• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    36
Bende maden suyu ve süt içiyorum gebeligimi ogrendigimden beri bı kaç gündür soda içmiyorum sadece oda biraz mideme dokundu diye tekrar devam edeyim en iyisi peki ortopedik ayakkabı mi kullaniyorsun neyse yalnız değilmişim en azından 😊
Ben de midemi rahatsız ediyor diye bırakıyorum sonra hemen yeniden ağrımaya başlıyor 😅 Magnezyum ilacı içenler var ama ben başlamadım açıkçası tahlil yaptırıp yazdıracağım vakit bulabilirsem. Ortopedik değil ama epey rahat bir spor ayakkabı aldım tabanı ne yumuşak ne sert çok rahat ettim. Ağrıdığı zamanlar bot giyiyordum spor ayakkabı bot kadar sıcak tutmuyor ama kalça ağrısından iyidir 😊

Merhaba 11+2 haftalık cinsiyet tahmini alabilir miyim acaba rica etsem?
IMG_7015.jpeg

Ben de midemi rahatsız ediyor diye bırakıyorum sonra hemen yeniden ağrımaya başlıyor 😅 Magnezyum ilacı içenler var ama ben başlamadım açıkçası tahlil yaptırıp yazdıracağım vakit bulabilirsem. Ortopedik değil ama epey rahat bir spor ayakkabı aldım tabanı ne yumuşak ne sert çok rahat ettim. Ağrıdığı zamanlar bot giyiyordum spor ayakkabı bot kadar sıcak tutmuyor ama kalça ağrısından iyidir 😊
Bende öyle bi spor ayakkabı giyiyorum rahat baya ☺️ bende henüz başlamadım decavit içiyorum ama içeriğinde magnezyum varmı bilmiyorum hemen başlamak lazım sanırım yoksa bı tutulunca feci oluyo ayağını kalın giy sende bacım ayaktan soğuk alma aman dikkat ☺️

Kızlar ya çok mide ağrılarım var bide bulantılarım 11+3 üm ne zaman geçiçek bu birde çok bulantısı olanın kızımı olur gerçekten bi belirtileri paylaşsanız😊☺️erkekte kızda nasıl şeyler hissettiniz bacılar bu arda bnm ilk iki gebeliğim 9 ay kusmakla geçti ilki erkek diğeri kız ama arada 13 sene var onları çok hatırlamıyorum üçüncüde kusmadım ama mide bulantısı vardı çok et yiyordum birde ekmek üçüncü erkek💙bu son tekne kazıntısı bundan sonra kapamış yapıcak bu akılsız bacınız🤭🤭inşallah ama bunda bişey anlamıyorum yani ondan soruyorum tatlışlar😘😘😍

Kızlar iyi geceler 11 haftalığım ilişkiden hemen sonra kahverengi akıntıyla beraber baya sap sarı akıntım geldi . Korkmam gerek mi yaşayan var mı önceden kanama alanım vardı, doktorum gitti demişti ondan kalan bişey olabilir mi yaşayan var mı

Merhaba annelerim, çatlak kremine başladınız mı, temiz içerikli ne kullanabiliriz tavsiyeleriniz var mı
Merhaba hindistan cevizi yağıyla bi başlangıç yaptım ☺️ evde o var onu kullanıyorum şimdilik. Sonrada tatlı badem yağından ilerlerim sanırım. Azcık doğalcıyım 🙈

Kızlar iyi geceler 11 haftalığım ilişkiden hemen sonra kahverengi akıntıyla beraber baya sap sarı akıntım geldi . Korkmam gerek mi yaşayan var mı önceden kanama alanım vardı, doktorum gitti demişti ondan kalan bişey olabilir mi yaşayan var mı
Korkma cnm ama endişeliysen doktorun bir görsün. Muhtemelen ilişkiye ara progestana devam der. Nerden biliyorsun diye sorma 🙈

