• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    103
Ay kızlar ya yine yanlış alarm 🤣🤣🤣 gelen su değilmiş iyi ki gece kalkıp gitmemişim 🤣 sabah erkenden gittim sancılar yine 93 95 çıkıyor ama açılma yok bu nasıl iş ya bıktım🤦🏼‍♀️
Artık evde kaderine teslim ol. Bişey desen sana hastaneye mi git diyelim ne diyelim bilemedik 😂😂😂 doğunca iyice mıncır onu haketti😅

Yemin ederim hepinizin suyu piskolojimi bozdu 🤣 gece boyu değişik rüyalar görmüşüm. O derece ki tövbe yarabbi çocuğun babasından olmadığını bile gördüm ama gerçek babası kim göremedim 😂😂😂 vesselam sürekli ıslaklığı mı var dedim. Sabah baya bastırdı aha suyum mu acep dedim. Ayağa kalksam akıp geçer mi dedim. Sonra azcık daha uyuyayım bare dedim. 🤣🤣 tuvalette sidikle göz göze geliyoruz sifona basmadan bi bakıyorum nasıldır diye. Koku var mı falan diye. Sanırım ben kafayı yiyorum 🤣🤣🤣

Yemin ederim hepinizin suyu piskolojimi bozdu 🤣 gece boyu değişik rüyalar görmüşüm. O derece ki tövbe yarabbi çocuğun babasından olmadığını bile gördüm ama gerçek babası kim göremedim 😂😂😂 vesselam sürekli ıslaklığı mı var dedim. Sabah baya bastırdı aha suyum mu acep dedim. Ayağa kalksam akıp geçer mi dedim. Sonra azcık daha uyuyayım bare dedim. 🤣🤣 tuvalette sidikle göz göze geliyoruz sifona basmadan bi bakıyorum nasıldır diye. Koku var mı falan diye. Sanırım ben kafayı yiyorum 🤣🤣🤣
Her tuvalete girdiğimde yaşananları anlattın şuan wkndjsndjsjdkdj bazen idrarı da parça parça yapıyorum tutabiliyo muyum diye bakmak için skbsjsbdishdihsjsndjsjsjjdjsjx ruh hastasi olduk

Her tuvalete girdiğimde yaşananları anlattın şuan wkndjsndjsjdkdj bazen idrarı da parça parça yapıyorum tutabiliyo muyum diye bakmak için skbsjsbdishdihsjsndjsjsjjdjsjx ruh hastasi olduk
Valla billahi ya bune arkadaş. Aşk yaşıyoruz resmen 🤣🤣 bak onu bende deniyorum 😅😅

Benim gece önce sağ aonra sol elim parmaklarımı sıkıp yumruk yapamadim sol elim de gece aynı hale gelmişti 6 gibi fark ettim sonra geri yattım 10 gibi hafiflemisti. Odemden şişti galiba emin değilim bunu yaşayan varsa nedir bu tek sebebi ödem mi ¿

Hala da tam geçmiş değil sımsıkı yumruk yapamiyorum mesela endiselenmeli miyim ksnxjx

Kızlar ben de dün doğurdum toparlanınca yazıcam
cok sukur kavustun🥰🥰🥰toparlan gelirsin bol.memisli gunlerrr🥰🥰
Doğuranlara hayırlı olsuuuun 🧿🧿🧿
Hastanede olanlara Allah yardımcı olsun.
İyi haberlerinizi bekliyoruz 🙏🙏🙏
Bizde oğluşumu eve getiriyoruz bi kaç saate 🥰
Bize bugün bayram 🎈😍
ayyy cok sevindim sizin adınıza 🤩🤩🤩

masALLAH size canım. normalde kayısı komposto işe yarıyor ama senin şekeri sıkıntıya sokar herhalde. ilaçlar oluyo snaırım ben kullanmadım ama cok bilmiyorum. inşALLAH halledersin canım dogumdan sonra da sıkıntı cünkü tuvalete cıkamamak

L lisbethsalander00 evet canim ondan zaten endiseliyim

Kızlar, geceden beri hastanedeyim. Sancilarim vardı. Doktor ciğer geliştirici yapalım dedi ne olur ne olmaz diye. Bugün 2 doz yapılıp yarın acil sezaryen olacağım. 37+2 olacağız yarın kızımla. Hiç hazir değilim 😅 Herkesin iyi dileklerini, dualarını bekliyorum.
37+2 ye ciğer geliştirici neden yaptı ki ahh ben de hiç hazir değilim

37+2 ye ciğer geliştirici neden yaptı ki ahh ben de hiç hazir değilim
Ne olur ne olmaz diye yapti. Yenidogan doktorunu aradı yanımızda, doktora sordu ne yapayım suyu böyle kilo boy böyle dedi. Doktor da her ihtimale karşı ciğer geliştirici yap yarın da sezaryene al dedi. Normalde haftaya sezaryen olacaktım. Gece sancim ve 1 parmak açıklık olunca ve düzenli sancı çıkınca göndermedi hastaneden. Bu arada nst de sancı vardi yüksekti ama ben pek hissetmedim. Doktor ve ebe, acı esigin yuksek o zaman dediler. Tüh ya dedim vajinal yapabilirdim belki o zaman 😁

