- 25 Nisan 2021
- 1.919
- 2.938
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.441
Amin canımÇok mantıklı umarım sağlıkla ilerleyecek miniğin deBen ikili yaptırıp gerek olursa fetal yaptırayım diyorum ama bakalım sağlıkla ilerlesin de.
Direk talep edebiliyor canım hem daha garanti %99 doğru sonuç veriyor. Cinsiyet de öğreniliyor. Benim yasimmzaten 35 risk yüksek çıkar ikilide hiç o stresi yaşamak istemiyorumMerhaba, benim de iki dusugum oldu 8/9 hafta arasında ben de sizin gibi garanti olsun diye hep geç gitmeye çalıştım doktora. En son pazartesi gitmiştim doktor haftaya izinliymis cumartesi gel dedi ama ben doktorun izinden dönmesini beklemek istiyorum. Her gittiğimde kapıda ya yine kaybettiysem korkusu yaşamak istemiyorum. Fetal dna yi direk isteyebiliyor muyuz acaba? Yani öncesinde illa ikili test yaptırmak mi gerekiyor fetal DNA için. Doktor direk talep edebiliyor mu?
Canım fetal DNA için özel labaratuvarlar var. Kani Ankara'ya ya da Amerika'ya gönderiyorlar. Devlette de heyet raporu ile bakılıyor bildiğim kadarıyla ama yüksek riskli gebeliklerde ancak yapıyorlar onuFetal sadece özel hastanelerde yapılıyor sanırım
Aynı şekildeydim 3 günden beri. Doktorumla hep telefonda konuştuk progestanımı arttırdı. Bugun gittim her şey yolunda dedi akıntıyla kanama olabiliyor dedi. Ağrıdan duramıyordum özellikle hareket edince. Yat dinlen hiçbirşey yapmamaya çalış dedi kanama alanı da yokmuş nerden nasıl geldi bilmiyorum ama her şeyin yolunda olduğunu öğrendim. Hiç korkma stres yapma hemen doktorunu ara ve hiç kalkmadan yatmaya çalış Allahın izni ile geçecek kalbinizi ferah tutun aynı şeyleri yaşayan biri olarak söylüyorumMerhaba,bugün akıntı içince kırmızı kan vardı ve şuan karnım da çok ağrıyor? Sebebi ne olabilir 3 gün önce doktora gittim bir sorun yok dedi korkuyorum birşey mi oldu?her tuvalete gidince akıntıda oluyor.
Yaş sadece bir sayı burada daha çok gözlemledim gerçekten. Ben biraz hiperaktifim biraz sakarım biraz kabıma sığmam yani 28-29 hissediyorum hep zaten.Ben 36 yaşımdayım
Evet bir de sağlıklı bebislerimiz olsaydıYaş sadece bir sayı burada daha çok gözlemledim gerçekten. Ben biraz hiperaktifim biraz sakarım biraz kabıma sığmam yani 28-29 hissediyorum hep zaten.Ruhumuz daha gencecik, e yaşımız da ileri değil aslında güzeliz be böyle.
Ay kuzum çok geçmiş olsun. Progesteron yükseliyor bunlar hep ondanGünaydın kızlar 6 + 1’den bildiriyorum bu sabah işe giderken minibüste birden midem bulandı gözüm karardı başım döndü ve baygınlık geçirdim kendime gelmekte biraz zorlandım şu an iyiyim evdeyim dinleniyorum
Ohhh gözün aydın canim çok sevindimKızlar kesemizi gördük çok şüküryolk sac da gördük. Haftaya kalp atışı için randevu verdi doktorumuz. Çok şükürrrr
Ya geçmiş olsunGünaydın kızlar 6 + 1’den bildiriyorum bu sabah işe giderken minibüste birden midem bulandı gözüm karardı başım döndü ve baygınlık geçirdim kendime gelmekte biraz zorlandım şu an iyiyim evdeyim dinleniyorum
He anladım İnstada biri yaptırmıştı ama gebeliğinin riskli olduğunu söylememişti o yüzden merak ettimAmin canımhepimizinki sağlıkla ilerlesin inşallah. Dogumlarini konusalimm buradan inşallah
Direk talep edebiliyor canım hem daha garanti %99 doğru sonuç veriyor. Cinsiyet de öğreniliyor. Benim yasimmzaten 35 risk yüksek çıkar ikilide hiç o stresi yaşamak istemiyorum
Canım fetal DNA için özel labaratuvarlar var. Kani Ankara'ya ya da Amerika'ya gönderiyorlar. Devlette de heyet raporu ile bakılıyor bildiğim kadarıyla ama yüksek riskli gebeliklerde ancak yapıyorlar onu
Gözün aydınKızlar kesemizi gördük çok şüküryolk sac da gördük. Haftaya kalp atışı için randevu verdi doktorumuz. Çok şükürrrr
Yaptirmak için risk olmasına gerek yok kuzum. İsteğe bağlı yaptirabiliyorsunHe anladım İnstada biri yaptırmıştı ama gebeliğinin riskli olduğunu söylememişti o yüzden merak ettim
Hayırlı olsun cnm kalbinizde sağlıkla duy insallah zaten yolkta oluşmuş çok güzel masallahKızlar kesemizi gördük çok şüküryolk sac da gördük. Haftaya kalp atışı için randevu verdi doktorumuz. Çok şükürrrr
Çok şükürrr hadi seninkini de gçrelimmmAy kuzum çok geçmiş olsun. Progesteron yükseliyor bunlar hep ondandinlen güzelce inşallah hiçbir şeyin kalmaz
Ohhh gözün aydın canim çok sevindim
Çok şükür hamdolsunHayırlı olsun cnm kalbinizde sağlıkla duy insallah zaten yolkta oluşmuş çok güzel masallah
Ay aminÇok şükürrr hadi seninkini de gçrelimmm
Evet senin yaş küçük Yimpaş tıp merkezi kapandığında sen daha küçükdürsünyimpaş da tıp merkezi mi varmıs Benim yaş küçük bilmiyorumhatırlayıp güleceğiniz anılarınız olmus
Herşey nasip genç anne oldum da ne oldu 33 de yine hamile kaldım oysa çocukları büyütmüş hayatımı yaşıyodum verene Şükür Allah ımNe güzel :) Ben de isterdim genç anne olmayı da hayat işte. Geç evlendim, bir süre olmadı, tedaviyle derken 34-35 olmuşum
Evet canım 2 günde 2 kat üzerinde artmış normalKızlar pazartesi 4+2 de beta 163
Çarşamba 4+4 te 379
Normal sanırım değil mi ?
Sağolasın canımEvet canım 2 günde 2 kat üzerinde artmış normal