• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    31
Kızlar benim bugün bıçak gibi kedildi mide bulantım normalde bu saatlerde karnim fena acikirdi onuda mide bulantimdan anlar biseyler yiyonce gecerdi bugun hic bulanti mide dönmesi falan yaşamadım. Su icsem midem bulanirdi bugun normal iciyorum korkmali miyim 8+5 im bugün
Benim de bir günüm diğerini tutmuyor. 2 gün çok iyi 3. gün sudan bile öğürüyorum. Normal diye düşünüyorum o yüzden.

Ay canım benim inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim de tek derdim o .Benimde kanama alanı vardı ful yattım da bakalım inşallah benimkide kaybolmuştur.
Hep yatarak dinlendiysen geçmiştir. Dediğim gibi benim okulda ful ayakta geçti üstüne birde 15 kg kızımı günde kaç sefer kucağıma alıyordum buna rağmen geçmiş maşallah diyeyim. Seninki bu durumda hayli hayli geçmiştir
kızlar selam kahve rengi lekelenmeleriniz olduğunda çok ufak parçalı oluyor muydu?
Benim ilk hamileliğimde hep lekelenme oluyordu 3 ay boyunca hatta kırmızıya bile dönüyordu ama parçayı hatırlamıyorum

Amin canım 🤲🏼 ilk iki gebeliginde cinsiyet neydi? Benim de hem canım yemek istiyor hem de herşeyden tiksiniyor gibiyim, yerken sorun yok yedikten sonra ya da aklıma yicek bişey gelince tiksiniyorum.
İlk ikisi erkekti 8 yıl aradan sonra geliyor 3. 🙈 bilemedim ki cinsiyetle mi alakası var yoksa her gebelik farklı mı? Kız mı geliyor acaba bu sefer çok meraktayım. Turşu, salça kavanozu görünce dolapta içim kalkıyor. Değişik bir mide bulantısı

Kızlar önceki gebeliklerinde gebelik şekeri yüksek çıkan var mıydı? Şimdiden önlem amaçlı bir şey yapabilir miyiz? Tansiyon yükselmesi yaşayan oldu mu?
Evet duramadım yeni evhamlar yüklendim şimdiden. Tşk. :rapci:
Benim önceki gebelikte şekerim çok düşük çıkmıştı. Bu gebeliğimde ilk kan tahlillerinde şekerim biraz yüksek çıktı. Şeker ölçüm cihazı aldırdı doktorum yemeklerden 2 saat sonrasında ölçüyorum. Böyle yaptığım için de şeker yüklemesine gerek olmayacağını söyledi ama daha vakit var bilmiyorum neler olur

Hep yatarak dinlendiysen geçmiştir. Dediğim gibi benim okulda ful ayakta geçti üstüne birde 15 kg kızımı günde kaç sefer kucağıma alıyordum buna rağmen geçmiş maşallah diyeyim. Seninki bu durumda hayli hayli geçmiştir

Benim ilk hamileliğimde hep lekelenme oluyordu 3 ay boyunca hatta kırmızıya bile dönüyordu ama parçayı hatırlamıyorum
bende ilk hamileliğimde regl oldum 6 ay falan ama şimdi çok ufak ufak parçalar vardı o tuhaf geldi kahverengi olunca sorun olmuyor ama bilemedim. haftaya cuma dr kontrolum yarın mı gitsem acaba

bende ilk hamileliğimde regl oldum 6 ay falan ama çok ufak ufak parçalar vardı o tuhaf geldi kahverengi olunca sorun olmuyor ama bilemedim. haftaya cuma dr kontrolum yarın mı gitsem acaba

Canım muhtemelen önemli bir şey değildir ama her ihtimale karşı doktora gitmekte fayda var böyle durumlarda ❤️ bence yarına al kontrolünü doktorunu bilgilendir 🥰

bende ilk hamileliğimde regl oldum 6 ay falan ama şimdi çok ufak ufak parçalar vardı o tuhaf geldi kahverengi olunca sorun olmuyor ama bilemedim. haftaya cuma dr kontrolum yarın mı gitsem acaba
Yani bende olsam yarın gider içimi rahatlatırdım. Belki ilacı değiştirir ya da dozunu falan arttırır doktor. Stres bebeği çok etkileyen bir durum diyorlar ya hep bebeğini görür endiselerinden kurtulursun... İçini ferah tut İnşallah her şey yolundadır 🤲🏻

İlk ikisi erkekti 8 yıl aradan sonra geliyor 3. 🙈 bilemedim ki cinsiyetle mi alakası var yoksa her gebelik farklı mı? Kız mı geliyor acaba bu sefer çok meraktayım. Turşu, salça kavanozu görünce dolapta içim kalkıyor. Değişik bir mide bulantısı
Aynı benim de turşu çok severdim görünce midem kalkıyor, bı de ben bugün hamburger yedim Allah affetsin çok acikmistim seçenek bulamadım içi hafif pembeye çalan yerleri vardı, bı de bi sosdan yedim sosun içinde mayonez varmış bilmeden, inşallah bir sorun olmaz ya, hamileyken hamgurger mayonez yiyip sorun olmayanlar yazsin da sevineyim 😐

Aynı benim de turşu çok severdim görünce midem kalkıyor, bı de ben bugün hamburger yedim Allah affetsin çok acikmistim seçenek bulamadım içi hafif pembeye çalan yerleri vardı, bı de bi sosdan yedim sosun içinde mayonez varmış bilmeden, inşallah bir sorun olmaz ya, hamileyken hamgurger mayonez yiyip sorun olmayanlar yazsin da sevineyim 😐
İlk gebeliğim de yemistimm. Sıkıntı yaşamadım. Kızlar bu kadar kendinizi strese sokkmayin ya. Tabi ki dikkat edelim ama bilmiyorum. Ben rahat insanım ondan sanırım 😁

Aminn çok teşekkür ederim canım 🙏🏻🥰 6+6 bugün karından göründü her şey 😍 7+0 ölçtü doktor ama 1 günden bir şey olmaz sanırım ☺️
Öyle 3-4 günlük oynamalara önem vermiyorlar canım süper ben de 7+5 de gidicem de acaba görür muyum diye böyle kontrol ediyorum kendimce 🤣 vajinal mı baktı karından mı?

Mayonez yemenizden ne zarar gelir ki? İçinde yumurta olduğu icin dediğinizi düşünüyorum fakat biraz sakin olun🙏🏻 çiğ balık/ sushi/ çiğ et/ tütsülenmiş somon vs yemediğiniz sürece bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Siz strese girdikçe bebeğiniz de strese girer

Back
X