Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Ben doktoruma sordum içinde a vitamini ve alkol olmayan ürünleri kullanmaya devam edebilirsin dedi
Hepsinde alkol var el kreminde bile var. Ellerim o kadar çatladı ki, yara oldu iyilesmiyor ben de sürekli ellerimi yıkıyorum iş yerinde mikrop kapma vs olmasın diye. Eczaneden bebekler için nemlendirici aldım çok güzel nemlendirdi ama onarmadi, yara iyileştirici krem sürdüm mecbur ama kullanılır mı bilmiyorum

Merhabalar bugün itibariyle 6+6 gebeyim doktor 4 gün sonrasına vermişti randevuyu kalp atışını duymak için . Acaba yarın gitsem karından duyulur mu

Leyla gibiyim…
Eski Türk filmlerinde düşüp bayılan ve hamile old anlaşılan karakterler var ya? Onlar gibi başım dönüyor.

Merhabalar bugün itibariyle 6+6 gebeyim doktor 4 gün sonrasına vermişti randevuyu kalp atışını duymak için . Acaba yarın gitsem karından duyulur mu
Ben 6+3te karından duydum.

Çalışıyorum ve doktorum yok özele gitmiyorum karım ve bel ağrısından duramıyorum. Acile gideceğim inşallah ciddi değildir
Ayakta mı kalıyorsun? O da bel ağrısı yapabilir. Kanama yoksa endişe etme derim.

Merhabalar. Benimde adetimin gecikmesinin 4. Günü. Bhcg 189 çıktı. Ama adetimin başlayacağı pazar gününden beri lekelenme yaşıyorum. Ama bugün bayağı pıhtılı kahverengi kırmızı arası yaşadım. Günlük pedi kirletecek kadardı. Ama ağrım sızım yok. Doktor pazartesiye kadar bekleyip bhcg istedi o gün. Sizde nasıl oldu bu süreç. Ayrıca hiç ağrım yok ama benim ağrı eşiğim çok yüksek

Canım benimki boş gebelikti. Ve düşük olacağı belliydi. Olmazsa kürtaj olacaktım.

Sana şöyle söyleyeyim, benim ağrılarım regl sancısı gibi başladı. İyice şiddetlendi. Öyle bir acı bilmiyorum. 3-4 saat içinde de düşük gerçekleşti.

Senin henüz hamileliğin çok yeni. Ama hcg yüksek çıkmış. Sabredebilirsen pazartesiye kadar bekle. Ama test verdikten 48 saat sonra da bi tahlil verip takip edebilirsin.

İste geçen dediğim, herseyi çok erken öğreniyoruz. Fazla bildiğimiz için de sabretmek zor, süreci yönetebilmek bazen çok yıpratıcı olabiliyor.

İns bebeğin sımsıkı tutunsun . İstirahat etmeye çalış. Güzel haberlerini bize de yaz.

Merhabalar benide eklerseniz listeye . SAT 30 eylül beklenen doğum tarihi 11 temmuz . Kese 5+1 kalp atışı 7+5 ilk çocuk yaşım 26 kıbrıs Y YagmurrTanem

Düşük tehlikem var progesteron yazdı. Kanaman artarsa gel kan uyuşmazlığı iğnesi olursun dedi.

Düşük tehlikem var progesteron yazdı. Kanaman artarsa gel kan uyuşmazlığı iğnesi olursun dedi.
Geçmiş olsun diyeyim, geçsin gitsin ins.
Progestan ile kanaman duracak, iyi olacaksın
Merhabalar benide eklerseniz listeye . SAT 30 eylül beklenen doğum tarihi 11 temmuz . Kese 5+1 kalp atışı 7+5 ilk çocuk yaşım 26 kıbrıs Y YagmurrTanem
Merhaba
Hayırlı olsun gebeliğin.
Sat ımız aynı.
Ben bdt 7 Temmuz biliyorum.

Kızlar şimdi madem hepimiz hamişiz. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben hamile kalmadan önce paketli gıda , asitli içecek vb. Şeyleri zaten çok önceden kesmiştim. Ancak günlük kullandığımız nemlendirici kremler, şampuanlar , deodorantlar duş jelleri doğal değil malesef. Artık bunlarda da doğal ürünler tercih etmeliyiz. Aramızda ikinci gebeliği olan arkadaşlar var onlar biz ilk gebeliği olanlardan daha tecrübelilerdir. Var mı önerebileceğimiz markalar önerilerinize açığız

Passs!

Paketli gıda ben de genel olarak tüketmemeye eve almamaya çalışıyorum. Ergenlikte bi kızım var. Daha çok onun için dikkat ediyorum. ( Kendim arada cips kaçamağı yapıyorum size demistim, aramızda )

Kozmetik kullanmıyorum. Bakım rutinim yok. Onca para verip yıkama jeli almışım, haftada bir zor yıkıyorum yüzümü. Nemlendirici senede birkaç kez kullanırım. İyice ayaz ve kuru havada lazım hissediyorum sadece

Şampuan, duş jeli ve rollon 20 senedir aynı marka kullanıyorum.

Diyeceğim o ki, hamileyim, hmm şu sabunu kullanmayayım, şu markayı alayım, şu yiyeceği yemeyeyim, şu çayı içmeyeyim.. bebeğe bi şey olur, düşük olur gibi bi hassasiyetim yok. Kendimi dinlemeyi de sevmiyorum.

Sözü diğer arkadaşlara bırakıyorum. Saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…