- 18 Haziran 2018
- 1.271
- 1.842
- 133
- 33
Benimki babasına da tepki veriyor ama ablası kreşten gelince sese kuduruyor resmenAy benim de öyle sabahtan akşama kadar sakinler eşim gelip konuştuğu anda kıpır kıpır oluyorlar yicem
Canım benim. Ben bazen eve doğum yaptıktan sonra döndüğümuzun hayalini kuruyorum. Eve girisimiz. Evi gezdircem oğluma. Bende gelinlikle gelmiştim. Allah a binlerce kez şükür. Benim karnimda bebiş var geziyoruz birlikte. Sonra kucağımda gezcemAy bana bu hafta çıkabilir demişlerdi. Hatırlıyorum telefonu yanımda ayırmıodum. Birgül duşa girdim sabah saatleri. Telefonumu annem ve kayınvalidemin yanında bıraktım kahvaltı masasında oturuolardı. Arayan olunca açın dedim. Duştan çıktım baktım telefon çalmış bizimkiler duymamış bile dedikodudan . Gelip alın demişlerdi. Gelin almaya gider gibi çıktık. Annem zılgıt çalıyor hey gidi günler
Gezdir tabi kız. Valla tüm odalarına kadar bakmıştık. Hepsini anlatmıştım ona. Buna da anlatcam.Canım benim. Ben bazen eve doğum yaptıktan sonra döndüğümuzun hayalini kuruyorum. Eve girisimiz. Evi gezdircem oğluma. Bende gelinlikle gelmiştim. Allah a binlerce kez şükür. Benim karnimda bebiş var geziyoruz birlikte. Sonra kucağımda gezcem
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. İnşallah kasılmalarını durdurabilirler. Olmazsa da sağlıkla al kucağına inşallahKızlar benim yine kasılmalarım var acilden burda yenidoğan yoğum bakımı yok diye yakın olan başka bi ile yönlendirdiler yoldayız şimdi uyanık olan varsa dua edermisiniz kasılmalarım dursun.
Gittiğim acilde serum verdiler boş içine ilaç falan koyulmamış bi serumdu. Fayda etmedi doktor bu durdurmadı başkada yapabileceğim bişey yok dedi gideceğiniz hastanede de bişey yapamazlar ama en azından doğum olursa yoğun bakım var orda aynı hastanede olursunuz dedi. Ya doktora çok gıcık oldum bize o kadar kötü açıklamalar yaptı ki enfeksiyonum var diyorum bi tahlil istemedi ne bi ultrasonla baktı ne açıklık kontrolü yaptı. Buna rağmen yok bebeğini alır götürürler sen burda kalırsın ayrı kalırsınız falan kötü kötü konuştu ben daha çok stres oldumRabbim yar ve yardımcınız olsun. İnşallah kasılmalarını durdurabilirler. Olmazsa da sağlıkla al kucağına inşallah
Aaaa canım naptın. İnşallah durdururlar ya. Ama senin bebek aceleci tüm kozlarını kullanıyor. Stres yok panik yok. 35 haftadasın. Doğumun olsa bile üzülme erken satılmaz pek.Gittiğim acilde serum verdiler boş içine ilaç falan koyulmamış bi serumdu. Fayda etmedi doktor bu durdurmadı başkada yapabileceğim bişey yok dedi gideceğiniz hastanede de bişey yapamazlar ama en azından doğum olursa yoğun bakım var orda aynı hastanede olursunuz dedi. Ya doktora çok gıcık oldum bize o kadar kötü açıklamalar yaptı ki enfeksiyonum var diyorum bi tahlil istemedi ne bi ultrasonla baktı ne açıklık kontrolü yaptı. Buna rağmen yok bebeğini alır götürürler sen burda kalırsın ayrı kalırsınız falan kötü kötü konuştu ben daha çok stres oldum
Allah en kısa sürede kavuştursun sağ salim bebişinizi size. Hastanede bırakıp gelmek çok zormuş. Allah yardımcısı olsun meleklerimizi korusun. Bize bağışlasın.Bebiş çok tembel ve uykucu. 2 gündür sözde emzirmeye başladık uyumaktan emmiyor. iki sıkıyoruz biraz ağlıyo saniyesinde tekrar uyuyor. Biraz emse toparlansa çıkaracaklar da hemşireler sabret daha çok küçük normal diyorlar. Bekliyoruz sabırla
Allah yardımcın olsun dua edicem sabaha kadar sana.Kızlar benim yine kasılmalarım var acilden burda yenidoğan yoğum bakımı yok diye yakın olan başka bi ile yönlendirdiler yoldayız şimdi uyanık olan varsa dua edermisiniz kasılmalarım dursun.
