• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    34
devlette ilk hamileliğimde kötü şeyler yaşadım onun için hiç aklıma gelmedi bile canım
Yani devlet işi tamamen şans işi. İyi doktora denk gelirsen ne ala. Hastane bana çok yakın yürüyerek gidebilirim bile zorda kalsam. İki tane doktor var ikisini de deneyeceğim. Hangisini seversem oradan devam ederim.

bende korkmuyor değilim 😅 ikiz olabilir mi diye dr bakarken bebek gözüktü kalp atışını dinledik buraya da yazmıştım sonra burada bir şey görüyorum dedi tekrar kalp atışına baktı yolk kesesi dedi bazen çok parlak olabiliyor böyle dedi ama beni bir düşünce aldı burada okuduklarımdan sonra 🙈
Allah gönlüne göre versin canım. Belki vardır bilemeyiz 😍😊

Kızlar merhaba sata göre 7+6 ydım ama bugün kontrolde düzeltme yapıldı. 6+5 im. Ve bebeğimin kalp atışını duyduk herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorumuz:)

Eklentiler

• IMG_8655.jpeg
    IMG_8655.jpeg
    85,4 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_8657.jpeg
    IMG_8657.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 84
Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı . 8+1 dik sata göre . Çok şükür büyümüş ikisi de iyidi 8+5 çıktılar ölçümde . İnşallah sağlıkla sürecimizi tamamlarız . 1 ay sonra kontrol dedi olumsuz bir durum olmazsa . Şuan ikisi de iyi gidiyor dedi doktor bir sürü test istedi .

Kızlar merhaba sata göre 7+6 ydım ama bugün kontrolde düzeltme yapıldı. 6+5 im. Ve bebeğimin kalp atışını duyduk herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorumuz:)
Gözün aydın. 🥰
Ultrason görüntüsü ne kadar net
Sanki cinsiyet oluşmaya başladığı ilk günlerde bile görülebilir gibi :KK51:
Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı . 8+1 dik sata göre . Çok şükür büyümüş ikisi de iyidi 8+5 çıktılar ölçümde . İnşallah sağlıkla sürecimizi tamamlarız . 1 ay sonra kontrol dedi olumsuz bir durum olmazsa . Şuan ikisi de iyi gidiyor dedi doktor bir sürü test istedi .
Senin de gözlerin aydın. İki bebiş annesi 🥰
Bebislerine de maşallah 🧿
Ne tahlili istedi ?
kızlar valla ateş basıyor beni de su içsem de ferahlamıyorum iş yerinde tişörtleyim ya millet hırka ile😅
gak guk devam az bir şey yiyiyorum hala dünyaları yemiş gibiyim
Ahahhahaha 😁

Ben annemle sabah konuştum. Midem bulanıyor dedim. Hatta telefondayken bile ögürdüm. Diyor ki, sen sakın menapoza giriyor olmayasın :KK45:

Halan 43 yaşında girdi. Belki ona benzedin diyor. Anne dedim, ben hamileyim. İki farklı Dr. A gittim. Bebeği gördüm. Kalp atışı var. Hala emin değil kadın :eek:
Teşekkür ederim kuzucum. Hamsi yedim valla 😀
Afiyet olsun, bizde de hamsi var bugün ☺️

Son düzenleme:
Gözün aydın. 🥰

Ne tahlili istedi ?

Ahahhahaha 😁

Ben annemle sabah konuştum. Midem bulanıyor dedim. Hatta telefondayken bile ögürdüm. Diyor ki, sen sakın menapoza giriyor olmayasın :KK45:

Halan 43 yaşında girdi. Belki ona benzedin diyor. Anne dedim, ben hamileyim. İki farklı Dr. A gittim. Bebeği gördüm. Kalp atışı var. Hala emin değil kadın :eek:

ben birşey yiyemiyorum balık çok severim🤤 of offf 😒 afiyet olsun size kızlar💕
bende ultrason için aynı şeyi düşündüm benimki belli belirsiz 😅

kızlar valla ateş basıyor beni de su içsem de ferahlamıyorum iş yerinde tişörtleyim ya millet hırka ile😅
gak guk devam az bir şey yiyiyorum hala dünyaları yemiş gibiyim
E ben hamile olduğunu çözmeden önce menapoza giriyorum sandım. Sanki sürekli birisi tepemden aşağıya su döküyor 😂😂😂 hele kucağında çocuğu uyururken filan sular seller içinde kalıyorum 🤷‍♀️

Gözün aydın. 🥰

Ne tahlili istedi ?

Ahahhahaha 😁

Ohhh afiyet olsun şifa olsunnn😍

Back