Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Onu da ben yazdım ama öyle zaten bulantıyı geçtim midem yanmasa çıkarcamda bu şekilde zor bekliyorum 14. Haftaları geçer belki diye
Ahahhaha aaaa bende de aynısı arkadaşım bulantıyı geçtim yanma çok fena ben instagram da gördüm onu yapıyorum. Tahin at ağzına iyi geliyor yanmayı alıyor yada ayva ye bir iki dilim ikisi de bebek için çokta faydalı.

Merhaba arkadaşlar haftada bir iki uğrayıp durum güncellemesi yapıyorum. Bulantılarım çok kötü evde küçük çocukla çok zorlanıyorum desteğim de yok maalesef. Sizler ne durumdasınız

Cok şükür benim bebek arabam oto koltugum falan var bi tanıdığım vermisti hemde 1 sene önce bende sonucta çocuk dusunuyoruz neden almiyim diye düşündüm iyiki almışım nerdeyse kullanmamislar bile

Merhaba arkadaşlar haftada bir iki uğrayıp durum güncellemesi yapıyorum. Bulantılarım çok kötü evde küçük çocukla çok zorlanıyorum desteğim de yok maalesef. Sizler ne durumdasınız
Merhaba. Ya çocukla gerçekten zor oluyor benim de oğlum 3 yaşında yorgunluk çok zorluyor beni. Uykum çok oluyor sabahları yataktan kaziyorum kendimi

Desteksiz gerçekten çok zor. Ama geçeceğini bilmekmiyo geliyor bana

İyi akşamlar kızlar acaba geçenki kaset test bozukmuydu ? Ben hâlâ regli olmadim.
Yarin sabah sağlik ocağinda kan vereceğim artik stresten kafayi yemek üzereyim

Sanki geçmeyecek gibi hatta yeni başlıyor gibi geliyor bana da böyle düşününce yılgınlık hissi basıyor. Benim oğlum da 2 yaşına girecek ilgi beklediği bir dönemdeyiz ama ilgilenemiyor olmak çok kötü hissettiriyor. Üstelik bir de kızım var 10.5 yaşında

İyi akşamlar kızlar acaba geçenki kaset test bozukmuydu ? Ben hâlâ regli olmadim.
Yarin sabah sağlik ocağinda kan vereceğim artik stresten kafayi yemek üzereyim
Hatice sen mi geldinnnn ?

Her yerde aynı mı bilmiyorum ama bizim sağlık ocağı tahlil sonucunu ertesi gün öğleden sonra çıkarıyor. Öyleyse sizde de, hastaneye gidip kan vermek daha mantıklı. 2-3 saate çıkar sonuç.

Randevuya da gerek yok. Hastanedeki aile hekimliği bölümüne gidip gebelik testi için geldim dersen hemen alırlar.

Belki de kadın doğuma gidip bakılman daha iyi olur. Gebelik yoksa bi söktürücü ilaç verir. Rahatlarsın.

Üç çocukla gerçekten çok zorlaniyorsundur kuzum ya. Elinden gelenin en iyisini yaptığına eminim inan geçecek bu süreç, biraz zorlayacak seni tabiki ama bitince her şey çok daha kolaylaşacak ilaç vs kullanıyor musun? Bulantı için ilaç öneriyor doktorlar

Meslektaşımm Ben de evlendikten sonra eşimin atandığı ile gidince bırakmak zorunda kaldım
Ben de eşimin atandığı yere gittim. Eşim Ögretmen şimdi memlekete geldik ama tabi ikizler doğdu. Bir de prematüre doğdular. Evde İhtisas yaptım sayılır
Hemşire arkadaşlar bizleri de bilgilendirse ara sıra paylaşımlar yapsa ne güzel olur hepimiz için
Yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa tabi ki
Aaa yaşasın grupta sağlıkçı varmış ben de sağlıkçıyım. Laborantım
Çok güzel yaa. Harika bir topik olacak. Her meslekten var

Cok şükür benim bebek arabam oto koltugum falan var bi tanıdığım vermisti hemde 1 sene önce bende sonucta çocuk dusunuyoruz neden almiyim diye düşündüm iyiki almışım nerdeyse kullanmamislar bile
Oooo harikaaaaben olsam bende alırdım dediğin gibi neden almayayım kiii

Hiccc üzülme, buranin en yaslisi benim 43’te doguracagim nasipse. Sen daha genceciksin ileri yas tabi ki ekstra riskler getiriyor da bu durumun uzerinde hic bir kontrol gucumuz yok, dua et, tevekkul et.

Kızlar bulantılarınız ne zaman başladı? Ben şuan 5+6’dayım henüz bulantım olmadı hatta iştahım çok açık
Benim 6. Haftada başladı pek kusma yasamadim 3 4 defa kustum ama garip bi sekilde midemi en çok bulandiran şey su. Su içmeye özen gösteriyorum ama içince midem alt üst oluyor hele birde karnım açsa dün kahvaltidan önce 1bardak su ictim ve ictigim suyu çıkarttım direk sadece su kustum normal mi bu

Kızlar bulantılarınız ne zaman başladı? Ben şuan 5+6’dayım henüz bulantım olmadı hatta iştahım çok açık
Ya benim yeni yeni başladı ama öyle aşırı yoğun değil ama çok yiyince ya da aşırı acıkınca başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…