• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    36
Kızlar 13. Haftadayım belirtilerinde azalma olan var mı? Benim belirtilerim epeyce azaldı bu da beni korkuttu açıkçası :( Bağırsaklarımda çok sıkışma vardı ama şimdi daha rahat. Karnımda gerginlik ve ağırlık vardı yatarken bile bir taraftan diğerine dönemiyordum şimdi bu epey azaldı neredeyse yok. Hatta karnımın üst kısmında ciddi şişlik vardı o bile inmiş bir miktar. Önceki kadar duygusal değilim önceden reklamlara bile ağlıyordum. 2. Trimester daha rahat oluyor diyorlar bunun etkisi mi acaba fikri olan var mıdır? Kontrolüm iki hafta sonra olacak ve son muayenemin üzerinden 10 gün geçti hemen ultrasona girmek istemiyorum ne yapacağımı bilemedim.
Herşey normal merak etme bende öyleyim maşallah duzelmissin sende korkacak durum yok 😊

Ay bu kaşıntılar normal miiiii ??? Benimde göğsüm belim ve bazen bacaklarım kaşınıyor baktığımda da pul pul dökülmüş oluyor. Sürekli kustuğum ve vücudum susuz kaldığı içindir diye düşünüyordum
Olur olurr kilo alımına bağlı hücrelerle alakalı, süt damarlarının sismesiyle alakalı, karında bebek büyümüyor gibi görünse de içten esneme var ister istemez dışarıda da kaşıntısı var 😊

Herşey normal merak etme bende öyleyim maşallah duzelmissin sende korkacak durum yok 😊
Ay gerçekten mi çok teşekkür ederim zaten biraz kaygılı biriyim sabahtan beri o kadar korktum ki niye böyle diye 😊 Sanki önceden gebeliği çok hissediyordum ama şimdi boşlukta gibi. İnşallah hepimiz sorunsuz alırız kucağımıza bebeklerimizi 🌸🌸

Kızlar 13. Haftadayım belirtilerinde azalma olan var mı? Benim belirtilerim epeyce azaldı bu da beni korkuttu açıkçası :( Bağırsaklarımda çok sıkışma vardı ama şimdi daha rahat. Karnımda gerginlik ve ağırlık vardı yatarken bile bir taraftan diğerine dönemiyordum şimdi bu epey azaldı neredeyse yok. Hatta karnımın üst kısmında ciddi şişlik vardı o bile inmiş bir miktar. Önceki kadar duygusal değilim önceden reklamlara bile ağlıyordum. 2. Trimester daha rahat oluyor diyorlar bunun etkisi mi acaba fikri olan var mıdır? Kontrolüm iki hafta sonra olacak ve son muayenemin üzerinden 10 gün geçti hemen ultrasona girmek istemiyorum ne yapacağımı bilemedim.
Benimde bugun tam 14. Haftam oldu. Bugun karnim bir pogaca gibi yumusak geliyo tuhafima gitti ama sonra kuruntu yapip surekli kendimi dinliyorum diye kizdim simdi senin sorunu gorunce dedim ki hepimiz ayniyiz 😂😂😂 herhalde normaldir yaa benimde ctesi kontrolum o zamana kadar nasil zaman gececek bilmiyorum🥹

Bende hiç unutmuyorum 1 Nisanda nişan gelmişti 🤣 Sonra o gün ağrı falan olmayınca dedik bebek bize şaka yaptı galiba. Ertesi gün sabaha karşı başladı sancılar o gün ikindi ezanıyla doğdu oğlum. Bende hiç beklemiyordum. Daha erken diye düşünüyordum. Ağrım sızım da yoktu doğacağı güne kadar. İlk çocuk geç doğuyor hele erkekse hiç bekleme demişlerdi. 🥲
Benim nişan geldikten sonra hemen başladı sancılar 6-7-8 dk da falan geliyordu o gün. Sonra pazartesi sıklaştı 5-4-3 derken ben panik oldum kanlı akıntı da gelmeye devam ediyordu. Bir daha drla iletişime geçtim o gün. Öğlen muayene etti dedi ki akşam bir daha gel 4-5 gibi ama hazırlıklı gel dedi yatirabilirim dedi. Akşam bir daha baktı açılmış biraz daha yatiralim seni sen de panik oldun dedi. Yatırdı o akşam ebe geldi gitti kontrol etti sabaha kadar sancı falan sabaha karşı epidural takıldı nstye bağlandım 3ten sonra da sabaha kadar bagliydim. Sabah suyum geldi derkeenn bir de baktım dogumhanedeyim bir de baktım kızım drun kucağında çok şok halindeydim ama her detayı aklımda halen 🤣🤣🥰❤️ ama var ya ilk kez anne olacaklara da söylüyorum o kadar güzel kiii dogummus sanciymis hepsi silinip gidiyor bir anda 🥰😍 öyle olmasa ikinciye cesaret edemezdik analar olarak 🥰😍❤️ ne yazdım ya bu arada🤣

Ay gerçekten mi çok teşekkür ederim zaten biraz kaygılı biriyim sabahtan beri o kadar korktum ki niye böyle diye 😊 Sanki önceden gebeliği çok hissediyordum ama şimdi boşlukta gibi. İnşallah hepimiz sorunsuz alırız kucağımıza bebeklerimizi 🌸🌸
Bende 13. Haftamdayim canım benim de ağızda tat bozukluğu halsizlik falan vardı onlar baya gitti. Zaten 2. Dönem hamileligin baharı bence ❤️😍😅

