Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    43
Hayırlı akşamlar 7+4 oldum çok halsizim ve çok uykum geliyor ayakta duramıyorum resmen hep dinleniyorum ptogestan mı yapıyor yoksa gebelik ilerledikcemi böyle oluyor bilmiyorum ama Progestan dan olduğunu düşünüyorum midemde bi tuhaf 3. Gebeliğim çünkü diğerlerinde böle olmamıstım

Ben de progestan kullanıyorum hem iğne hem fitil. Bence progestan hamilelik belirtilerini daha da arttırıyor ekstra yaşıyoruz her şeyi. Midem çok kötü halsizim maalesef

Hayırlı akşamlar. Benim de 5+1 şuan. Aynı şeyleri yaşıyorum. İkinci gebeliğim. Bu kadar uykumun geldiğini halsiz olduğumu daha bu haftalarda midemin eksidigini hatırlamıyorum. Progestan kullanmıyorum.

Hayırlı akşamlar 7+4 oldum çok halsizim ve çok uykum geliyor ayakta duramıyorum resmen hep dinleniyorum ptogestan mı yapıyor yoksa gebelik ilerledikcemi böyle oluyor bilmiyorum ama Progestan dan olduğunu düşünüyorum midemde bi tuhaf 3. Gebeliğim çünkü diğerlerinde böle
Ben de progestan kullanıyorum hem iğne hem fitil. Bence progestan hamilelik belirtilerini daha da arttırıyor ekstra yaşıyoruz her şeyi. Midem çok kötü halsizim maalesef
yaa gercektenmi rahatlattın beni gerçekten öyle yemek bile yiyemiyorum tam iştahlı kafamı kaldıramıyorum sağlıklı olsunlarda bunada sükür

Hayırlı akşamlar. Benim de 5+1 şuan. Aynı şeyleri yaşıyorum. İkinci gebeliğim. Bu kadar uykumun geldiğini halsiz olduğumu daha bu haftalarda midemin eksidigini hatırlamıyorum. Progestan kullanmıyorum.
Her gebelik farklı olurmuş diyorlar benim hiçbişeyim yoktu ama Progestan beni yaşayan ölü yaptı resmen ne yapalım herşeye sabır

Kızlar 8 haftalik oldum ilk haftadan beri kabızlık devam ediyordu çok afedersiniz bu sabah tuvalete çıktım yine zar zor ama aksama doğru ufak baş ağrım vardı yemekten sonra da gaz sancısı gibi bir sancı girdi ama yerimde duramadim lavaboya gittim ishal olmuşum hayatımda böyle ishal olmadım normal mi yoksa hi enfeksiyon ws denebilirmi daha ilkinden. Bas ağrısı ile bir bağlantısı belki olmayabilir ama üst uste gelince vücut bir enfeksiyonmu kapti acaba diye düşündüm

Merhaba Diyarbakır da doktorunuz kim ben de ordayım.suan

Yaa bi ben böyleyim sanıyordum ağzıma lokma alamıyorum önceden sadece sabahlarıydı şimdi her dakika midem bulanıyor bulanmasını geçtim bi şey yiyeyim 10 dakika durmuyor hemen bi çıkarma isteği var

Canım ben de hamile kalmadan bıraktım ama kademeli olarak başta kötü oldum bir hafta sonra rahatladım. Bir bardak rezene içiyorum ya da melisa çayı arada ben de 12. Haftaya kadar kullanmayacağım antidepresan. Selectra 25 mg kullanıyordm en düşük dozdu doktorum 12. Haftadan sonra güvenle kullanabileceğiniz ilaç ve doz dedi ayrıca ilk gebeliğimde 26. Haftadan itibaren kullandım hiç bir sorun olmadı kızım gayet zeki

Merhaba Diyarbakır da doktorunuz kim ben de ordayım.suan
Devlet hastanesine gidiyorum şuan sürekli gittiğim doktor yok ama Kübra çakar Yılmaz'dan daha önce enfeksiyon için memnun kalmıştım haftaya oraya gidecem gebelikte ilgisi nasıl olur bilemiyorum Şevin Hocaoğlu nu onerdiler ona randevu bulamadım ben

Kızlar bugün lekelenmem hala devam ettiği için doktora gittim. Betam 350 den 2 gün içinde 957 ye çıkmış. Şu an gayet iyi ilerlemesi dedi. Karnımdan ultrasonla bakmadı gözükmez dedi. Vajinal muayeneyi de düşük riskim olduğu İçin yapmadı. Lekelenmenin sebebi de yA yerleşme kanaması ya da şu an düşük riskin var o yüzden dedi. Bende 3 günden fazla yerleşme kanaması olur mu diye sordum. Öyle vakalarla karşılaşıyoruz ki mümkün dedi.

Kızlar istanbul anadolu yakasında normal doğuma öncelik veren ( bu dediğimi yanlış anlamayın lütfen) ve güvendiğiniz özel hastane veya doktor var mı ? Önerebileceğiniz? 7. Haftama girdim ve takibimi yapacak güvenebileceğim bir doktor istiyorum. Ve doğum için önceliğim erkek doktor. Takip için kadın doktor da olabilir

Yaa bi ben böyleyim sanıyordum ağzıma lokma alamıyorum önceden sadece sabahlarıydı şimdi her dakika midem bulanıyor bulanmasını geçtim bi şey yiyeyim 10 dakika durmuyor hemen bi çıkarma isteği var
Gebelikte bunlar normal cnm ama benim hiçbişeyim yoktu progestan dan sonra böyle oldum hepimize sağlık diliyorum

Ben Anadolu yakasındayım ve daha önceki doğumumu yaptıran bayan dr a gidiyorum ama dr bence kişi özel bişi her gebenin dr undan beklentisi farklı bunu tecrübeyle sabitlemek lazım diye düşünüyorum benim doktorum mesela çok fazla açıklama yapmıyor ama çok fazla endişeli bir dr yani en ufak bişiyi bile riske atmıyor her önlemi alıyor açıkçası ondan başkasına güvenmiyorum ama bir başkası memnun olmayabilir takibini en başından kim yapıyorsa doğumunuda onun yaptırmasını öneririm bence doğumunu nasıl yapacağını şimdiden düşünme derim özellikle özeller en ufak bir risk gördüğünde normal riskini almıyorlar ve bence iyi yapıyorlar mesela bir tanıdığımın çocuğu normal doğumda oksijensiz kaldığı için serablal parsil oldu ve devlette yaptı doğumu devlet okadar ince düşünmüyor çünkü bişi olduğunda hesap sorabileceğiniz bir merci yok devlette ama özelde aksi bi hatada hastaneyi bile kapattırabileceğimiz için çok büyük titizlikte davranıyorlar bilmiyorum bunlar tamamen tercih meselesi sonuçta herşeyin kararını siz vereceksiniz ama çok strese girmeyin herşey olacağına varıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…