- 22 Mayıs 2023
- 992
- 544
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.401
Protestanı fitil olarak kullanıyorum ya ondan değildir de. Bence açlıktan olmuş. Daha doğrusu aç da değildim. Akşam 8 de yemiştim. Sonrasında bi bardak çay içmiştim. Kasık ağrım da çok fazlaydı. Yanıma kuruyemiş ve meyve almıştım nöbete gelirken. Şimdi onları yedim ne ağrım kaldı ne baş dönmemGebelikte ağrı için parol a izin veriyolar diye biliyorum. Tabi yine doktora danışıp yapmakta yarar var.
Progestan kullanıyor musunuz. Kullanıyorsanız fitil olarak mı ağızdan mı ?
Ağızdan alınca ciddi baş donmesi yapıyor.
Eğer progestan değilse tansiyonunuz düşüyor olabilir. Dikkat etmek lazım
Benimkinin boyutu ahududu kadar gösteriyor uygulamada. Ahududu kadar olan bir şeyin canı sürekli bir şey ister mi, istiyooorProtestanı fitil olarak kullanıyorum ya ondan değildir de. Bence açlıktan olmuş. Daha doğrusu aç da değildim. Akşam 8 de yemiştim. Sonrasında bi bardak çay içmiştim. Kasık ağrım da çok fazlaydı. Yanıma kuruyemiş ve meyve almıştım nöbete gelirken. Şimdi onları yedim ne ağrım kaldı ne baş dönmembu çocuk benim sürekli yemek yememi istiyor olanilir mi
Sağol canımİlk haftalarda ağrıların olması normal. Şuan benim azaldı hatta bende bundan endişe ediyorumkanama vs. Yoksa sıkıntı yoktur Allah in izniyle. Kaldı ki kanama olması bile bazen sorun teşkil etmiyor. İnşallah bebeğin vardır. Sağlıklı bir şekilde kavuşursun
Ya evetttt normalde nöbetlerde gece saat 5 e kadar falan hiç uykum gelmezdi. Bir saattir sürünüyorumBenimkinin boyutu ahududu kadar gösteriyor uygulamada. Ahududu kadar olan bir şeyin canı sürekli bir şey ister mi, istiyooorYemekkk yemekkk. Bir de yemekten sonra yatıp uyumak istiyor
Ben pek aç kalmıyorum sürekli evde oluncaProtestanı fitil olarak kullanıyorum ya ondan değildir de. Bence açlıktan olmuş. Daha doğrusu aç da değildim. Akşam 8 de yemiştim. Sonrasında bi bardak çay içmiştim. Kasık ağrım da çok fazlaydı. Yanıma kuruyemiş ve meyve almıştım nöbete gelirken. Şimdi onları yedim ne ağrım kaldı ne baş dönmembu çocuk benim sürekli yemek yememi istiyor olanilir mi
Ya benden sadece bi defa açık pembe leke geldi o da ilk öğrendiğim gün. Tekrar gelmedi ama doktorum tüp bebek doktoru. Benim de bir aşılamam negatif olmuştu tüpe geçecektik. Riske atmak istemiyorum sen günce 3 tane vajinal kullan biz işimizi sağlama alalım dedi 10. Haftaya kadar kullanacakmışım ama yıldım artıkBen pek aç kalmıyorum sürekli evde oluncao yüzden çok baş dönmem olmuyor sanırım.
Ben ilk gebeliğim de 20. Haftalarda progestan kullanmaya başlamıştım. Doktorum da oral almamı söylemişti. Mahvolmustumo yüzden sorayım dedim.
Haklısın. Sağlıklı olsun da o da idare edilirYa benden sadece bi defa açık pembe leke geldi o da ilk öğrendiğim gün. Tekrar gelmedi ama doktorum tüp bebek doktoru. Benim de bir aşılamam negatif olmuştu tüpe geçecektik. Riske atmak istemiyorum sen günce 3 tane vajinal kullan biz işimizi sağlama alalım dedi 10. Haftaya kadar kullanacakmışım ama yıldım artık
Çok teşekkür ederimmm iyi uykularHaklısın. Sağlıklı olsun da o da idare edilir
Benim nöbet bitti. Bebeler uyudu. İşlerimi de hallettim. Sana kolay gelsin
Doğumda mı öğrendiniz yoksa cinsiyetiAllah nasip ederse biz daha keseyi Cuma görecez 5+3 te ben Levent e oğlum da gittim bana senin gibi uzun bacaklı bi kızın olacak demişti (Oğlum oldu) tam kapıdan çıkarken de Türkiye toksoplazman pozitif bi de enfeksiyon için Üniversite hastanesine git demişti bi daha görmek istemedim o doktoru
Hayır progestan kullanmıyorum gebelikten önce hiç tansiyonu düşen biri değildim ama şuan ölçtüğümde 10-6 çıkıyor bir kaç gündürGebelikte ağrı için parol a izin veriyolar diye biliyorum. Tabi yine doktora danışıp yapmakta yarar var.
Progestan kullanıyor musunuz. Kullanıyorsanız fitil olarak mı ağızdan mı ?
Ağızdan alınca ciddi baş donmesi yapıyor.
Eğer progestan değilse tansiyonunuz düşüyor olabilir. Dikkat etmek lazım
Yok 13.hafta da Nazan Yurtçu hocamız eski Yimpaş tıp merkezinde söylemişti %99 erkek demiştiDoğumda mı öğrendiniz yoksa cinsiyeti