- 21 Ocak 2024
- 793
- 491
- 28
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.241
Normal canım ben hatta korkuyordum dış gebelik mi falan çok ağrım oluyor diye ama normalmişKızlar sata göre 5 hafta 4 günlük hamileyim, adet sancısı gibi kasıklarım da ve belim de ağrılarım oluyor bazen şiddetleniyor bazen azalıyor normal mi
GünaydııınnGünaydın hanımlar.
Hemşirem ısrarla çağırdığı için bugün tembelliğimi kırıp sağlık ocağına gittim. Standart gebe talibi için kayıt yaptı.
1.5-2 ayda bir dr muayenenden birkaç gün önce buraya gel kan ver. Dr a tahlil sonucunla git dedi.
HangiBenim gibi sivaslı birini görmek mutlu etti
Teşekkür ederim içim rahatladıNormal canım ben hatta korkuyordum dış gebelik mi falan çok ağrım oluyor diye ama normalmiş
Keyfimden yemiyorum. Manyağım diyeceksinGünaydııınn
Ben de sağlık ocağındaki ebeye kayıt oldum, ama hiç hoşlanmadım. Demir değerlerim yerlerdeymişşşş hiç beslenmemişimmm neden dikkat etmemişimmmbana da 1 ay sonra ultrasonla bakalım dedi ama hiç iyi enerji almadım gitmem sanırım.
Bilmiyorum ki, ben küçük bir ilçede yaşıyorum aslında olmaması lazım :) Ne şanslısın bana biraz sıkıntılı bir abla denk geldi bakalım.Keyfimden yemiyorum. Manyağım diyeceksin
Sizde ultrason cihazı da var öyleyse. O iyiymiş. Ama kim bakacak, ne kadar uzman acaba ?
Bizim hemşire şeker bal bi kadın. Saolsun.
Kız muhtemelen ultrason dedikleri doppler cihazı kalp atımı duyuyorlar onu kast ediyorlardır :))Bilmiyorum ki, ben küçük bir ilçede yaşıyorum aslında olmaması lazım :) Ne şanslısın bana biraz sıkıntılı bir abla denk geldi bakalım.
Hıaa evet olabilir çünkü kalp atışı duymamız lazım falan dediKız muhtemelen ultrason dedikleri doppler cihazı kalp atımı duyuyorlar onu kast ediyorlardır :))
Ben de gece 2 tane alıyorum. Gece uyanıyorum bulantıyla. Sabah kalkıyorum 7de yine mide bulantısıyla. Ama gün içinde idare ediyor.Günaydın canlar. İşe gelmek zorlasa da dikkat ederek geçirelim inşallah. Bende de bel ağrısı inanılmaz oluyor. Kasık ağrısı . Bugün bulantı durumum daha iyi gibi düne göre. İlaç içiyorum zaten yatmadan 2 adet prilam. Bazen ona rağmen çok bulantı oluyor. 6+5’ten selamlar :)
Doğru diyorsun. Benim önceki hamileliğimde hemşirem kalp atışını dinliyordu.Kız muhtemelen ultrason dedikleri doppler cihazı kalp atımı duyuyorlar onu kast ediyorlardır :))
MaşallahHiccc üzülme, buranin en yaslisi benim 43’te doguracagim nasipse. Sen daha genceciksinileri yas tabi ki ekstra riskler getiriyor da bu durumun uzerinde hic bir kontrol gucumuz yok, dua et, tevekkul et.
Bacım kaç haftalıksın diye tabloya baktım ama yoksunAy kızlar benim midem boşken bulanıyor yemek yerken çok bi sıkıntım yok bazende yedikten sonra bulanıyor bide tavuktan tiksindim sizlerdede mi böylee
7. haftalarda başladı benim hiç kusma yok ama halsizlik bulantı ve mide yanması en kötüsüdeKızlar bulantılarınız ne zaman başladı? Ben şuan 5+6’dayım henüz bulantım olmadı hatta iştahım çok açık
Yumurtalık kısımlarında oluyor benim öyle bişey mi hapşurunca bide yatakta esneyince gerinince falan arada oluyor çok kısa kramp gibi bişey ama korkma bebişe bişey olmamıştırKızlar ya az önce yatıyordum bi anda hapşırdım inanılmaz bir ağrı saplandı kasıklarıma. 3-5 sn sürdü ve hemen geçti. Ama çok korktum bebeğime bir şey olmuş mudur ya
Ayvayı tahine batırıp yesek kesin çözüm olabilir miAhahhahaaaaa bende de aynısı arkadaşım bulantıyı geçtim yanma çok fena ben instagram da gördüm onu yapıyorum. Tahin at ağzına iyi geliyor yanmayı alıyor yada ayva ye bir iki dilim ikisi de bebek için çokta faydalı.
Evet kuzum hatta 13. Haftadan falan sonra bende eve alıp kendim dinleyeceğim ara ara :))Hıaa evet olabilir çünkü kalp atışı duymamız lazım falan dediDoppler zararsız mı piki?
7 haftalık kuzucum . Okuldayım kahve kokusu geliyor midem kalkıyor hele aç karnınaBacım kaç haftalıksın diye tabloya baktım ama yoksuno yüzden soracağım çünkü balık hafızalı olmak.
ben acıkınca hemen bulanıyor. tiksinmediğim bir salatalık bir havuç bir de buğday ekmeği kaldı benim. deli gibi kahve içerdim düşününce midem bulanıyor.
Aynı şeyleri yaşadım bende ki ilişkiden 3-4 gün sonra kanamam oldu bebekte kesede ya da bende hiç bi sorun yokKızlar iyi geceler, 12 gibi tuvalete kalktım inanılmaz bir kanama oldu acile gittim bebeğin kalp atışı var, çevresinde kanama bölgesi de göremediler ama istirahat verdi.
Bir de tecrübeli annelere sormak istiyorum 7+5 normalde ultrasonda 7+1 ile uyumlu 1 cm dedi bu normal mi? Gerilik mi var? Daha önce bir kaybım olduğu için çok gerildim. Acildeki doktor Progestan verdi ama "düşüğe engel olduğu gibi kanı uyanmasın" dedi. Kalp atış hızını sordum anlamlı bir sonuç vermez dedi onu da söylemedi.