- 30 Haziran 2013
- 22.196
- 1
- 18.607
- 498
gitmen lazım bebekten olabilir öyle ise enfeksiyon olur bebeğin kesesine geçer. böyle bir risk almazdım.Biraz bekliycem sanırım tekrar akarsa çıkarım yola. Bu saatte herkes uykuda ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gitmen lazım bebekten olabilir öyle ise enfeksiyon olur bebeğin kesesine geçer. böyle bir risk almazdım.Biraz bekliycem sanırım tekrar akarsa çıkarım yola. Bu saatte herkes uykuda ya
Gözün aydın canım sağlıkla büyütün inşallahKızlar ben de dün doğurdum toparlanınca yazıcam
36 oldum. 1 haftam daha var. Maşallah vallahi bugün yeni yeni zorlanmaya başladım. Toplantılarda çişim geliyorrrrAyy canım kac haftalıksın , masallah sana iyi dayanıyorsun
Artık evde kaderine teslim ol. Bişey desen sana hastaneye mi git diyelim ne diyelim bilemedik doğunca iyice mıncır onu hakettiAy kızlar ya yine yanlış alarm gelen su değilmiş iyi ki gece kalkıp gitmemişim sabah erkenden gittim sancılar yine 93 95 çıkıyor ama açılma yok bu nasıl iş ya bıktım
Her tuvalete girdiğimde yaşananları anlattın şuan wkndjsndjsjdkdj bazen idrarı da parça parça yapıyorum tutabiliyo muyum diye bakmak için skbsjsbdishdihsjsndjsjsjjdjsjx ruh hastasi oldukYemin ederim hepinizin suyu piskolojimi bozdu gece boyu değişik rüyalar görmüşüm. O derece ki tövbe yarabbi çocuğun babasından olmadığını bile gördüm ama gerçek babası kim göremedim vesselam sürekli ıslaklığı mı var dedim. Sabah baya bastırdı aha suyum mu acep dedim. Ayağa kalksam akıp geçer mi dedim. Sonra azcık daha uyuyayım bare dedim. tuvalette sidikle göz göze geliyoruz sifona basmadan bi bakıyorum nasıldır diye. Koku var mı falan diye. Sanırım ben kafayı yiyorum
Valla billahi ya bune arkadaş. Aşk yaşıyoruz resmen bak onu bende deniyorumHer tuvalete girdiğimde yaşananları anlattın şuan wkndjsndjsjdkdj bazen idrarı da parça parça yapıyorum tutabiliyo muyum diye bakmak için skbsjsbdishdihsjsndjsjsjjdjsjx ruh hastasi olduk
Ay sakın, benim son 1 aydan fazlam öyle geçti karpal tünel olmuşsundur. Gene de doktoruna sor da ben her sabah öyleydimHala da tam geçmiş değil sımsıkı yumruk yapamiyorum mesela endiselenmeli miyim ksnxjx
cok sukur kavustuntoparlan gelirsin bol.memisli gunlerrrKızlar ben de dün doğurdum toparlanınca yazıcam
ayyy cok sevindim sizin adınızaDoğuranlara hayırlı olsuuuun
Hastanede olanlara Allah yardımcı olsun.
İyi haberlerinizi bekliyoruz
Bizde oğluşumu eve getiriyoruz bi kaç saate
Bize bugün bayram
37+2 ye ciğer geliştirici neden yaptı ki ahh ben de hiç hazir değilimKızlar, geceden beri hastanedeyim. Sancilarim vardı. Doktor ciğer geliştirici yapalım dedi ne olur ne olmaz diye. Bugün 2 doz yapılıp yarın acil sezaryen olacağım. 37+2 olacağız yarın kızımla. Hiç hazir değilim Herkesin iyi dileklerini, dualarını bekliyorum.
