- 25 Ekim 2024
- 77
- 53
- 32
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.281
Benimde bitmişti kanama ama 3-4 gün sonra tekrar oldu ama azıcık doktorum 10. Haftaya kadar progestan kullanmaya devam et dedi sadece geceleri 1 tane alıyorum zaten . Doktora danışarak devam et ya da bırak benceDoktorum bu yüzden progestan başlamıştı. Bir iki gün aldım ama baktım sonra hiçbir şey yok kestim sonra. Geceden başlayıp bir gün sonra öğleden sonra bitmişti zaten lekelenmem. Kullansam mı kullanmasam mı bilemiyorum şuan kararsız kaldım
Oy iyi bari çok şükürYumurtalık kısımlarında oluyor benim öyle bişey mi hapşurunca bide yatakta esneyince gerinince falan arada oluyor çok kısa kramp gibi bişey ama korkma bebişe bişey olmamıştır
Ben keseyi görmeye yarın gideceğimEvet listeye kaydınızı yapın kızlar.
O ogretmennnhaniiimm1
@vicky34
Candy Serway
@Kirazxyz
@Sifonella
H hati hati
@ozgesel
F Flyflyars
…
aklıma gelenler, gelmeyenler piliiiiss
Ne oldu ? Ben mi kaçırdım?
Bebek yokmuşNeden canım
Kaç haftada baktılarda yok dedilerBebek yokmuş
Merhaba aynı gidiyoruzY YagmurrTanem
Kilo:69
Çocuk: İlk gebelik
Sat:13 ekim
Kese: 5+3
Kalp atışı: Daha görmedik
Tahmini cinsiyet: erkek
Tahmini doğum: 20 temmuz
Canım kaç haftalıksın şu an , kese görünmüş müydü ?Bebek yokmuş
Merhaba aynıyızGünaydınn
Kilo:45
Çocuk: 2.
Sat: 12 Ekim
Kese: 5+2
Kalp atışı: -
Tahmini cinsiyet: Henüz yok
BDT: 19-25 Temmuz arası :)
kusura bakma canım yazmışım kaydetmeyi unutmuşum
Ben anlayamıyorum bu doktorların bazılarını gerçekten ya. İnsanı durduk yere neden strese sokarlar. Gebelik zaten yeterince stresli ve kaygılı bir süreç. Bir de durduk yere olmayan şeylerle insanı tedirgin ediyor bazılarıKizlar merhabalar bugün kendi druma gittim gebelik zehirlenmesi olması için bebeğin uzaylı olması lazimis en erken 20. Haftada olur dediama bebek biraz assada dedi tansiyonum yüksek olduğu için biraz takip altında tutalım dedi size de haber vermek istedim beni rahatlatiginiz içinde teşekkür ederim hepinize
Canım öncelikle böyle bir şey yaşadığın için çok üzgünüm. Ama kaçıncı haftada kontrole gitmiştin. Bazen geç döllenme vs olunca bebek daha geç görünüyor. Bazen de ultrason makineleri yetersiz olduğu için görülmesi zor olabiliyor.Bebek yokmuş
Ben 6 da kalp atışını duymuştum sende duyarsın inşallahMerhaba minnoş anneler ben cuma günü 6+2 oluyorum galiba kalp atışı alır mıyım
Ben de şimdiye kadar hep 6+ larda duydum kalp atışını. Doktorun cihazına vs de bağlı tabiBen 6 da kalp atışını duymuştum sende duyarsın inşallah
Çok şükürKizlar merhabalar bugün kendi druma gittim gebelik zehirlenmesi olması için bebeğin uzaylı olması lazimis en erken 20. Haftada olur dediama bebek biraz assada dedi tansiyonum yüksek olduğu için biraz takip altında tutalım dedi size de haber vermek istedim beni rahatlatiginiz içinde teşekkür ederim hepinize
Boş gebelik mi teşhis ?Bebek yokmuş
Çok şükür canım hamileligimi bildim bileli hep veririm bunun içinde tabiki vericem sağol hatırlattığı içinÇok şükürBak kendi dr un ne güzel şeyler söyledi. Rahatlattı. Sen de bi sadaka ver. Bi çocuk sevindir.
Boş gebelik mi teşhis ?
Kaçıncı haftadasın.
Lütfen kendi kendine yaşama. Biz de varız burada.
Yaz lütfen. Benim de düşükle sonuçlanan bi boş gebeliğim var.