- 24 Temmuz 2024
- 68
- 129
- 26
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.261
Doktorum bu yüzden progestan başlamıştı. Bir iki gün aldım ama baktım sonra hiçbir şey yok kestim sonra. Geceden başlayıp bir gün sonra öğleden sonra bitmişti zaten lekelenmem. Kullansam mı kullanmasam mı bilemiyorum şuan kararsız kaldımAynı şeyleri yaşadım bende ki ilişkiden 3-4 gün sonra kanamam oldu bebekte kesede ya da bende hiç bi sorun yokdemek ki ilişki sorun yaratmış diye düşünüyorum. Tıbbi bi açıklama yok doktor tam olarak sebebi budur diyemiyor. Bol bol dünlen hiç bişey yapma geçiyor
Ayy evet benim de 7de başladı işte tam olarak aynı durumdayız. Biraz zorlayıp bir şeyler yiyorum yine de ama korkulacak bir şey yokmuş bu dönem bebişko depolardan beslendiği için ay bugün protein yiyemedim süt içemedim diye kaygılanma. Ben su içemiyorum ondan biraz tedirginim sadece. 1.5 litre ancak7 haftalık kuzucum . Okuldayım kahve kokusu geliyor midem kalkıyor hele aç karnına
Y YagmurrTanemBenide ekleyebilirsin
Kilo: 103
1.çocuk(2düşük 3.gebelik)
Sat-24 Eylül
BDT- 1 Temmuz
Kese:6+1
Kalp atışı: 7+3
Canım ben gebeliği öğrenince doktorumdan istemiştim, 7 hafta bitecek az kaldı hala kullanıyorum. Bir zararını görmedim bebeğe faydalı diye içiyorum sabah ve akşam doktorum da devam et dedi. Bir şey yaşamadım ama kullanıyorum bir de kan sulandırıcı kullanıyorum işte önlem olsun diye.Doktorum bu yüzden progestan başlamıştı. Bir iki gün aldım ama baktım sonra hiçbir şey yok kestim sonra. Geceden başlayıp bir gün sonra öğleden sonra bitmişti zaten lekelenmem. Kullansam mı kullanmasam mı bilemiyorum şuan kararsız kaldım
İdrar yolu enfeksiyonu geçiren hamile bir arkadaşım kullanmıştı. Bende enfeksiyon çıkmıştı doktorum 4 litre su iç demişti belki ilerleme durumuna göredir. Evet bu enfeksiyon tehlikeli olabiliyorHamilelikte antibiyotik kullanmak konusunda ne düşünüyorsunuz?
İdrar kültürü testi istemişti doktorum, yaptırdım. Enfeksiyon çıktı. Cefaks antibiyotik yazdı şimdi, içmeye başlayacağım. Keşke gerekmeseydi ama idrar yolu enfeksiyonu da tehlikeliymiş bebek için.
Evet su içmek lazım ama mide bulantısı yapıyor daha çok, ancak minik minik yudumlarla içebiliyorum, çok olmuyor o da. Bir de ileri seviyede demek ki, ilaç yazmam lazım dedi doktor. İdrar yolu enfeksiyonuna doğal çare bulanmak istenirse cranberry meyvesi de iyi geliyormuş ama hamilelikte kullanılır mı bakmak lazım.İdrar yolu enfeksiyonu geçiren hamile bir arkadaşım kullanmıştı. Bende enfeksiyon çıkmıştı doktorum 4 litre su iç demişti belki ilerleme durumuna göredir. Evet bu enfeksiyon tehlikeli olabiliyor
Benim de idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor bol su iç dedi antibiyotik vermedi bana ama içemiyorum bulantıdanHamilelikte antibiyotik kullanmak konusunda ne düşünüyorsunuz?
İdrar kültürü testi istemişti doktorum, yaptırdım. Enfeksiyon çıktı. Cefaks antibiyotik yazdı şimdi, içmeye başlayacağım. Keşke gerekmeseydi ama idrar yolu enfeksiyonu da tehlikeliymiş bebek için.
Ben yiyorum aslında baya ama sonrasında midem bulanıyor kuzuAyy evet benim de 7de başladı işte tam olarak aynı durumdayız. Biraz zorlayıp bir şeyler yiyorum yine de ama korkulacak bir şey yokmuş bu dönem bebişko depolardan beslendiği için ay bugün protein yiyemedim süt içemedim diye kaygılanma. Ben su içemiyorum ondan biraz tedirginim sadece. 1.5 litre ancak
Kız mı?Kizlar Ramzi teorisine göre yorum yapabilen var mı? Vajinal ultrason.
Ben cuma günü çok büyük olasılıkla gruptan eleneceğim… O yüzden listeye boşuna girmek istemiyorumEvet listeye kaydınızı yapın kızlar.
O ogretmennnhaniiimm1
@vicky34
Candy Serway
@Kirazxyz
@Sifonella
@hati hati
@ozgesel
@Flyflyars
…
aklıma gelenler, gelmeyenler piliiiiss
Benim de ama diyorum ki belki çocuğuma yarar ya en kötü kusarım napiyim diyorum. Henüz o aşamaya gelmedim kısmetBen yiyorum aslında baya ama sonrasında midem bulanıyor kuzu
Bilmiyorum ki ama kız hissediyorumKız mı?
Bol su içip, yoğurt gibi yararlı probiyotikler alıp tekrar kontrol ettirin en iyisi. Gerekmedikçe ilaç kullanmamak lazım zaten. Ben başladım doktor gerekli gördüğü için.Benim de idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor bol su iç dedi antibiyotik vermedi bana ama içemiyorum bulantıdan
Evet bende henüz kusmadım sadece dönüyor midem o kadarBenim de ama diyorum ki belki çocuğuma yarar ya en kötü kusarım napiyim diyorum. Henüz o aşamaya gelmedim kısmet
Neden canımBen cuma günü çok büyük olasılıkla gruptan eleneceğim… O yüzden listeye boşuna girmek istemiyorum
Ne oldu ? Ben mi kaçırdım?Ben cuma günü çok büyük olasılıkla gruptan eleneceğim… O yüzden listeye boşuna girmek istemiyorum