Ocean ın D vitaminini kullanıyorum ben canım, sabah beslenmesinden sonra 3 damlaBizim bugün kontrolümüz vardı dördüncü günümüz dışardadoktorumuz bunu önerdi siz neler kullanıyorsunuzEki Görüntüle 3551890
Biz de ilk denediğimizde aşırı gerilip korkarak yaptık ama çok kolay ve acı veren bir şey değil hemen rahatlıyorlar. Her seferinde şaşırıyorum o minicik burunlarından nasıl o koca sümükler çıkıyor kıyamamKızlar siz burun temizliği yaptınız mı emerken çok hırıltı sesi geliyordu burnuna falan bakınca gördüm eşimle kan ter içinde temizledik ilk benek olunca
Yaa gerçekten o kadar etkili mi.Doktorunuz mu önerdiArkadaşlar sütü az olanlar bunu kullanabilir. Bebeğin gazı için de çok iyi. Dün demleyip içtim. Sütüm akıyor dünden beri.
Sterimar bebekler için olan deniz suyunun kullanıyoruz. Ben hamileyken almıştım araştırıp gecen hafta doktora da sordum onay verdi. Ek olarak da otri bebe nin nazal burun aspiratorunu kullanıyorum. Bir ucu bebegin burun icinde diger ucu da sizin agzinizda o sekil cekiyorsunuz. Bebek uyurken yapmak daha kolay. Serum fizyolojik kullanmaya korktum ben o yüzden bunları aldım çok da memnunum.Kızlar siz burun temizliği yaptınız mı emerken çok hırıltı sesi geliyordu burnuna falan bakınca gördüm eşimle kan ter içinde temizledik ilk benek olunca
Ay hemen alayım gaz için iyiyseArkadaşlar sütü az olanlar bunu kullanabilir. Bebeğin gazı için de çok iyi. Dün demleyip içtim. Sütüm akıyor dünden beri.
Kızlar siz burun temizliği yaptınız mı emerken çok hırıltı sesi geliyordu burnuna falan bakınca gördüm eşimle kan ter içinde temizledik ilk benek olunca
Bende düşüremiyorum odanın sıcaklığını bir türlü.ismini yanlış hatırlamıyorsam Termostat diye birşey varmış ondan almayı düşünüyorum.İstediğiniz dereceye ayarlıyormuşsınuz petek kendini ayarlıyormuşKızlar doktorumuz bebeğin burnunun da tıkanmanası için 22 derecede uyutun diyo ama 22 derece için peteği kapatıyorum ama ben emzirmek için kalktığımda donuyorum ben üşüyorsam bebek üşümez mi? siz napıyorsunuz bu derece işlerini
Ben bu hazırlardan alıyorum 2 damla sıkıyorum sonra ters çevirip ya da yan hafifçe sırtına vuruyorum. Doktorum o videoları sakın yapma dedi banaNazal aspiratörle çekiyorum ben de. Şu şırıngayla serum fizyolojik sıktıkları videolara içim gidiyor çıkanları görünceama cesaret edemem sanırım kulağa vs kaçabiliyo diyolar
Eczane önerdi. Birde rezene kimyon zaten gaz için iyi. Sütümü baya akıtıyor valla.Yaa gerçekten o kadar etkili mi.Doktorunuz mu önerdi
Ben bu hazırlardan alıyorum 2 damla sıkıyorum sonra ters çevirip ya da yan hafifçe sırtına vuruyorum. Doktorum o videoları sakın yapma dedi bana
Evet eczaneden aldım canım.Ay hemen alayım gaz için iyiyseçok sağol öneri için nerden aldın eczane mi?
Bizim ev ortalama 24.25 derece burun tıkanıklığı yaşamadık henüzKızlar doktorumuz bebeğin burnunun da tıkanmanası için 22 derecede uyutun diyo ama 22 derece için peteği kapatıyorum ama ben emzirmek için kalktığımda donuyorum ben üşüyorsam bebek üşümez mi? siz napıyorsunuz bu derece işlerini
Nemde nazal aspiratör kullandık önce atım fizyolojik işe ıslatıp sonra çektikSterimar bebekler için olan deniz suyunun kullanıyoruz. Ben hamileyken almıştım araştırıp gecen hafta doktora da sordum onay verdi. Ek olarak da otri bebe nin nazal burun aspiratorunu kullanıyorum. Bir ucu bebegin burun icinde diger ucu da sizin agzinizda o sekil cekiyorsunuz. Bebek uyurken yapmak daha kolay. Serum fizyolojik kullanmaya korktum ben o yüzden bunları aldım çok da memnunum.
Ahahah bende aynı durumdayımBir de çocuğumun kafasını incelerken yakalıyorum kendimi sürekli yamulmasın diye
Bi o tarafa bi bu tarafa yatırıyorum ama dönüyo kendisi tabi yatırdığım şekille alakası kalmıyo
çekilecek kadar çoksa serum fizyolojik sıkıp çekilir dikkatlice bizim çekcek kadar olmadı önde görünürde kurumuş oluyo serum damlatıp kulak çöpüyle uçtan alıyorum hemen.Kızlar siz burun temizliği yaptınız mı emerken çok hırıltı sesi geliyordu burnuna falan bakınca gördüm eşimle kan ter içinde temizledik ilk benek olunca
Yani öyle inanılmaz tıkanmıyor ama kaloriferlerden kuruyor sanırım eğer çok tıkalıysa serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çekiyoruz ama bu ağzımdan çekilenlerleAynen videoların yorumlarına falan bakıyorum kimisinin direkt hemşiresi doktoru tavsiye ederken kimisininki sakın yapma kulak enfeksiyonu gelişir vs demiş. Ben sormadım doktoruma nasıl olsa yapamam diye. Kuvözdeyken aspiratörle çekiyolardı ben de öyle devam ediyorum. Senin yaptığın şekilde açılıyo mu burun
Oh süper pzt hemen aldırayım eşimeEczane önerdi. Birde rezene kimyon zaten gaz için iyi. Sütümü baya akıtıyor valla.
Bizim de hep öyleydi ama 2 gecedir düşürdük sıcaklığı gögsü sıcak ama bana üşüyordur gibi geliyor ama eşimde üşümez diyor bu sabah hatta sabah karşı 22.0 olmuş direk açtım peteği. Bizim evde kedi var diye kapıyı kapatıyoruz ondan oda iyice kuruyor sıcaklık da artıyor bayaBizim ev ortalama 24.25 derece burun tıkanıklığı yaşamadık henüz
Ben de genelde öndekini ağız silme mendillerinin ucuyla siliyorumçekilecek kadar çoksa serum fizyolojik sıkıp çekilir dikkatlice bizim çekcek kadar olmadı önde görünürde kurumuş oluyo serum damlatıp kulak çöpüyle uçtan alıyorum hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?