek için de rapor için yaş snırı var onu beklerken senin gibi para biriktirmem gerekiyor ben artık anladım doğal yolla bebek sahibi olmamız zor gibiAllah razi olsun nasip degilmis demek ki çok da umutluydum bu kez ama olmadi. Özelde oldum yok normal aşılama oldu . 3.yu Yapmam artık boşuna para ve zaman kaybı psikoloji bozması da cabası . O yüzden yaza kadar birakacam yaza para biriktirip tüp bebeğe gidecem
Ben yaş a takılmam 2 kaybım pcos um ve pıhtılaşma problemim var o yüzden alırlar devlet destekli olur sadece devlette aşılama ve çatlatma yapılması lazım yine . Ben aşılamayi özelde yaptım diyeAllahın hakkı 3 dür diye son şansımı deneyeceğim psikolojik olarak çok zor ama tüp bebek için de rapor için yaş snırı var onu beklerken senin gibi para biriktirmem gerekiyor ben artık anladım doğal yolla bebek sahibi olmamız zor gibi
Merhaba. Bir şey sormak istiyorum. Üniversite hastaneleri özelde yapılan iğneli aşılamayı kabul ediyor mu bilginiz var mı?Ben yaş a takılmam 2 kaybım pcos um ve pıhtılaşma problemim var o yüzden alırlar devlet destekli olur sadece devlette aşılama ve çatlatma yapılması lazım yine . Ben aşılamayi özelde yaptım diye
Hiçbir bilgim yok maalesef ama üniversite ve devlette yapılanlar kabul ediliyor diye yazıyor İnternette özelde yapılanlar kabul edilmiyor diye yazmışlar . Ben özelde yaptigim için asilamayi kabul etmezler tüp bebek içinMerhaba. Bir şey sormak istiyorum. Üniversite hastaneleri özelde yapılan iğneli aşılamayı kabul ediyor mu bilginiz var mı?
Pazartesi randevun var bir soracağım. Haber veririm size deHiçbir bilgim yok maalesef ama üniversite ve devlette yapılanlar kabul ediliyor diye yazıyor İnternette özelde yapılanlar kabul edilmiyor diye yazmışlar . Ben özelde yaptigim için asilamayi kabul etmezler tüp bebek için
Olur valla çok teşekkür ederimPazartesi randevun var bir soracağım. Haber veririm size de
Bir de belli başlı sıkıntılar varsa yaş a takılmıyorsun tüp bebekte .Ben 31 yaşındayım ama kayıplar pcos pıhtılaşma olduğu için yaşı geçerler . Netten bak yazıyor şartlar sana uyuyorsa yaşı beklemeAllahın hakkı 3 dür diye son şansımı deneyeceğim psikolojik olarak çok zor ama tüp bebek için de rapor için yaş snırı var onu beklerken senin gibi para biriktirmem gerekiyor ben artık anladım doğal yolla bebek sahibi olmamız zor gibi
Ay inşallah uyar rapor olursa benim için daha iyi fiyat düşüyor birde taşınma durumum da var zor olucak ama hep bi sabır ediyorumBir de belli başlı sıkıntılar varsa yaş a takılmıyorsun tüp bebekte .Ben 31 yaşındayım ama kayıplar pcos pıhtılaşma olduğu için yaşı geçerler . Netten bak yazıyor şartlar sana uyuyorsa yaşı bekleme
İnşallah canım araştır sen Bi. Allah yardım etsinAy inşallah uyar rapor olursa benim için daha iyi fiyat düşüyor birde taşınma durumum da var zor olucak ama hep bi sabır ediyorum
Hepimize inşallah canımİnşallah canım araştır sen Bi. Allah yardım etsin