Benim nişan geldikten sonra hemen başladı sancılar 6-7-8 dk da falan geliyordu o gün. Sonra pazartesi sıklaştı 5-4-3 derken ben panik oldum kanlı akıntı da gelmeye devam ediyordu. Bir daha drla iletişime geçtim o gün. Öğlen muayene etti dedi ki akşam bir daha gel 4-5 gibi ama hazırlıklı gel dedi yatirabilirim dedi. Akşam bir daha baktı açılmış biraz daha yatiralim seni sen de panik oldun dedi. Yatırdı o akşam ebe geldi gitti kontrol etti sabaha kadar sancı falan sabaha karşı epidural takıldı nstye bağlandım 3ten sonra da sabaha kadar bagliydim. Sabah suyum geldi derkeenn bir de baktım dogumhanedeyim bir de baktım kızım drun kucağında çok şok halindeydim ama her detayı aklımda halen 🤣🤣🥰❤️ ama var ya ilk kez anne olacaklara da söylüyorum o kadar güzel kiii dogummus sanciymis hepsi silinip gidiyor bir anda 🥰😍 öyle olmasa ikinciye cesaret edemezdik analar olarak 🥰😍❤️ ne yazdım ya bu arada🤣
Ay ya doğum mucize gerçekten 🤗 Epidural’ın bir yan etkisini yaşadın mı canım sonra? Bana yapılmadı. Normalde cazgır bi tip değilimdir. Ebelere çemkirdiğimi hatırlıyorum. Ağrıdan duramayıp ayağa kalkıyordum. Zorla geri yatırıyorlardı 🥲 Şimdi sen öyle deyince acaba epidural daha mı kolay olur diye düşündüm

Kızlar ya çok mide ağrılarım var bide bulantılarım 11+3 üm ne zaman geçiçek bu birde çok bulantısı olanın kızımı olur gerçekten bi belirtileri paylaşsanız😊☺️erkekte kızda nasıl şeyler hissettiniz bacılar bu arda bnm ilk iki gebeliğim 9 ay kusmakla geçti ilki erkek diğeri kız ama arada 13 sene var onları çok hatırlamıyorum üçüncüde kusmadım ama mide bulantısı vardı çok et yiyordum birde ekmek üçüncü erkek💙bu son tekne kazıntısı bundan sonra kapamış yapıcak bu akılsız bacınız🤭🤭inşallah ama bunda bişey anlamıyorum yani ondan soruyorum tatlışlar😘😘😍
Bende 11+3’üm bugün. Tarihlerimiz aynıymış 😍 Benim de bulantılar devam 🥲 İlk gebeliğimde bu kadar yoğun değildi gibi hatırlıyorum. İlki erkek. Belki şimdiki kızdır diye umut ediyorum o yüzden. Gerçi bence cinsiyetle pek alakası yok ama işte umut ediyoruz yine de 🙏🏻

Bende 11+3’üm bugün. Tarihlerimiz aynıymış 😍 Benim de bulantılar devam 🥲 İlk gebeliğimde bu kadar yoğun değildi gibi hatırlıyorum. İlki erkek. Belki şimdiki kızdır diye umut ediyorum o yüzden. Gerçi bence cinsiyetle pek alakası yok ama işte umut ediyoruz yine de 🙏🏻
Bende bi çok yerde alakası olmadığını okudum ama nebliyim işte dediğin gibi umut bacım 😍☺️

12. haftadayız ama sabah bulantılarım son şiddet devam ediyor hala benim. Gerçi işe gitmediğim günlerde idare edebiliyorum, yol da tutuyor biraz galiba. Yalnız başka bir şey aklıma takıldı, şöyle 10 kusmadan ikisinde falan kan görüyorum, hiç duyan yaşayan oldu mu bunu? Sonra devam etmiyor kanama ama bugün yine oldu iki haftadan sonra, endişelendim. Doktora sormayı hep unuttum bu konuyu.

Bende öyle bi spor ayakkabı giyiyorum rahat baya ☺️ bende henüz başlamadım decavit içiyorum ama içeriğinde magnezyum varmı bilmiyorum hemen başlamak lazım sanırım yoksa bı tutulunca feci oluyo ayağını kalın giy sende bacım ayaktan soğuk alma aman dikkat ☺️
Demek spor ayakkabı değil ama soda içmek daha iyi geliyor ☺️ Aynen ağrısı insanın ciğerine işliyor sanki 😔 Heheheh teşekkürler kalın çorap giymeye çalışıyorum ama Ankara soğuğuna dayanamayıp bota döneceğim galiba 😁

Şimdi ben de seninkini okuyunca yalnız olmadığıma sevindim 😁 Aynen daha şimdiden bu kadar kaygılı hale getirdiyse ne yapacağız bilmiyorum deli gibi bir sürü yorum okudum sabahtan beri moralim bozuldu eşime atarlandım falan 😅 İnşallah çok güzel geçecek kontrolünüz iyiyiz çok şükür iyiyiz 😊😊🎉

