Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    43
6 da kalp atışını duyan çok olmuş canım git bence o tarihte inşallah duyarsın
Evet gerçekten özelde yaptırmak çok iyi oluyor herşey düzenli ve tizilikle yapılıyor aksi bir durumda hemen müdahale ediliyor benim tanıdığım bşr kaç kişi var onlarda özelde yaptırdı çok memnun kalmışlar
ben ilk doğumumda devlette yapmıştım yani şartlar öyle gösterdiği için ama yine de memnun kaldım kızımda hiç belirtim olmadan gittim 41 haftayı geçiyordu artık mecbur doğum başlaması lazımdı yatış yapıldı onların müdahalesi ile sancılarım başladı bir gün hastanede çektim sancıları ama doktorum bana riskin yok sezeryana gerek yok yaşın da küçük suni sancı da vermeyerek kendi sancılarınla doğuma gitmeni istiyorum dedi ve o şekilde oldu çok şükür bir sıkıntı olmadı bu doğumunda da aynı hastanede yapacağım mecburi
aynı doktorlara denk gelirmiyim bilmiyorum ama inşallah güzel geçer ilk doğumundan da düşünmek istemiyorum fazla bir korku oluyor o gün geldiğinde inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza

Aiy hadi bakalım inşallah duyarız

mrb kızlar bugün 6+3 oldum yarın dr randevum var bakalım inşallah bebişi ve kalp taşını duyabilirim bu arada kızlar hiç bulantım yok olmadı ben daha önce boş gebelikte te hiç bulantım olmamıştı o yüzden cok tedirginim bakıyorum çoğunuzun midesi kötü benim daha erken mi ben mi evham yapıyorum bulantılarınız ne zaman başladı

Merhaba ben suan 6+4’üm hiç bulantım olmadı. 4 gün önce kalp atışını gördük endişe etmeyin

kızlar çok afedersiniz ama bir şey sorucam progestan fitil sabah 1 akşam iki kullanıyorum. sürekli oturarak çalışıyorum gün içinde ilaç geri geliyor sanki bir faydası oluyor mudur ki
Yerçekiminden dolayı normal bu yüzden dr bana sadece gece yatarken al dedi . Tabi senin durumuma göre sadece 1 tane yeterli gelecekse . Bu konuda dr a danışman gerekir. Ya da gündüz ağızdan gece alttan fln yapabiliyorsan .

Bi kaç mesaj gördüm bu konuda önce ikili test yaptırmayı düşünüyorum. eğer herhangi en ufak bi sorun bile tespit edilme durumu olursa ondan sonra fetal dna yaptırmayı düşünüyorum. Fetal dna çok pahalı bi test ve hiç bi firma bana güven vermiyor para tuzağı çoğunlukla bence bunlar . Tabi herkesin kendi fikri .

yaa ağızdan da mı alınıyor o halde doktora bir danışayım saol canım yazdığın için

yaa ağızdan da mı alınıyor o halde doktora bir danışayım saol canım yazdığın için
Aman yanlış olmasın benim kullandığımı ekledim hem ağızdan hem vajinadan alınıyor bu farlklıysa doktora danış canım mutlaka

Eklentiler

• IMG_4818.jpeg
    41 KB · Görüntüleme: 12
Ben panorama yaptırmaya karar verdim 10. Haftamda. Suanda 6+4’üm

Benimde 6+6 benimde bulantım felan yok . Bende 4+6 da kese görüldü daha sonrasında hiç kontrole gitmedim ne karar geç gitsem o kadar iyi diyorum kalp atışı felan hersey kesinleşsin istiyorum çünkü gittiğim zaman :) haftaya cuma gününe randevu alıcam inşallah güzel gidiyordur gebeliğimiz

kızlar çok afedersiniz ama bir şey sorucam progestan fitil sabah 1 akşam iki kullanıyorum. sürekli oturarak çalışıyorum gün içinde ilaç geri geliyor sanki bir faydası oluyor mudur ki
Ben doktora bunu sormuştum beyazlıklar geliyor iş yerinde kullanıyorum diye normal öyle olması, aynı şekilde devam et demişti. Epeydir kullanıyorum ben de mecburen iş yerine denk geliyor. Aldıktan sonra oturuyorum bazen yürümem gerekiyor kalktığım da oluyor. Geceleri yatmadan önce kullanıyorum kalkmıyorum. Ağızdan alınca yan etkisi oluyor dediler ben de ondan çekindim açıkçası.

aynen benimde öyle oluyor dedim normal mi acaba .

Aranızada mide bulantısı değilde mide yanması olan var mıe yesem sindirmiyorum sanki normalde gastrit var ama hiç böyle olmamıştım günlerdir yediğim boğazımda acı acı duruyo sanki
Bulantım olmadığında da sürekli geyirme hissi oluyor yanıyor adeta ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…