• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ramazan Sofraları(2025)

bu akşam annemgili ablamın kaynanası iftara çağırmış menüde dolma eşkili ufak köfte ciğer kavurması et haşlama varmış.
Dün de biz annemde eşkili ufak köfte yemiştik.
😄
Et komasına girmişler shsjdujd

Sende dolma yaptın mı😁
Tabii canım dolma demek ben demek.
1740846421694.webp

İyi iftarlar hanımlar
Nasıl yiyebildiniz mi. Benim ramazanda iştahım kesiliyor iftar sofrasında yemek yiyemiyorum. Birkaç saat sonra yiyebiliyorum anca
Ben sahur yapmadım. Ondan biraz acıkmıştım. Ama yavaş yavaş yiyebildim. Çok şükür rahat geçti 🥰
Hepsi böyle geçer inşallah 🤲 🥰
Allah kabul etsin 🤲 🥰

İyi iftarlar hanımlar
Nasıl yiyebildiniz mi. Benim ramazanda iştahım kesiliyor iftar sofrasında yemek yiyemiyorum. Birkaç saat sonra yiyebiliyorum anca
Allah kabul etsin 🤲 iyi geçti sadece iftardan sonra biraz başım ağrıdı. Benim de nedense iftardan sonra üstüme bir ağırlık çöker 🤭🥰

Allah kabul etsin 🤲 iyi geçti sadece iftardan sonra biraz başım ağrıdı. Benim de nedense iftardan sonra üstüme bir ağırlık çöker 🤭🥰
Evet o baş ağrısı bende de oluyor... Vücut yemeye yemeye bir anda yiyince oluyor galiba. Bir de canım Ramazan aylarında hep tatlı istiyor galiba şeker ihtiyacı oluyor

İyi iftarlar hanımlar
Allah kabul etsin 🥰 Çok fazla olmasa da yedim,iftar daveti olmasa yemesem de olurdu.

Back