Öyle yazıyorlardı ama bu kadar belirtilerin azalacağını tahmin etmemiştim ilk hamilelik olduğundan bende bilinmez bir uzay boşluğu gibi zaten. Böyle gittiği kadar gitsin bakalım biraz da tadını çıkaralım 🤭
Aynen canım biraz da tadını çıkaralım ilkinde de 3 ay bitince bitmişti benim sıkıntılarım bunda da öyle oldu gibi 😍
Merhaba 11+2 haftalık cinsiyet tahmini alabilir miyim acaba rica etsem?
Eki Görüntüle 3532022
Görür görmez kız gibi doğdu içime sağlıkla gelsin minik 🥰
ay sol kasığım 2 gündür geceleri sızı oluyor yani çok az ağrı korkmalı mıyım kızlar 🤔🥹
Canım muhtemelen magnezyum eksikliği ile alakalıdır. İlk hamileligimde solundan sağıma bile dönemezdim o ağrıdan acıdan özellikle geceleri olurdu magnezyumdan demişti drum magnezyum içmeye başlayınca duzelmistim. Bir sor kontrole gittiğinde.
Magnezyum eksikliğidir muhtemelen canım doktoruna danış çünkü baya kötü oluyor çok eksik olunca o ağrılar insanı yürütmüyor bile ❤️
İlkinde deli gibi bulantım vardı büyük ihtimalle kız dedi öyle oldu. Bu bebiste hiç bulantım olmadı %90 yine kız dedi bakalım büyük ihtimalle öyle. Bulantı ile alakalı değilmiş cinsiyet burda birçok arkadaşta gördüm 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰
Ay ya doğum mucize gerçekten 🤗 Epidural’ın bir yan etkisini yaşadın mı canım sonra? Bana yapılmadı. Normalde cazgır bi tip değilimdir. Ebelere çemkirdiğimi hatırlıyorum. Ağrıdan duramayıp ayağa kalkıyordum. Zorla geri yatırıyorlardı 🥲 Şimdi sen öyle deyince acaba epidural daha mı kolay olur diye düşündüm
Hiç yaşamadım canım. Eltimden duymuştum ben aynı doktora gidiyorum büyük rahatlık demisti. Sonrasında ne ağrı ne sizi hiçbir şey yaşamadım. Ebe bile tavsiye etmişti bana senin acı esigin düşük alttan muayeneye bile dayanamıyorsun imkanın varsa yaptır dedi. Benimde aklımdaydı zaten. 2 cmden 4 cme ilerleyene kadar sancı cektim 4 cm açılma olunca takılıyor. Onu bi taktılar var ya öyle bir rahatladim ki. Dünya varmış gözüm açıldı 🤣😅😍 uyur uyanık geçti doğum saatine kadar. Sadece bebeğin aşağıya yaptığı baskıyı hissediyorsun o kadar onu da hissetmek lazım tabi ıkınmak icin 🙈🤣 tavsiye ederim can-ı gönülden 😍🥰❤️

12. haftadayız ama sabah bulantılarım son şiddet devam ediyor hala benim. Gerçi işe gitmediğim günlerde idare edebiliyorum, yol da tutuyor biraz galiba. Yalnız başka bir şey aklıma takıldı, şöyle 10 kusmadan ikisinde falan kan görüyorum, hiç duyan yaşayan oldu mu bunu? Sonra devam etmiyor kanama ama bugün yine oldu iki haftadan sonra, endişelendim. Doktora sormayı hep unuttum bu konuyu.
Benim ilk gebeliğimde yoğun kusma vardı cnm o zaman oluyordu. Boğaz tahriş olduğu için oluyor denildiğini hatırlıyorum. Ama yinede doktorunu bilgilendir istersen.

Kızlar merhaba bende kasığımda sürekli bir his var yani orda bir şey var gibi. Sol ve sağ kasıkta değil genel olarak bir baskı hissediyorum biraz rahatsızlık veriyor bana ağrı desem tam ağrı gibi de değil. 9.haftadan beri öyle. Sizde de kasıklarda hissiyat var mı ya da hiç oldu mu böyle, karnımızda hiçbir şey hissetmemek mi normal ultrasonda bir şey çılmıyor ama merak ediyorum 🌸

Back