-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.221
Kızlar bulantılarınız ne zaman başladı? Ben şuan 5+6’dayım henüz bulantım olmadı hatta iştahım çok açık
Aynıyız bende 5+6Kızlar bulantılarınız ne zaman başladı? Ben şuan 5+6’dayım henüz bulantım olmadı hatta iştahım çok açık
Bende de bı kaç gün önce oldu anı hareket olmasın diye kasildim bide çok şükür bişey yok merak etme canım normalKızlar ya az önce yatıyordum bi anda hapşırdım inanılmaz bir ağrı saplandı kasıklarıma. 3-5 sn sürdü ve hemen geçti. Ama çok korktum bebeğime bir şey olmuş mudur ya
Evet çoğu gebe de oluyormuş sanırım. Çok şükür okuyunca rahatladım biraz. Çok teşekkür ederimBende de bı kaç gün önce oldu anı hareket olmasın diye kasildim bide çok şükür bişey yok merak etme canım normal
Hiç duymadım bu haftalarda ben ikinci çocuğumda yaşadım ama son ayda bir ay erken aldılar baya zehirlenme başlamıştıKizlar merhalar ben 7. Haftadayim drum kan istemişti bugün sonuçları aldım gebelik zehirlenmesi dedi bu kadar erken yaşayan varmı bu durumu
Biyokimyacıyım canım ♡A-aaaa
Branşınız ne acaba
Biyokimyacıyım canım ♡
Benim de eşim öğretmenBen de eşimin atandığı yere gittim. Eşim Ögretmenşimdi memlekete geldik ama tabi ikizler doğdu. Bir de prematüre doğdular. Evde İhtisas yaptım sayılır
Yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa tabi ki
Çok güzel yaa. Harika bir topik olacak. Her meslekten var
Bende de ayni durum var. Sabah ac karnina su ictigimde direkt cikartiyorum. Gerci her sabah uyandigimda midem cok kotu oluyor ama su cok tetikliyor. Eskiden oyuncak bebekler vardi ya agizdan su verirdik direkt asagidan cikardiBenim 6. Haftada başladı pek kusma yasamadim 3 4 defa kustum ama garip bi sekilde midemi en çok bulandiran şey su. Su içmeye özen gösteriyorum ama içince midem alt üst oluyor hele birde karnım açsadün kahvaltidan önce 1bardak su ictim ve ictigim suyu çıkarttım direk sadece su kustum normal mi bu