yok o ödem benim de öyle parmaklarım silik sol bileğinde kist var sağ bileğinde karpal tünel sendromuHala da tam geçmiş değil sımsıkı yumruk yapamiyorum mesela endiselenmeli miyim ksnxjx
Ne olur ne olmaz diye yapti. Yenidogan doktorunu aradı yanımızda, doktora sordu ne yapayım suyu böyle kilo boy böyle dedi. Doktor da her ihtimale karşı ciğer geliştirici yap yarın da sezaryene al dedi. Normalde haftaya sezaryen olacaktım. Gece sancim ve 1 parmak açıklık olunca ve düzenli sancı çıkınca göndermedi hastaneden. Bu arada nst de sancı vardi yüksekti ama ben pek hissetmedim. Doktor ve ebe, acı esigin yuksek o zaman dediler. Tüh ya dedim vajinal yapabilirdim belki o zaman37+2 ye ciğer geliştirici neden yaptı ki ahh ben de hiç hazir değilim
Riskli bir şey mi yarın tahlilleri gostermeye gidicektim zaten onu da sorayım. İlk defa oldu böyle Ay sakın, benim son 1 aydan fazlam öyle geçti karpal tünel olmuşsundur. Gene de doktoruna sor da ben her sabah öyleydim
Zarari yoksa sıkıntı yok ksnsjnsjs bacim sen ölmüşsün gomenin yol derler ya jsbxjdnd neyin eksik burda ne sorsak sende yasamissin tecrubeli olarak her şeyin cevabi sende mükemmel ndndjsnkd yani senin adına değil ama sözlük gibi her şey cikiyo umarım bu süreçte az kalmış daha fazla rahatsızlık vermez tüm bunlar sana rahatca bitirirsin gebeliğiyok o ödem benim de öyle parmaklarım silik sol bileğinde kist var sağ bileğinde karpal tünel sendromu
yok valla kuzum ödem inince onlar da düzeliyor el ayak şişer şu içmekten başka da yolu yok doğumdan sonra geçecek yalnız elinde hissizlik olur. o kadar. ayy 5. hamilelik olunca tüm tuşlara basmış oluyorumRiskli bir şey mi yarın tahlilleri gostermeye gidicektim zaten onu da sorayım. İlk defa oldu böyle
Zarari yoksa sıkıntı yok ksnsjnsjs bacim sen ölmüşsün gomenin yol derler ya jsbxjdnd neyin eksik burda ne sorsak sende yasamissin tecrubeli olarak her şeyin cevabi sende mükemmel ndndjsnkd yani senin adına değil ama sözlük gibi her şey cikiyo umarım bu süreçte az kalmış daha fazla rahatsızlık vermez tüm bunlar sana rahatca bitirirsin gebeliği
deneme şansın var mı ki acikligin da başlamışNe olur ne olmaz diye yapti. Yenidogan doktorunu aradı yanımızda, doktora sordu ne yapayım suyu böyle kilo boy böyle dedi. Doktor da her ihtimale karşı ciğer geliştirici yap yarın da sezaryene al dedi. Normalde haftaya sezaryen olacaktım. Gece sancim ve 1 parmak açıklık olunca ve düzenli sancı çıkınca göndermedi hastaneden. Bu arada nst de sancı vardi yüksekti ama ben pek hissetmedim. Doktor ve ebe, acı esigin yuksek o zaman dediler. Tüh ya dedim vajinal yapabilirdim belki o zaman
Doktora ısrarla sordum ama bebek iri bebek, seker riski de var. Doktor bana ben risk almam sana da risk alma derim, omuz yakilmasi, karin sıkışması riski var dedi. Aileden gelen seker var bende, esim iri bebek dogmus ve daha önce de bir düşük bir kimyasal olunca eşimle korkuyoruz. 5 hafta evvel perinatolog da bana risk alma sezaryen ol dedi. Almanya da doktora gittim o da bana aynisini söyledi. Yoksa en azından denemek istiyordum. Korku ustun geliyor maalesef.deneme şansın var mı ki acikligin da başlamış
Tansiyonunuz normal mi? Preeklemside de ani ödem vs olabiliyor.Benim gece önce sağ aonra sol elim parmaklarımı sıkıp yumruk yapamadim sol elim de gece aynı hale gelmişti 6 gibi fark ettim sonra geri yattım 10 gibi hafiflemisti. Odemden şişti galiba emin değilim bunu yaşayan varsa nedir bu tek sebebi ödem mi ¿
aaa yok canım risk alma hadi bakalım şıp diye olsun bitsinnn çok hızlı iyilessinDoktora ısrarla sordum ama bebek iri bebek, seker riski de var. Doktor bana ben risk almam sana da risk alma derim, omuz yakilmasi, karin sıkışması riski var dedi. Aileden gelen seker var bende, esim iri bebek dogmus ve daha önce de bir düşük bir kimyasal olunca eşimle korkuyoruz. 5 hafta evvel perinatolog da bana risk alma sezaryen ol dedi. Almanya da doktora gittim o da bana aynisini söyledi. Yoksa en azından denemek istiyordum. Korku ustun geliyor maalesef.