Ay sakın, benim son 1 aydan fazlam öyle geçti karpal tünel olmuşsundur. Gene de doktoruna sor da ben her sabah öyleydim
Riskli bir şey mi 🙂↕️ yarın tahlilleri gostermeye gidicektim zaten onu da sorayım. İlk defa oldu böyle 🙂↕️
yok o ödem benim de öyle parmaklarım silik sol bileğinde kist var sağ bileğinde karpal tünel sendromu 😅😅😅
Zarari yoksa sıkıntı yok ksnsjnsjs bacim sen ölmüşsün gomenin yol derler ya jsbxjdnd neyin eksik burda ne sorsak sende yasamissin tecrubeli olarak her şeyin cevabi sende mükemmel ndndjsnkd yani senin adına değil ama sözlük gibi her şey cikiyo 😅 umarım bu süreçte az kalmış daha fazla rahatsızlık vermez tüm bunlar sana rahatca bitirirsin gebeliği 🩵🩵

Riskli bir şey mi 🙂↕️ yarın tahlilleri gostermeye gidicektim zaten onu da sorayım. İlk defa oldu böyle 🙂↕️

Zarari yoksa sıkıntı yok ksnsjnsjs bacim sen ölmüşsün gomenin yol derler ya jsbxjdnd neyin eksik burda ne sorsak sende yasamissin tecrubeli olarak her şeyin cevabi sende mükemmel ndndjsnkd yani senin adına değil ama sözlük gibi her şey cikiyo 😅 umarım bu süreçte az kalmış daha fazla rahatsızlık vermez tüm bunlar sana rahatca bitirirsin gebeliği 🩵🩵
yok valla kuzum ödem inince onlar da düzeliyor el ayak şişer şu içmekten başka da yolu yok doğumdan sonra geçecek yalnız elinde hissizlik olur. o kadar. ayy 5. hamilelik olunca tüm tuşlara basmış oluyorum

Ne olur ne olmaz diye yapti. Yenidogan doktorunu aradı yanımızda, doktora sordu ne yapayım suyu böyle kilo boy böyle dedi. Doktor da her ihtimale karşı ciğer geliştirici yap yarın da sezaryene al dedi. Normalde haftaya sezaryen olacaktım. Gece sancim ve 1 parmak açıklık olunca ve düzenli sancı çıkınca göndermedi hastaneden. Bu arada nst de sancı vardi yüksekti ama ben pek hissetmedim. Doktor ve ebe, acı esigin yuksek o zaman dediler. Tüh ya dedim vajinal yapabilirdim belki o zaman 😁
deneme şansın var mı ki acikligin da başlamış

deneme şansın var mı ki acikligin da başlamış
Doktora ısrarla sordum ama bebek iri bebek, seker riski de var. Doktor bana ben risk almam sana da risk alma derim, omuz yakilmasi, karin sıkışması riski var dedi. Aileden gelen seker var bende, esim iri bebek dogmus ve daha önce de bir düşük bir kimyasal olunca eşimle korkuyoruz. 5 hafta evvel perinatolog da bana risk alma sezaryen ol dedi. Almanya da doktora gittim o da bana aynisini söyledi. Yoksa en azından denemek istiyordum. Korku ustun geliyor maalesef.

Benim gece önce sağ aonra sol elim parmaklarımı sıkıp yumruk yapamadim sol elim de gece aynı hale gelmişti 6 gibi fark ettim sonra geri yattım 10 gibi hafiflemisti. Odemden şişti galiba emin değilim bunu yaşayan varsa nedir bu tek sebebi ödem mi ¿
Tansiyonunuz normal mi? Preeklemside de ani ödem vs olabiliyor.

Tahmini doğum tarihi 15-16 Şubat olanlar patır patır doğurdu. Benimkisi 24 Şubat. Ben de hiçbir belirti yok. Endişelenmeli miyim? Böyle belirti yokken küt diye doğuruluyor mu?

Doğurunca da burada buluşup dertleşeceğiz dimi? Evde sıkılırım ben 😂 bir de vajinal doğuran biri sürecini anlatsa keşke. Bize moral ve taktik verse...

Doktora ısrarla sordum ama bebek iri bebek, seker riski de var. Doktor bana ben risk almam sana da risk alma derim, omuz yakilmasi, karin sıkışması riski var dedi. Aileden gelen seker var bende, esim iri bebek dogmus ve daha önce de bir düşük bir kimyasal olunca eşimle korkuyoruz. 5 hafta evvel perinatolog da bana risk alma sezaryen ol dedi. Almanya da doktora gittim o da bana aynisini söyledi. Yoksa en azından denemek istiyordum. Korku ustun geliyor maalesef.
aaa yok canım risk alma hadi bakalım şıp diye olsun bitsinnn çok hızlı iyilessin

Back