- 8 Kasım 2024
- 245
- 346
- 18
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #2.801
6 da kalp atışını duyan çok olmuş canım git bence o tarihte inşallah duyarsınKuzular bir şey soracağım. Ben kese için doktora gittiğimde 5+1 gibi düşünmüştüm kendimi ama öncesinde adet günümden önce bi kaç gün leke geldi o yüzden tam satı bilmiyorumben tam kanamanın başladığı günü 1 saymıştım. Ona göre 5+1 oluyordu ama doktor kese 5+5 ile uyumlu demişti. Beni 6 gün sonra çağırdı. Yani eğer benim hesaplarıma göre olursa 6+0 doktorun hesabına göre olursa da 6+4 olacak. Sizce kalp atışı duyulur mu. Ben daha geç gitmek istemiştim ama doktor o tarih uygun dedi
Evet gerçekten özelde yaptırmak çok iyi oluyor herşey düzenli ve tizilikle yapılıyor aksi bir durumda hemen müdahale ediliyor benim tanıdığım bşr kaç kişi var onlarda özelde yaptırdı çok memnun kalmışlarBen Anadolu yakasındayım ve daha önceki doğumumu yaptıran bayan dr a gidiyorum ama dr bence kişi özel bişi her gebenin dr undan beklentisi farklı bunu tecrübeyle sabitlemek lazım diye düşünüyorum benim doktorum mesela çok fazla açıklama yapmıyor ama çok fazla endişeli bir dr yani en ufak bişiyi bile riske atmıyor her önlemi alıyor açıkçası ondan başkasına güvenmiyorum ama bir başkası memnun olmayabilir takibini en başından kim yapıyorsa doğumunuda onun yaptırmasını öneririm bence doğumunu nasıl yapacağını şimdiden düşünme derim özellikle özeller en ufak bir risk gördüğünde normal riskini almıyorlar ve bence iyi yapıyorlar mesela bir tanıdığımın çocuğu normal doğumda oksijensiz kaldığı için serablal parsil oldu ve devlette yaptı doğumu devlet okadar ince düşünmüyor çünkü bişi olduğunda hesap sorabileceğiniz bir merci yok devlette ama özelde aksi bi hatada hastaneyi bile kapattırabileceğimiz için çok büyük titizlikte davranıyorlar bilmiyorum bunlar tamamen tercih meselesi sonuçta herşeyin kararını siz vereceksiniz ama çok strese girmeyin herşey olacağına varıcak
lekelenmem felan yokda daha öncesinde kaybım var diye buna geçti düşüğün olduğu için değilde ağızdan daha kolay alırsın diye değiştirdim dediBen kullandım canım ilk hafta lekelenmem olmuştu o zaman kullandım . Sonra doktorum gerek görmedi bıraktım
Aiy hadi bakalım inşallah duyarız6 da kalp atışını duyan çok olmuş canım git bence o tarihte inşallah duyarsın
Evet gerçekten özelde yaptırmak çok iyi oluyor herşey düzenli ve tizilikle yapılıyor aksi bir durumda hemen müdahale ediliyor benim tanıdığım bşr kaç kişi var onlarda özelde yaptırdı çok memnun kalmışlar
ben ilk doğumumda devlette yapmıştım yani şartlar öyle gösterdiği için ama yine de memnun kaldım kızımda hiç belirtim olmadan gittim 41 haftayı geçiyordu artık mecbur doğum başlaması lazımdı yatış yapıldı onların müdahalesi ile sancılarım başladı bir gün hastanede çektim sancıları ama doktorum bana riskin yok sezeryana gerek yok yaşın da küçük suni sancı da vermeyerek kendi sancılarınla doğuma gitmeni istiyorum dedi ve o şekilde oldu çok şükür bir sıkıntı olmadı bu doğumunda da aynı hastanede yapacağım mecburi
aynı doktorlara denk gelirmiyim bilmiyorum ama inşallah güzel geçer ilk doğumundan da düşünmek istemiyorum fazla bir korku oluyor o gün geldiğinde inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza
Merhaba ben suan 6+4’üm hiç bulantım olmadı. 4 gün önce kalp atışını gördük endişe etmeyinmrb kızlar bugün 6+3 oldum yarın dr randevum var bakalım inşallah bebişi ve kalp taşını duyabilirim bu arada kızlar hiç bulantım yok olmadı ben daha önce boş gebelikte te hiç bulantım olmamıştı o yüzden cok tedirginim bakıyorum çoğunuzun midesi kötü benim daha erken mi ben mi evham yapıyorum bulantılarınız ne zaman başladı
yorumunuz içimi ferahlattı umarım bende yarın duyarımMerhaba ben suan 6+4’üm hiç bulantım olmadı. 4 gün önce kalp atışını gördük endişe etmeyin
Dualarım sizinle, inşallah duyarsınızyorumunuz içimi ferahlattı umarım bende yarın duyarım
Ben ben benAranızada mide bulantısı değilde mide yanması olan var mıe yesem sindirmiyorum sanki normalde gastrit var ama hiç böyle olmamıştım günlerdir yediğim boğazımda acı acı duruyo sanki
Yerçekiminden dolayı normal bu yüzden dr bana sadece gece yatarken al dedi . Tabi senin durumuma göre sadece 1 tane yeterli gelecekse . Bu konuda dr a danışman gerekir. Ya da gündüz ağızdan gece alttan fln yapabiliyorsan .kızlar çok afedersiniz ama bir şey sorucam progestan fitil sabah 1 akşam iki kullanıyorum. sürekli oturarak çalışıyorum gün içinde ilaç geri geliyor sanki bir faydası oluyor mudur ki
Bi kaç mesaj gördüm bu konuda önce ikili test yaptırmayı düşünüyorum. eğer herhangi en ufak bi sorun bile tespit edilme durumu olursa ondan sonra fetal dna yaptırmayı düşünüyorum. Fetal dna çok pahalı bi test ve hiç bi firma bana güven vermiyor para tuzağı çoğunlukla bence bunlar . Tabi herkesin kendi fikri .Günaydın kızlar,
fetal dna için düşünceleriniz neler, yapacağınız yeri belirlediniz mi?
