Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    43
Kuzular bir şey soracağım. Ben kese için doktora gittiğimde 5+1 gibi düşünmüştüm kendimi ama öncesinde adet günümden önce bi kaç gün leke geldi o yüzden tam satı bilmiyorum ben tam kanamanın başladığı günü 1 saymıştım. Ona göre 5+1 oluyordu ama doktor kese 5+5 ile uyumlu demişti. Beni 6 gün sonra çağırdı. Yani eğer benim hesaplarıma göre olursa 6+0 doktorun hesabına göre olursa da 6+4 olacak. Sizce kalp atışı duyulur mu. Ben daha geç gitmek istemiştim ama doktor o tarih uygun dedi

Progestan ben de kullanıyorum yarın gideceğim bakalım kalp atışını duyana kadar kullan dedi yarın belki bıraktırır
Benim doktorum hiç kanama vs. Olmamasına rağmen ben 12. Haftaya kadar vajinal kullandıracağım dedi. Her hastasına kullandırıyormış riske atmamak için

Bence doktorunuz özellikle o tarihte çağırdıysa duyulacağını düşünmüştür. Genellikle 6. ve 7. hafta arası duyuluyor diye okumuştum kalp atışı. Tabi bazen daha geç de olabiliyormuş.

Progesyronu fitil olarak vajinadan atıyordum ben diğer türlü etkileri çok ağır

Bence doktorunuz özellikle o tarihte çağırdıysa duyulacağını düşünmüştür. Genellikle 6. ve 7. hafta arası duyuluyor diye okumuştum kalp atışı. Tabi bazen daha geç de olabiliyormuş.
Aiyy inşallah duyarız o zaman yine de çok umutlanmayım da sonrasında kaygı yaşamayım

Bende 6 da duydum 6+4 de duyan çok arkadaş oldu. İnşallah sende duyarsın

22 istanbul 1.çocuk 74 kilo sat 22 ekim kese 5+1 tahmini cinsiyet Kız tahmini doğum 31 Temmuz

İyi geceler bişey sormak istiyorum 4+1 de fark ettim silik idrar testi ile bir kaç gün sonra gidip kan verdim 81 değer ile gebeliğimden emin oldum sat a göre bugün tam 5 hafta oldu kasıklarımda kalçalarım da belimde yanma gibi bir his var arada ağrıyor arada yanıyor gibi bir his var 1 ya da 2 defa da sırtıma ağrı geldi ağrı normal geliyor baya kişi yaşamış ama yanma gibi bir his okumadım bir yerde bu şekilde yaşayan varmı doktora 6 hafta olduğumda gitmek istiyorum bu ikinci gebeliğim ilki kalbi atmadığı için kürtaj ile sonuçlandı şimdide gidince kalbini duymak istiyorum korku değil sadece kalp atışı beklemek istemiyorum o stresi kaldıramam tekrar

Şimdide kuyruk sokumu ağrıyor psikolojik mi acaba
Büyük ihtimal psikolojik yaşıyorsun bu durumları ama stres yapmamanda duramıyor insan biliyorum cnm sakince değerin yükselmesini beklemekten başka seçenek yok sağlıklı gebelikse güzelce yükselecektir dr a gitmiceksen bir süre iki gün arayla birkaç sefer test ver artışı takip et

Ben Cüneyt uzuna gidiyorum canım ondan önce hale hanıma gidiyordum çok memnun kalmadım benimde önceliğim normal doğum ama cuneyt hocada bı risk görmediği takdirde normal doğum yaptırıyor ama genelde sezeryan arakadasin dedigi gibi aslında en ufak riski bile degerlendiriyo devlet hastanesi gibi değil Cüneyt hoca yaşlı çok tecrübeli bı Dr bı kaç olumsuz şeyden sonra onda karar kıldık çünkü güveniyorum herşeyden önce hale hoca haftan geriden geliyo demişti ama Cüneyt hocada bata göre çıktı bebek

Benim doktorum hiç kanama vs. Olmamasına rağmen ben 12. Haftaya kadar vajinal kullandıracağım dedi. Her hastasına kullandırıyormış riske atmamak için
birazdan gideceğim aksi gibi kendi doktorum ayağını kırmış farklı bi doktora söyledim gel bakayım dedi o nasıl yapacak bilmiyorum gidip öğreneceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…