Benimde bugun tam 14. Haftam oldu. Bugun karnim bir pogaca gibi yumusak geliyo tuhafima gitti ama sonra kuruntu yapip surekli kendimi dinliyorum diye kizdim simdi senin sorunu gorunce dedim ki hepimiz ayniyiz 😂😂😂 herhalde normaldir yaa benimde ctesi kontrolum o zamana kadar nasil zaman gececek bilmiyorum🥹
Şimdi ben de seninkini okuyunca yalnız olmadığıma sevindim 😁 Aynen daha şimdiden bu kadar kaygılı hale getirdiyse ne yapacağız bilmiyorum deli gibi bir sürü yorum okudum sabahtan beri moralim bozuldu eşime atarlandım falan 😅 İnşallah çok güzel geçecek kontrolünüz iyiyiz çok şükür iyiyiz 😊😊🎉
Bende 13. Haftamdayim canım benim de ağızda tat bozukluğu halsizlik falan vardı onlar baya gitti. Zaten 2. Dönem hamileligin baharı bence ❤️😍😅
Öyle yazıyorlardı ama bu kadar belirtilerin azalacağını tahmin etmemiştim ilk hamilelik olduğundan bende bilinmez bir uzay boşluğu gibi zaten. Böyle gittiği kadar gitsin bakalım biraz da tadını çıkaralım 🤭

Kizlar bişey merak ediyorum kalça takılması yaşayan varmı etrafımdaki herkes çok erken kalça takılması için diyo genelde 8.9. aylarda olurmuş bu 61 kiloyum boyumda uzun ama sürekli oturarak çalışıyorum hareketsizlik ten mıdır nedir gerçi benim çoğu belirtim için herkes erken olduğunu söylüyor benim bebiş biraz aceleci galiba 😂

Yok yok merak etme azaldığı için dua edelim azalmadan gebeliği bitirenler oluyor zor geçiyor biz bir süre rahattayiz 3.parta kadar 😊

Şimdi ben de seninkini okuyunca yalnız olmadığıma sevindim 😁 Aynen daha şimdiden bu kadar kaygılı hale getirdiyse ne yapacağız bilmiyorum deli gibi bir sürü yorum okudum sabahtan beri moralim bozuldu eşime atarlandım falan 😅 İnşallah çok güzel geçecek kontrolünüz iyiyiz çok şükür iyiyiz 😊😊🎉

Öyle yazıyorlardı ama bu kadar belirtilerin azalacağını tahmin etmemiştim ilk hamilelik olduğundan bende bilinmez bir uzay boşluğu gibi zaten. Böyle gittiği kadar gitsin bakalım biraz da tadını çıkaralım 🤭
Insallah 🌸🌸 kendim pek basarili olamiyorum rahat olma konusunda ama umuyorum ki sen basarirsin ☺️ daha oncede anksiyetik bir yapiya sahiptim gebelikle birlikte double oldu hersey 😂
Ama akil verip rahatlatma konusunda ustume yok uygulamaya gelince sifir 😂🔫 insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla zamaninda kucagimiza aliriz 🙏🙏

Kız doğuma kaç ay var ama beni aldı bir dert. Bizim sülaledeki kadınların suları patlamıyo. Sancı açılma ilerliyor, ama ebe su patlatınca sıklaşıp doğum hızla ilerliyor. Müdahale olmayınca katiyen bebek gelmiyor.
Bu doğumu ben devlette yapıcam. Ebeye filan söylesem mi bu durumu delirdi heralde gece vakti diyceksiniz ama kafama takıldı dert içindeyim :110: Bi akıl verin rahatlatın beni kurban olduklarım. :KK17:

Kizlar bişey merak ediyorum kalça takılması yaşayan varmı etrafımdaki herkes çok erken kalça takılması için diyo genelde 8.9. aylarda olurmuş bu 61 kiloyum boyumda uzun ama sürekli oturarak çalışıyorum hareketsizlik ten mıdır nedir gerçi benim çoğu belirtim için herkes erken olduğunu söylüyor benim bebiş biraz aceleci galiba 😂
Bende de var hatta bir ara resmen topallıyordum doktora gittim normal dedi ama canım acıyordu o kadar kötüydü. Her gün maden suyu ve süt içmeye başladım bir de ayakkabımı değiştirdim şimdi azaldı epey 🙏

Insallah 🌸🌸 kendim pek basarili olamiyorum rahat olma konusunda ama umuyorum ki sen basarirsin ☺️ daha oncede anksiyetik bir yapiya sahiptim gebelikle birlikte double oldu hersey 😂
Ama akil verip rahatlatma konusunda ustume yok uygulamaya gelince sifir 😂🔫 insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla zamaninda kucagimiza aliriz 🙏🙏
Yok yok ben de aynıyım sana söylüyorum bakma kendi içimde yine kaygılar yine anksiyete 😅 Kendime çok kızıyorum rahat olacağım takmayacağım diyorum ama bağımlılık gibi bir şey sigarayı daha kolay bırakmıştım 😁 Böyle böyle burada birbirimize telkin verirsek en az hasarla atlatacağımızı umuyorum 😊 Amin inşallah en güzel şekilde geçer hamileliğimiz 🌸🌸

Bende de var hatta bir ara resmen topallıyordum doktora gittim normal dedi ama canım acıyordu o kadar kötüydü. Her gün maden suyu ve süt içmeye başladım bir de ayakkabımı değiştirdim şimdi azaldı epey 🙏
Bende maden suyu ve süt içiyorum gebeligimi ogrendigimden beri bı kaç gündür soda içmiyorum sadece oda biraz mideme dokundu diye tekrar devam edeyim en iyisi peki ortopedik ayakkabı mi kullaniyorsun neyse yalnız değilmişim en azından 😊

Hala kusma mide bulantısı yaşayanlar varmı acep ne zaman bitecek acep hamilelikte en zorlandigim şey bu durum oldu galiba bı an evvel hayırla bitseydi 😭

Back