Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana da hayırlı iftarlar kirazlıCanlar hayırlı iftarlar, Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin inşallah![]()
Sende dolma yaptın mıHayırlı olsun. Darısı diğer sitelerin başına Sedoş. Sizde de ramazanın ilk günü dolma var mı? Antep’in yarısı böyle.![]()
Et komasına girmişler shsjdujdbu akşam annemgili ablamın kaynanası iftara çağırmış menüde dolma eşkili ufak köfte ciğer kavurması et haşlama varmış.
Dün de biz annemde eşkili ufak köfte yemiştik.
![]()
Tabii canım dolma demek ben demek.Sende dolma yaptın mı![]()
TatlımmmÇiçeğim![]()
Banada ağır geldi menüEt komasına girmişler shsjdujd
Bende öyle bildiğim için sordumTabii canım dolma demek ben demek. Eki Görüntüle 3552199
Ben sahur yapmadım. Ondan biraz acıkmıştım. Ama yavaş yavaş yiyebildim. Çok şükür rahat geçtiİyi iftarlar hanımlar
Nasıl yiyebildiniz mi. Benim ramazanda iştahım kesiliyor iftar sofrasında yemek yiyemiyorum. Birkaç saat sonra yiyebiliyorum anca
Ben sahur yapmadım. Ondan biraz acıkmıştım. Ama yavaş yavaş yiyebildim. Çok şükür rahat geçti
Hepsi böyle geçer inşallah![]()
Allah kabul etsin![]()
![]()
Nasılsın çiçeğimTatlımmm![]()
Allah kabul etsinİyi iftarlar hanımlar
Nasıl yiyebildiniz mi. Benim ramazanda iştahım kesiliyor iftar sofrasında yemek yiyemiyorum. Birkaç saat sonra yiyebiliyorum anca
Evet o baş ağrısı bende de oluyor... Vücut yemeye yemeye bir anda yiyince oluyor galiba. Bir de canım Ramazan aylarında hep tatlı istiyor galiba şeker ihtiyacı oluyorAllah kabul etsiniyi geçti sadece iftardan sonra biraz başım ağrıdı. Benim de nedense iftardan sonra üstüme bir ağırlık çöker
![]()
Ondan galibaEvet o baş ağrısı bende de oluyor... Vücut yemeye yemeye bir anda yiyince oluyor galiba. Bir de canım Ramazan aylarında hep tatlı istiyor galiba şeker ihtiyacı oluyor
Evet o çok önemliAfiyet olsun inşallah hep rahat geçerBol su içmek de çok önemli
İyiyim canım benim, sen nasılsın?Nasılsın çiçeğim![]()
Allah kabul etsinİyi iftarlar hanımlar