dr um 6+6 da bir ay sonra gel demişti ama başka bir dr u denemek istiyorum
fetal dna tek gebeliklerde 10. ve 12. haftada yapılabiliyormuş ne yapsam bilemedim.
Şu an 9+2 deyim
yaa ağızdan da mı alınıyor o halde doktora bir danışayım saol canım yazdığın içinYerçekiminden dolayı normal bu yüzden dr bana sadece gece yatarken al dedi . Tabi senin durumuma göre sadece 1 tane yeterli gelecekse . Bu konuda dr a danışman gerekir. Ya da gündüz ağızdan gece alttan fln yapabiliyorsan .
Aman yanlış olmasınyaa ağızdan da mı alınıyor o halde doktora bir danışayım saol canım yazdığın için
Ben panorama yaptırmaya karar verdim 10. Haftamda. Suanda 6+4’ümGünaydın kızlar,
fetal dna için düşünceleriniz neler, yapacağınız yeri belirlediniz mi?
dr um 6+6 da bir ay sonra gel demişti ama başka bir dr u denemek istiyorum
fetal dna tek gebeliklerde 10. ve 12. haftada yapılabiliyormuş ne yapsam bilemedim.
Şu an 9+2 deyim
Ayy geçmiş olsun canım ama bunu duyduğuma sevindimBen ben benbi şişe gaviscon içsem anca düzelirmişim gibi
Aynen benim de bu ama tabi danışırım önce çok saolAman yanlış olmasınbenim kullandığımı ekledim hem ağızdan hem vajinadan alınıyor bu farlklıysa doktora danış canım mutlaka
Benimde 6+6 benimde bulantım felan yok . Bende 4+6 da kese görüldü daha sonrasında hiç kontrole gitmedim ne karar geç gitsem o kadar iyi diyorum kalp atışı felan hersey kesinleşsin istiyorum çünkü gittiğim zaman :) haftaya cuma gününe randevu alıcam inşallah güzel gidiyordur gebeliğimizmrb kızlar bugün 6+3 oldum yarın dr randevum var bakalım inşallah bebişi ve kalp taşını duyabilirim bu arada kızlar hiç bulantım yok olmadı ben daha önce boş gebelikte te hiç bulantım olmamıştı o yüzden cok tedirginim bakıyorum çoğunuzun midesi kötü benim daha erken mi ben mi evham yapıyorum bulantılarınız ne zaman başladı
Ben doktora bunu sormuştum beyazlıklar geliyor iş yerinde kullanıyorum diye normal öyle olması, aynı şekilde devam et demişti. Epeydir kullanıyorum ben de mecburen iş yerine denk geliyor. Aldıktan sonra oturuyorum bazen yürümem gerekiyor kalktığım da oluyor. Geceleri yatmadan önce kullanıyorum kalkmıyorum. Ağızdan alınca yan etkisi oluyor dediler ben de ondan çekindim açıkçası.kızlar çok afedersiniz ama bir şey sorucam progestan fitil sabah 1 akşam iki kullanıyorum. sürekli oturarak çalışıyorum gün içinde ilaç geri geliyor sanki bir faydası oluyor mudur ki
aynen benimde öyle oluyor dedim normal mi acaba .Ben doktora bunu sormuştum beyazlıklar geliyor iş yerinde kullanıyorum diye normal öyle olması, aynı şekilde devam et demişti. Epeydir kullanıyorum ben de mecburen iş yerine denk geliyor. Aldıktan sonra oturuyorum bazen yürümem gerekiyor kalktığım da oluyor. Geceleri yatmadan önce kullanıyorum kalkmıyorum. Ağızdan alınca yan etkisi oluyor dediler ben de ondan çekindim açıkçası.
Bulantım olmadığında da sürekli geyirme hissi oluyor yanıyor adetaAranızada mide bulantısı değilde mide yanması olan var mıe yesem sindirmiyorum sanki normalde gastrit var ama hiç böyle olmamıştım günlerdir yediğim boğazımda acı acı duruyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?