Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum
Hamilelikte kullanılan bakım ürünleri zararlı mı ? serum kremler yüz temizleme jelleri bir yerden okumuştum zararlı diye benim gittiğim bir güzellik merkezi vardı orası hamilelikte cilt bakımı yapılır dedi ama emin olamadım

Ben doktoruma sordum içinde a vitamini ve alkol olmayan ürünleri kullanmaya devam edebilirsin dedi

Y YagmurrTanem
İstanbul
Yaş 30
İlk gebelik
5+1 kese
7+0 kalp atışı
Başlangıç kilosu 82
Tahminim kız olacak
Sat aslında 25 Eylül ama bebek ile birlikte 9 Ekim olarak değişti
Doğum tarihide 16 Temmuz inşallah

Dün doktora gittiğimizde kalp atışlarını duyduk çok şükür ama 2 kg aldığım için doktor birazcık kızdı. Hipertansiyonum da olduğu için tuzsuz ve şekersiz beslenmem gerektiğini söyledi. Her gün yürüyüş yapacaksın yürüyüşün bebeğe bir zararı olmaz dedi. umarım kilo almadan hatta vererek devam edebilirim en azından ilk trimester dolana kadar. Sizde durumlar nasıl?

Gözün aydın

Ben de şiştiğimi düşünüyorum ama tartıya çıkmıyorum.

A vitamini ile retinol aynı şey bunları kullanıyorsan bırak sadece onum dışında tabii yinede içeriği temiz ürünlerse kullanmaya devam et

Ya bu kanamalari ne yapcaz ? tam bitti rahatladim diyorum hooop yeniden basliyor 1 haftadir yatiyorum dun sadece doktor kontrolune gittim bugun gene basladi
Bana da aynı oluyor neye göre neden oluyor inan hiç bi fikrim yok ama oluyor işte bi sorun da görünmüyor doktora gidince . Umarım cidden bi sıkıntı yoktur.

Selaaam. Ben de aranıza yeni katıldım yaş:29 ilk çocuk, kilo:72 sat 11ekim (ama geç döllenme sanırım) 6+6 olması gerekirken 6+1 çıktı bugün. Kese de kalp de bugun göründü. Beklenen doğum 23 temmuz

Çalışıyorum ve doktorum yok özele gitmiyorum karım ve bel ağrısından duramıyorum. Acile gideceğim inşallah ciddi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…