- 3 Mart 2025
- 116
- 92
- 13
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #2.501
Bilmiyorum canım valla benimki 5. Gün embriyo idi transfer sayılmazsa 6. Gün idrarda silik cizgi gördüm bide adet olcakmısım gibi agrılarım oldu benim hiç lekelenmem olmadı ama adet günüm gecince zaten tahminen agrılarımda baya azaldı vücut alıstı sanırımKızlar bende geçen hafta 10 Mart pazartesi günü 3. Gün taze embriyo transferi oldum. Cuma günü test günüm bu mübarek günlerde Rabbim hepimize o güzel duyguyu nasip etsin inşallahpozitifi gören arkadaşlarım belirtileriniz nelerdi ve 3. Gün embriyosu idrar testinde en erken ne zaman çıkar acaba beklemek çok zor
Canım benim doktorum çok rahat bı doktor olumsuz bişey olsa bile korkmamam için söylemez iki kese gördük haftaya gel kalp atışını duyalım dedi.sen devlete mi gidiyorsun özele miSana ne diycem benim doktorum hemen kese gördün diye sevinme kalp atısı duymamız lazım dedi hevesimi kursagımda bıraktı sanada öyle dediler mi
Oy maşallah rabbim sağlıkla kucağında almayı nasip etsin ben de perşembe göreceği. Banada dua eder misinizEvet canım gördükikizlerimiz geliyor hâlâ şoktayim inşallah isteyen herkese bu duyguyu tattirsin Rabbim.bizlerinde sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah ya.hala korkuyorum bu korku hiç gecmicek ama
Aminnn inşallah.Kızlar bende geçen hafta 10 Mart pazartesi günü 3. Gün taze embriyo transferi oldum. Cuma günü test günüm bu mübarek günlerde Rabbim hepimize o güzel duyguyu nasip etsin inşallahpozitifi gören arkadaşlarım belirtileriniz nelerdi ve 3. Gün embriyosu idrar testinde en erken ne zaman çıkar acaba beklemek çok zor
Özel kliniğe gidiyorum canım ama ne bileyim doktorum cok değişik konustu bu sefer güler yüzlüydü normalde sevinme keseye kalp atısını gör filan bir şeye mi canı sıkkındı acabaCanım benim doktorum çok rahat bı doktor olumsuz bişey olsa bile korkmamam için söylemez iki kese gördük haftaya gel kalp atışını duyalım dedi.sen devlete mi gidiyorsun özele mi
Rabbim isteyen gönlünden geçiren herkese nasip etsin inşallah bizlerde sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin rabbimOy maşallah rabbim sağlıkla kucağında almayı nasip etsin ben de perşembe göreceği. Banada dua eder misiniz
Olabilir canım bide kalp atışında zaten daha net oluyor ya ondan öyle demiştir belkide.senin içini ferah tutup güzel motive etmen lazım sadeceÖzel kliniğe gidiyorum canım ama ne bileyim doktorum cok değişik konustu bu sefer güler yüzlüydü normalde sevinme keseye kalp atısını gör filan bir şeye mi canı sıkkındı acaba
Hayır zaten zor bir psikolojideyim bide eve gelip bunun için agladım biraz nazik olunsa keske zor bir süreçteyiz cünküOlabilir canım bide kalp atışında zaten daha net oluyor ya ondan öyle demiştir belkide.senin içini ferah tutup güzel motive etmen lazım sadece
Merhaba, kaçıncı gün kanda pozitif gördünüz acabaAminnn inşallah.ben de 3. Gün emriyosuydu 6. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı sonra günümde pozitif çıktı ben kahrolduğumla kaldım yapmayın test kan gününü bekleyin. Ya da illa yapacaksanız en kaliteli erken testti alın ve hcg si 10 olsun. Sabah idrarıyla yapın. İnsallah bebeginiz sizinledir
10. Gün çıkıyor canmKızlar bende geçen hafta 10 Mart pazartesi günü 3. Gün taze embriyo transferi oldum. Cuma günü test günüm bu mübarek günlerde Rabbim hepimize o güzel duyguyu nasip etsin inşallahpozitifi gören arkadaşlarım belirtileriniz nelerdi ve 3. Gün embriyosu idrar testinde en erken ne zaman çıkar acaba beklemek çok zor
Bnm 9. Gün gece erken gebelik testinde çıkmıştıBugün 8. Günüm kaldı 2 gün o zaman
Sizinde 3. Gün embriyosu muydu? Öncesinde test yapıp negatif görmüş müydünüzBnm 9. Gün gece erken gebelik testinde çıkmıştı
Günümde 12 gün sonra yaniMerhaba, kaçıncı gün kanda pozitif gördünüz acaba
Kız sana iyi haftaya demiş bana bayramdan sonra gel dedi kalp atışı için keseyi bebeği gördük bugün çok şükür suratım asıldı doğal olarak acelen ne hamilelik 9 ay rahat ol biraz dedi keyfini çıkar dediHayır zaten zor bir psikolojideyim bide eve gelip bunun için agladım biraz nazik olunsa keske zor bir süreçteyiz cünkü
Evet 3. Gün embriyosu hayır sadece 9. Gün gece yaptım ve çıktıSizinde 3. Gün embriyosu muydu? Öncesinde test yapıp negatif görmüş müydünüz
Sunu benim doktorum demedi bak ya sinirlendim yine keyfini cıkar demedi bir bana 10 gün sonra gel dedi sadece işte 10 gün bana kötü gecicekKız sana iyi haftaya demiş bana bayramdan sonra gel dedi kalp atışı için keseyi bebeği gördük bugün çok şükür suratım asıldı doğal olarak acelen ne hamilelik 9 ay rahat ol biraz dedi keyfini çıkar dedi
Boşver gördün mü gördün kalp atışı duyunca da devam ediyor mu diye kendimizi yiyeceğiz o yüzden sakiniz hamileyiz mis gibiSunu benim doktorum demedi bak ya sinirlendim yine keyfini cıkar demedi bir bana 10 gün sonra gel dedi sadece işte 10 gün bana kötü gecicekhayırlı olsunn bu arada cok sevindim canımmm
Benim de sabahları geceleri sallanıyor midem başlarda çok iştahım vardı şimdi miymiyimKızlar mide bulantınız var mı benim yemek yapasım gelmiyor . 6. Haftadayım daha kalp atışını duymadım henüz ama midem kötü biraz sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?