- 8 Ağustos 2011
- 10.759
- 4.310
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #2.781
Günaydın canım çok geçmiş olsunGünaydın.
Prilam kullandığım halde Dr Prizin diye bir ilaç vermişti bana. Aksi gibi iki gündür boğazım da şişti. Önce bir tarafı sonra diğer tarafı. Geniz akıntısıyla öksürmeyle birleşince, prizin de bi halta yaramıyormuş. Öksürme öğürmeye döndü.Dün gece ruhumu teslim ediyordum. Sabahı nasıl ettim, bi ben biliyorum.
Sabah hemşireye yazdım. Dr orda mı, bugün grev varmış dedim. Burada gel dedi. Gittim. İki kutu prilam yazdı sağolsun. Boğazıma da baktı. Şiş ve tahriş var ama hamile old için sana şu aşamada ilaç veremem. Parol içebilirsin. Bir iki gün idare etmeye çalış olmazsa yine gel, ne yapabiliriz, bakalım dedi.
Kızlar bebek henüz gözükmedi, kese göründü ultrasonda dört hafta iki gün gözüktü. sata göre 6+2 yanşi dha küçük kese de böyle gözüküyor. Neden iki hafta eksik onu anlamadım.Kızlar bu sabah doktora gidicem bebisi görmeye cok heycanlıyım buraya yazıcam
USG kağıdında 4+6 yazıyor canım, geç döllenme olabilir endişelenme keseden hafta tahmini bazen gerçekçi olmayabiliyor bebiş görünsün o zaman biraz daha netleşiyor.Kızlar kese nasıl bebek gözükmedi 4+2 dedi doktor
bende de aynısı oldu canım hatta kese 6+0 daydı bir hafta sonra gittik kalp atışını bile duyduk içini ferah tut bolca dua etKızlar kese nasıl bebek gözükmedi 4+2 dedi doktor
Benim de 5+3 de bebek gozukmemisti 10 gün sonra kalp atışını da duyduk normal yani canimKızlar kese nasıl bebek gözükmedi 4+2 dedi doktor
Peki Eryaman taraflarına yakın önerebileceğiniz bir doktor var mıÇok mantıklı kesinlikle
Çok geçmiş olsunGünaydın.
Prilam kullandığım halde Dr Prizin diye bir ilaç vermişti bana. Aksi gibi iki gündür boğazım da şişti. Önce bir tarafı sonra diğer tarafı. Geniz akıntısıyla öksürmeyle birleşince, prizin de bi halta yaramıyormuş. Öksürme öğürmeye döndü.Dün gece ruhumu teslim ediyordum. Sabahı nasıl ettim, bi ben biliyorum.
Sabah hemşireye yazdım. Dr orda mı, bugün grev varmış dedim. Burada gel dedi. Gittim. İki kutu prilam yazdı sağolsun. Boğazıma da baktı. Şiş ve tahriş var ama hamile old için sana şu aşamada ilaç veremem. Parol içebilirsin. Bir iki gün idare etmeye çalış olmazsa yine gel, ne yapabiliriz, bakalım dedi.
İnanın hiç bilmiyorum ama çevreme bir danışırım. Bildiklerim şehrin bu tarafında kalıyorPeki Eryaman taraflarına yakın önerebileceğiniz bir doktor var mı
Of ben de sabah rutinim aç karna demir ilacı (eşşşşek kadar ) + eutrox akabinde yarım saat yolculuk ve işbaşı.Günaydın kızlar 7+3 ten selam. bulantı ilacına rağmen bugün kustum . Sabah hem eutrox ( troid ilacı ) içiyorum aç karna peşine de kan ilacımı içeyim dedim kusmaktan beter oldum . Ne olacak bu halimizkendi bedenim yük geliyor bana şükürsüzlük yapmak değil amacım güç bela bulantımla araba kullandım önce çocuğu okula bıraktım Peşine işe geldim . Şöyle işe gelmek bile öyle zorluyor ki
Ben kullandım canım ilk hafta lekelenmem olmuştu o zaman kullandım . Sonra doktorum gerek görmedi bıraktımkızlar kalp atışını duyduk çok şükür doktor 6+5 dedi progestanı bıraktırdı daha önce iki kaybım var diye duphaston başladı kullananınız yada duyanınız varmı aranızda
bende de aynısı oldu canım hatta kese 6+0 daydı bir hafta sonra gittik kalp atışını bile duyduk içini ferah tut bolca dua et
Bende troid ilacını kullanıyorum ama benim ki propycil İçtikten sonra kahvaltı yapayım diyorum boğazımda inanılmaz ilaç kokusu geliyor ağır bir koku sonrasından artık kahvaltı diye bir şey kalmıyor bir ay sonra kontrolüm var bakalım aynı ilaca devam edilecek miGünaydın kızlar 7+3 ten selam. bulantı ilacına rağmen bugün kustum . Sabah hem eutrox ( troid ilacı ) içiyorum aç karna peşine de kan ilacımı içeyim dedim kusmaktan beter oldum . Ne olacak bu halimizkendi bedenim yük geliyor bana şükürsüzlük yapmak değil amacım güç bela bulantımla araba kullandım önce çocuğu okula bıraktım Peşine işe geldim . Şöyle işe gelmek bile öyle zorluyor ki
Canım daha çok yeni bende o zamanlarda görmeye gittiğimde bebek görünmüyordu sadece kese vardı iki hafta sonra gittiğimde hem bebeşi gördüm hem kalp atışını duyduk doktorun verdiği tarihte git inşallah bebişi görürsün canımKızlar kese nasıl bebek gözükmedi 4+2 dedi doktor
Bende troid ilacını kullanıyorum ama benim ki propycil İçtikten sonra kahvaltı yapayım diyorum boğazımda inanılmaz ilaç kokusu geliyor ağır bir koku sonrasından artık kahvaltı diye bir şey kalmıyor bir ay sonra kontrolüm var bakalım aynı ilaca devam edilecek mi
Canım daha çok yeni bende o zamanlarda görmeye gittiğimde bebek görünmüyordu sadece kese vardı iki hafta sonra gittiğimde hem bebeşi gördüm hem kalp atışını duyduk doktorun verdiği tarihte git inşallah bebişi görürsün canı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?