Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razı olsun sizden şimdi doktora gidiyorum devam ettiği için. İlginiz için çok teşekkür ederim
Benim ilk hamileliğimde ilk 3 ay hep devam etti lekelenmelerim hatta çoğu kez kırmızıya bile döndü. Şimdi kızım 3.5 yaşında en iyi arkadaşım. İnşallah sizinde bir sorun olmaz kucağınıza alırsınız bebeğinizi... bazı hamilelikte olabiliyor böyle şeyler sağlıcakla kalın

Ben doğana kadar bişey almayacağım ablamda herşey var bana saklıyor zaten yani herşeyim hazır . Bi kaç bişey kendim dikiyorum sadece
Bende her şeyi kardeşimden alacağım zaten 1 sene olacak aralarında. Anne yanını ben almıştım yeğenime ana kucağını ona da diğer kuzenden kaldı bana geçecek. Kıyafetleri ayırıyor hatta göğüs kremi ve karın için nemlendirici kremi verdi çatlaklar için. Bir tek büyük şey bebek arabası ve oto koltuğu olacak gibi şimdilik. Oyun halısı vs hepsi sırayla bize gelecek

Allah bağışlasın amin inşallah ağrı olması çok korkuttu beni sadece umarım sorun yoktur Allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin sizin gibi

Endişelenme bana da oldu 4-5 gün önce dün gece de yine oldu çok az . Progestan alıyorum vajinadan geceleri acilden de baktılar normaz kadın doğum uzmanı da baktı hiç bi sorum yok bugün 9haftalık oldum çok şükür . Doktora mutlaka git bi sorun varsa müdahale edilir erkenden yok gidemiyorsan yatağına gir ve dinlen hiç bişey yapma wcye bi kalk kalkarsan anca öyle geçiyor. Umarım hiç bir sorun yoktur bebişte

Bende 34 yaşındayım temmuzda 35 olacağım. Henüz doktorum böyle bir şey demedi. Neye göre risklisin dedi ki sana.
Doğurcağımda 35 olacağımdan Yaştan dolayı dedi . Bende kiloda var onunla birleştirip demiştir belki ama 35 yaş riskli dedi yani baya. Artık genç değilsin fln dedi hatta yani normalde çok sevdiğim bi doktor olmasına rağmen böyle söylemesi tuhaf geldi

Çok saçma buluyorum ben bu yaklaşımı. Risk varsa ne zaman gebe kalırsan kal hep var yumurta kalitesi düşüyor belki ama için rahat olsun canım. Bir sürü insan 40 yaşında bile çatır çatır doğuruyor bence bu söylem biraz gerilerde kaldı. Tıp aldı başını gitti hala böyle şeyler söylenince çok üzülüyorum

Ben de aynı şekilde 35'te doğuracağım inş. Ben kendim demiştim doktoruma riskli gruptayım ya diye. Yoo demişti. %85 sağlıklı ilerliyor gebelikler öyle bak demişti. Belki ikili testler vs sonrası fetal dna için yönlendirebilir ama risk herkes için var küçük ihtimal. Endişelenme hiç boşver

Çok saçma geldi açıkçası yani riskli bir durumun olsa okey ama hiçbir şey yokken ortada bunu demesi can sıkıcı. Artık çoğu kadın 35 te doğuruyor hatta hamile kalıyor. Bence de tuhaf dediği şey.

Kizlar merhalar ben 7. Haftadayim drum kan istemişti bugün sonuçları aldım gebelik zehirlenmesi dedi bu kadar erken yaşayan varmı bu durumu
Geçmiş olsun. Tansiyon sorunu mu vardı sende ?

Benim ilk gebelikte ama belki 6-7 aylık hamileydim preeklampsi şüphesiyle bir gün yatış verdi dr. Yüksek tansiyonum yoktu. Aksine sabit tansiyon var bende. 10a8. Ama İdrarda protein kaçağı vardı tahlilerde. Bir tam gün boyunca idrar toplandı. Onun bi yüzdesi varmış. Tehlikeli sınırın hemen altında çıktı. İmza verip çıktım hastaden. Evim çok yakındı. Serum falan verdiklerini hatırlıyorum hastanede. Bebek hareketlerini takip et, bir durum olursa hastaneye gel demişti dr . Daha sonra da bi şey olmadı.

Sana bi şey anlatmadı mı ?

Aslında tansiyonum aç kaldigimda düşerdi ama bu aralar hep yüksek çıkıyor hiç farketmedim drdan geldikten sonra olceyim dedim 140a90 çıktı yarın sabah kendi druma gidicem kanları sağlık ocağında verdim oradaki Dr söyledi ilk defa bu haftalarda görüyorum dedi idrarda protein kaçağı cikti

Tansiyonu kontrol altına almak için ilaca başlatırlar belki. Du bakalım kendi dr un ne diyecek. Uzmanı o. Sabah ola hayrola

Bana tam gebelik zehirlenmesi teşhisi konmadı. İdrarda protein kaçağı vardı ama tansiyon yoktu. 65 ile hamile kaldım. 84 ile doğurdum. Hani o sıra aşırı bi kilom da yoktu.

Dr u şüphelendiren, aşırı ödem vardı. Beni tanıyanlar görünce sana ne oldu diyordu. Yüzüm gözüm ellerim sisti. Ayakkabı olmuyordu. Eşimin umre sandaletleri vardı onu giyiyordum. Ondan şüphelenip protein baktı. Ciddi bi seviye de çıkmayınca tuzu eksilttim biraz. Sonra geçeceği varmış. Kendi gitti bitti. Sen de tuzu azalt ins güzel haberlerini alırız yarın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…