Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde bitmişti kanama ama 3-4 gün sonra tekrar oldu ama azıcık doktorum 10. Haftaya kadar progestan kullanmaya devam et dedi sadece geceleri 1 tane alıyorum zaten . Doktora danışarak devam et ya da bırak bence

Kizlar merhabalar bugün kendi druma gittim gebelik zehirlenmesi olması için bebeğin uzaylı olması lazimis en erken 20. Haftada olur dedi ama bebek biraz assada dedi tansiyonum yüksek olduğu için biraz takip altında tutalım dedi size de haber vermek istedim beni rahatlatiginiz içinde teşekkür ederim hepinize

Ben anlayamıyorum bu doktorların bazılarını gerçekten ya. İnsanı durduk yere neden strese sokarlar. Gebelik zaten yeterince stresli ve kaygılı bir süreç. Bir de durduk yere olmayan şeylerle insanı tedirgin ediyor bazıları

Çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına daha da keyifli ve sağlıklı geçsin bundan sonrası

kızlar selam
dün akşam çok kötü oldum gece 3 te bir mide ağrısı ve yanma ile uyandım lavaboya gittim ama bir şey yok gak guk geziyorum. dr um kusma dedi ama kustum sırf suydu ama. elim ayağım buz kesti. sonra iyi oldum. uyudum sonunda çok şükür. ama çok kötüydü

Canım öncelikle böyle bir şey yaşadığın için çok üzgünüm. Ama kaçıncı haftada kontrole gitmiştin. Bazen geç döllenme vs olunca bebek daha geç görünüyor. Bazen de ultrason makineleri yetersiz olduğu için görülmesi zor olabiliyor.

Cuma günü umarım daha güzel bir haber alır ve listede yerini alırsın

Çok şükür Bak kendi dr un ne güzel şeyler söyledi. Rahatlattı. Sen de bi sadaka ver. Bi çocuk sevindir.
Boş gebelik mi teşhis ?
Kaçıncı haftadasın.

Lütfen kendi kendine yaşama. Biz de varız burada.

Yaz lütfen. Benim de düşükle sonuçlanan bi boş gebeliğim var.

Çok şükür canım hamileligimi bildim bileli hep veririm bunun içinde tabiki vericem sağol hatırlattığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…