-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.181
Evet 32de evlendim anca yaniÇok saçma geldi açıkçası yani riskli bir durumun olsa okey ama hiçbir şey yokken ortada bunu demesi can sıkıcı. Artık çoğu kadın 35 te doğuruyor hatta hamile kalıyor. Bence de tuhaf dediği şey.
Evet bende zaten ondan sinirlendim. Risk gebeliklerde her zaman var maalesef . Ama tıp gayet ilerdi dediğin gibiÇok saçma buluyorum ben bu yaklaşımı. Risk varsa ne zaman gebe kalırsan kal hep var yumurta kalitesi düşüyor belki ama için rahat olsun canım. Bir sürü insan 40 yaşında bile çatır çatır doğuruyorbence bu söylem biraz gerilerde kaldı. Tıp aldı başını gitti hala böyle şeyler söylenince çok üzülüyorum
İnşallah canım aksine canım tuzlu şeyler çekiyor ama yemiyorum tabiTansiyonu kontrol altına almak için ilaca başlatırlar belki. Du bakalım kendi dr un ne diyecek. Uzmanı o. Sabah ola hayrola
Bana tam gebelik zehirlenmesi teşhisi konmadı. İdrarda protein kaçağı vardı ama tansiyon yoktu. 65 ile hamile kaldım. 84 ile doğurdum. Hani o sıra aşırı bi kilom da yoktu.
Dr u şüphelendiren, aşırı ödem vardı. Beni tanıyanlar görünce sana ne oldu diyordu. Yüzüm gözüm ellerim sisti. Ayakkabı olmuyordu. Eşimin umre sandaletleri vardı onu giyiyordum. Ondan şüphelenip protein baktı. Ciddi bi seviye de çıkmayınca tuzu eksilttim biraz. Sonra geçeceği varmış. Kendi gitti bitti. Sen de tuzu azalt ins güzel haberlerini alırız yarın.
Sana dedim. Sonra kendimi düşündüm. Ben ömrümce tatlı aramam. Ama tuzlu şeylere dayanmıyorum. Daha bugün kızımdan gizli markete gidip büyük paket patates cipsi aldımİnşallah canım aksine canım tuzlu şeyler çekiyor ama yemiyorum tabi
Çok şükür.Kızlar tam çıkacakken doktorum aradı çıkması gerektiğini istersem gece gidebileceğimi söyledi ben de yattım uyudumağrım devam ediyor kanamam uyandıktan sonra baktığımda yoktu zaten ara ara sadece sildiğimde akıntı ile geliyordu artık çok kımıldamamaya çalışacağım
Yok bugün yemeğin yanında turşu çekti canim ama korktum yiyemedimSana dedim. Sonra kendimi düşündüm. Ben ömrümce tatlı aramam. Ama tuzlu şeylere dayanmıyorum. Daha bugün kızımdan gizli markete gidip büyük paket patates cipsi aldımGöz açlığı, bitirene kadar yedim. Sonra midem ağzıma geldi durdu.
Gidip gidip dolaptan turşu yiyorum. Ama bu bana da ders oldu. Kendime sahip olacağım bundan sonra
Tabii heralde zaten bir arkadaşımız yazmış 35 şimdinin 25 i diyeEvet 32de evlendim anca yanibide benim yaşımı ilk defa öğrenmiyor beni ilk defa görmüyor ki sinir oldum soğudum gitmicem o doktora zaten
Günde 3 vuruluyordum 2 aydır hem x2 göbekten hem kalçadan (fitili kullanamıyorum alerjim var) son 5 gündür günde 2ye düşürmüştü belki de ondan oldu kanamaÇok şükür.
Progestan bu derde şifa. İstirahatle ins tamamen biter. Öpüyorum seni
Onu da ben yazdım ama öyle zatenTabii heralde zaten bir arkadaşımız yazmış 35 şimdinin 25 i diyeçok doğru yani boşver sinirlenme kendini germe boşuna tadını çıkart
Aa ne demek artık genç değilsin nasıl doktor ya. Tamam belki risk gördüğün bilgiyi verirsin de böyle konuşulmaz ki ayrıca 40 ta doğum yapan bir sürü tanıdığım var maşallah gayet güzel doğurdularDoğurcağımda 35 olacağımdan Yaştan dolayı dedi . Bende kiloda var onunla birleştirip demiştir belki ama 35 yaş riskli dedi yani baya. Artık genç değilsin fln dedi hatta yani normalde çok sevdiğim bi doktor olmasına rağmen böyle söylemesi tuhaf geldi
Aaa yaşasın grupta sağlıkçı varmışBen de öyle yapıcam. Ama sezeryan olacağı için büyük ihtimal temmuzda doğacak
Ben de aynı şeyi düşündüm. 2021 temmuz anneleri grubundaydim. Ve çok kalabalık olmasına rağmen 3 4 tane 2. 3. Çocuk olan vardı. Nerdeyse hepimizin ilk gebeligiydi
Nurella mesleğin nedir. Ben de hemşireyim. Şuan çalışmıyorum. Evlenmeden önce yenidoğan yogunbakim hemsiresiydim.
Benim ikizler bir kız bir erkek. Az çok kıyafet var. Hangisi olursabenimkiler prematüre doğdular. O yüzden yavaş buyuyolar normal doğan bebeklere nazaran. Kıyafetler de üzerlerinde uzun durduğu için eskiyor. Yine biraz kenarda var. Bakalım
Ben de diş hekimiyimmAaa yaşasın grupta sağlıkçı varmışben de sağlıkçıyım. Laborantım
Ay harika bie grupBen de diş hekimiyimmçok memnun oldum
Gerçekten Cennet cennet+1 de benden gelsin ben de doktorum :)
Bana sen lazımsın.Ben de diyetisyenim