Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya az önce yatıyordum bi anda hapşırdım inanılmaz bir ağrı saplandı kasıklarıma. 3-5 sn sürdü ve hemen geçti. Ama çok korktum bebeğime bir şey olmuş mudur ya
Bende de bı kaç gün önce oldu anı hareket olmasın diye kasildim bide çok şükür bişey yok merak etme canım normal

Benim de eşim öğretmen 35 haftada doğan tostos bir oğlum var. Bir de ikizi olsaydı diye düşündüm dee Allah yardımcın olsuuun çok zor

Bende de ayni durum var. Sabah ac karnina su ictigimde direkt cikartiyorum. Gerci her sabah uyandigimda midem cok kotu oluyor ama su cok tetikliyor. Eskiden oyuncak bebekler vardi ya agizdan su verirdik direkt asagidan cikardi suyu icmemle geri gelmesi bir oluyor Prilam iyi geldi ama onuda cok kullanmak istemiyorum uyku yapiyor

Kızlar iyi geceler, 12 gibi tuvalete kalktım inanılmaz bir kanama oldu acile gittim bebeğin kalp atışı var, çevresinde kanama bölgesi de göremediler ama istirahat verdi.
Bir de tecrübeli annelere sormak istiyorum 7+5 normalde ultrasonda 7+1 ile uyumlu 1 cm dedi bu normal mi? Gerilik mi var? Daha önce bir kaybım olduğu için çok gerildim. Acildeki doktor Progestan verdi ama "düşüğe engel olduğu gibi kanı uyanmasın" dedi. Kalp atış hızını sordum anlamlı bir sonuç vermez dedi onu da söylemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…