Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Protestanı fitil olarak kullanıyorum ya ondan değildir de. Bence açlıktan olmuş. Daha doğrusu aç da değildim. Akşam 8 de yemiştim. Sonrasında bi bardak çay içmiştim. Kasık ağrım da çok fazlaydı. Yanıma kuruyemiş ve meyve almıştım nöbete gelirken. Şimdi onları yedim ne ağrım kaldı ne baş dönmem bu çocuk benim sürekli yemek yememi istiyor olanilir mi

Benimkinin boyutu ahududu kadar gösteriyor uygulamada. Ahududu kadar olan bir şeyin canı sürekli bir şey ister mi, istiyooor Yemekkk yemekkk. Bir de yemekten sonra yatıp uyumak istiyor

Sağol canım kızımda bu kadar olmamıştım 7+2 deyim. Birden ağrı saplaninca ve gecmeyince aklım çıktı. İnşallah iyidir inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

Benimkinin boyutu ahududu kadar gösteriyor uygulamada. Ahududu kadar olan bir şeyin canı sürekli bir şey ister mi, istiyooor Yemekkk yemekkk. Bir de yemekten sonra yatıp uyumak istiyor
Ya evetttt normalde nöbetlerde gece saat 5 e kadar falan hiç uykum gelmezdi. Bir saattir sürünüyorum bi de sürekli açım Allah yardımcımız olsun

Ben pek aç kalmıyorum sürekli evde olunca o yüzden çok baş dönmem olmuyor sanırım.
Ben ilk gebeliğim de 20. Haftalarda progestan kullanmaya başlamıştım. Doktorum da oral almamı söylemişti. Mahvolmustum o yüzden sorayım dedim.

Ya benden sadece bi defa açık pembe leke geldi o da ilk öğrendiğim gün. Tekrar gelmedi ama doktorum tüp bebek doktoru. Benim de bir aşılamam negatif olmuştu tüpe geçecektik. Riske atmak istemiyorum sen günce 3 tane vajinal kullan biz işimizi sağlama alalım dedi 10. Haftaya kadar kullanacakmışım ama yıldım artık

Haklısın. Sağlıklı olsun da o da idare edilir
Benim nöbet bitti. Bebeler uyudu. İşlerimi de hallettim. Sana kolay gelsin

Doğumda mı öğrendiniz yoksa cinsiyeti

Hayır progestan kullanmıyorum gebelikten önce hiç tansiyonu düşen biri değildim ama şuan ölçtüğümde 10-6 çıkıyor bir kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…