Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Kesinlikle öyle kolik bebek bakımı x5 bebektir ben bilmiyorım yasamadım ama kuzenimin oğlu öyleydi onun anlatmasından biliyorum mahallenin mutlu bebeği diye bir kitap var kolik bebekler için yazılmıs bir kitap ve beş madde de kolik bebeği sakinleştirnenin mümkün olduğunu anlatıyor ben hamileyken okumuştum ve hala başucu kitabımdır kızlarım sebepsiz ağladıgınfa bende uyguluyorum tavsiye ederim size de belki rahatlamanıza katkıda bulunur.

Bende kırkım çıkmadan önce kendimi bi kapatıyordım aman allahım neler neler düsünüyordumm kırkın çıkınca geçer diyenlerede sinir oluyordum ama psikolojik mi bilmem kırkınız çıkınca geçiyor bunu düşünerek rahatlayabilirsiniz bence

mesajları okudum ama alıntılayamadım
düzen kurabilenleri tebrik ediyorum
ilk çocuk varken o düzeni kurmak çok zor çünkü ona da kardeş geldi senden de ödün vereceğiz mesajı vermemeye çalışarak geçiyo gün
ilk çocuğumu düzende büyüttüm yatma saati rutini hep aynıydı nereye gidersek gidelim değişmedi ama bu yavrumm biraz düzen konusunda allaha emanet.
gece uykusu rutininde ilk zamanlar banyo baya katkı sağlıyor. banyo olamasa bile yağ ile masaj kremlenme üst değişme gibi şeyler aynı mesajı veriyo.
çok minikler ama gayette anlıyorlar ışıktan falan .
gece lambası yanıyor hafif kırmızı onu biliyo beslerken falan bakıyo ışığa öyle ve gece beslenmelerinden sonra hemen uykuya geçiyo geceyi de öğreniyolar.

Benim kolik günleri sadece o günümü değil sonraki günlerimi de etkiliyor. Kolikli gecenin sabahı biraz daha fazla uyusun diye tüm kozları oynuyorum sürekli kucğaımda tutuyorum sonra rutinler vs hep şaşıyor. O kadar az uyuyan bir bebeğim varki sürekli uyusunda rutini salla diyorum ama böyle olunca bebeğin de ritmi şaşıyor ben de vicdan azabı çekiyorum çocuğu kaliteli büyütemiyorum diye

Ben de ne zaman yalnız kalsam böyle oluyorum eşim hasta olup anneme geldik yine açıldım,annem direk hindi gibi ne düşünüyorsun diyo, baban oruçlu markete sen git diyo aslında amacı beni evden çıkarmak birde bende emzirme korkusu başladı allahtan annemleydim. Dün akşam evimize geldim bakalım günlerim nasıl geçicek

Kendimizi gördüm yazdıklarında dayan geçecek diyorum bende hep

Kendinize haksızlık etmeyin bebeğiniz de kolik ataklarında çok yoruluyor siz onun da daha çok uyumasını sağlayarak dinlenmesini sağlıylrsunuz her bebek bir değildir siz bebeğiniz için en doğru olanı en doğru olan zamanda yapıyorsunuzdur zaten

Geçiyor geçiyor hiç merak etmeyin biraz zaman tanıyın kendinize

Herkes eşiyle ilgili aynı şeyi düşünüyor bence hepimiz aydınlandık

Aynı anda mı emziriyorsun canım , masallah sana ya cok guzel duzen kurmussun

Annelik çok güzel biseymis ama bir o kadar da zormuş gerçekten. Kızımda çok gazlı. Doktorumuz gaz damlası verdi ama ona rağmen gaz sancısı çekiyoruz. Dün akşam eşim yoktu evde. Kızım uyusunda bende uyuyayım diye bekliyorum uyku akıyor gözlerimden. Uyumadı tabi sinir krizi geçirdim ağladım. Sonradan pişman oldum tabi sinirlendiğime onun içinde tekrar ağladım. Bende bu günler geçecek sabret diyorum kendime.

Bizim göbek bagimiz hala düşmedi kızlar ya.. 14.gun bugün.. doktor batikon sürelim gunde 3 kere gazlı bez ile dedi..

Hala düşmeyen var mı?
Aaa bizim doktor kesinlikle batikon sürmeyın zararlı iyot var içinde Troitleri etkiler demişti

Bu güzel günler daha zor günler gelecek atak haftalaarı ikinci çocuk olduğu için bana bu günler bahar bahçe gibi gaz sancısı uykusuzluk hepsi var ama daha zoru gelecek biliyorum

Bizim göbek bagimiz hala düşmedi kızlar ya.. 14.gun bugün.. doktor batikon sürelim gunde 3 kere gazlı bez ile dedi..

Hala düşmeyen var mı?
Bizimki 16 günde düştü canım. Oda rahatsızlandı doktora gittik şükür bişeyi çıkmadı ama hastanede düşürdü bağını. Benim kızda 14 günde düşürmüştü.

Herkes eşiyle ilgili aynı şeyi düşünüyor bence hepimiz aydınlandık
Sadece eş değil bütün yakın çevrem ile ilgili çok sayıda aydınlanma yaşadım önce Allah a sonra kendime güveniyorum. Rabbim analara güç kuvvet sağlıklı uzun ömür versin. Evladımızın başından eksik olmayalım.

Bu güzel günler daha zor günler gelecek atak haftalaarı ikinci çocuk olduğu için bana bu günler bahar bahçe gibi gaz sancısı uykusuzluk hepsi var ama daha zoru gelecek biliyorum
Spoiler verseniz de başımıza gelecekleri bilsek? Ben 17.günde fenalaşmak üzereyim. Asla uyumuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…