Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok saçma geldi açıkçası yani riskli bir durumun olsa okey ama hiçbir şey yokken ortada bunu demesi can sıkıcı. Artık çoğu kadın 35 te doğuruyor hatta hamile kalıyor. Bence de tuhaf dediği şey.
Evet 32de evlendim anca yani bide benim yaşımı ilk defa öğrenmiyor beni ilk defa görmüyor ki sinir oldum soğudum gitmicem o doktora zaten

Evet bende zaten ondan sinirlendim. Risk gebeliklerde her zaman var maalesef . Ama tıp gayet ilerdi dediğin gibi

İnşallah canım aksine canım tuzlu şeyler çekiyor ama yemiyorum tabi

Kızlar tam çıkacakken doktorum aradı çıkması gerektiğini istersem gece gidebileceğimi söyledi ben de yattım uyudum ağrım devam ediyor kanamam uyandıktan sonra baktığımda yoktu zaten ara ara sadece sildiğimde akıntı ile geliyordu artık çok kımıldamamaya çalışacağım

İnşallah canım aksine canım tuzlu şeyler çekiyor ama yemiyorum tabi
Sana dedim. Sonra kendimi düşündüm. Ben ömrümce tatlı aramam. Ama tuzlu şeylere dayanmıyorum. Daha bugün kızımdan gizli markete gidip büyük paket patates cipsi aldım Göz açlığı, bitirene kadar yedim. Sonra midem ağzıma geldi durdu.

Gidip gidip dolaptan turşu yiyorum. Ama bu bana da ders oldu. Kendime sahip olacağım bundan sonra

Çok şükür.
Progestan bu derde şifa. İstirahatle ins tamamen biter. Öpüyorum seni

Yok bugün yemeğin yanında turşu çekti canim ama korktum yiyemedim

Evet 32de evlendim anca yani bide benim yaşımı ilk defa öğrenmiyor beni ilk defa görmüyor ki sinir oldum soğudum gitmicem o doktora zaten
Tabii heralde zaten bir arkadaşımız yazmış 35 şimdinin 25 i diye çok doğru yani boşver sinirlenme kendini germe boşuna tadını çıkart

Çok şükür.
Progestan bu derde şifa. İstirahatle ins tamamen biter. Öpüyorum seni
Günde 3 vuruluyordum 2 aydır hem x2 göbekten hem kalçadan (fitili kullanamıyorum alerjim var) son 5 gündür günde 2ye düşürmüştü belki de ondan oldu kanama

Ben de kocaman öpüyorum iyi ki varsınız kız kardeşlerim

Tabii heralde zaten bir arkadaşımız yazmış 35 şimdinin 25 i diye çok doğru yani boşver sinirlenme kendini germe boşuna tadını çıkart
Onu da ben yazdım ama öyle zaten bulantıyı geçtim midem yanmasa çıkarcamda bu şekilde zor bekliyorum 14. Haftaları geçer belki diye

Aa ne demek artık genç değilsin nasıl doktor ya. Tamam belki risk gördüğün bilgiyi verirsin de böyle konuşulmaz ki ayrıca 40 ta doğum yapan bir sürü tanıdığım var maşallah gayet güzel doğurdular

Aaa yaşasın grupta sağlıkçı varmış ben de sağlıkçıyım. Laborantım

Kızlar ya az önce yatıyordum bi anda hapşırdım inanılmaz bir ağrı saplandı kasıklarıma. 3-5 sn sürdü ve hemen geçti. Ama çok korktum bebeğime bir şey olmuş mudur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…