Bende böyleyim ya çok iyi anlıyorum seni. Basur bende de fena durumda. Gebelikte başlamıştı doğumdan sonra iyice azıttı. Ben hiç kendimi dinlemediğimden ilaç yazdırmak aklıma gelmedi bende söylim bari merhem fln bişey versinler. Dikiş yerimi bile kontrol ettirmedim. Perşembe alcaklar dikişleri. bugün çok değişik sancılar saplandı. Hastanede çok ilaca maruz kaldım. Crp yüksekti doğumdan sonra antibiyotik çok verdiler. Ağrı kesici eve geldiğimden beri hiç içmedim. Böbreklerim zonkluyordu artık ilaçlardan. Ağrıya dayandım. İlaç içmedim. Neyseki sağım yaptıkça süt artıyor. İnşallah şifa olur sağdığımız sütler bebişlerimizeAmannn koşturmaca valla. Gece uyuma gündüz uyuma hastaneye hergün git gel evin düzeni derken daha bebem çıkmadan bir girdabın içine girdim. İdrar yolu enfeksiyonu ve crp yüksekliği ile antibiyotiğe başladım ve yanında eşantiyon olarak basur çıktı totomun üstüne oturamaz oldum 2 gündür. Bugün doktora göründüm de krem ve fitil verdi. Biraz rahatladım gibi. Buraya da süt sağarken giriyorum biraz okuyup kaçıyorum
İnşallah evde bakılacak seviyeye gelince çıkarsınlar bende ztn korkarım nası evde bi yanlış yaparsam diye korkuyorum. İlk bebeğim deneyimim de yok. Allah o gücü verir diye umuyorum.İnşallah çıkarlar.. Doktor en az iki hafta daha burdalar dedi. Kendilerini idame ederek sekle gelmeden tamamen cıkarmıyormus
Benim de ilk bebeklerim valla ben de korkuyorum dediğin gibi yanlıs bişey yaparsam diye. Anne olmak delilikmiş gerçektenİnşallah evde bakılacak seviyeye gelince çıkarsınlar bende ztn korkarım nası evde bi yanlış yaparsam diye korkuyorum. İlk bebeğim deneyimim de yok. Allah o gücü verir diye umuyorum.yeterki iyileşsinler toparlansınlar en kısa sürede.
Hhahaha aynı durumdayızİki kız bekliyoruz biz değil babalar ağlasun dicem de bizimki gökyüzünü aştı mutluluktan daha doğmadan kızlar sıyırdık doğduklarında kuklaları yapacaklar koca adamı
Bu bendede Olıyor karın ağrısıKızlar ya ben ve yine garip sorularım ile buradayım. Sizin de ishal olmuş gibi karnımız ve bacaklarınız ağrıyor mu? Hayır ishal vs değilim. Ama sanki ishal olmuşum gibi karnım vuruyo ve bacaklarım ağrıyo. Bu da magnezyum eksikliğinden midir? Kasılma falan da yok
ne yaptın ses verGittiğim acilde serum verdiler boş içine ilaç falan koyulmamış bi serumdu. Fayda etmedi doktor bu durdurmadı başkada yapabileceğim bişey yok dedi gideceğiniz hastanede de bişey yapamazlar ama en azından doğum olursa yoğun bakım var orda aynı hastanede olursunuz dedi. Ya doktora çok gıcık oldum bize o kadar kötü açıklamalar yaptı ki enfeksiyonum var diyorum bi tahlil istemedi ne bi ultrasonla baktı ne açıklık kontrolü yaptı. Buna rağmen yok bebeğini alır götürürler sen burda kalırsın ayrı kalırsınız falan kötü kötü konuştu ben daha çok stres oldum
Geçmiş olsun canım ayy o ne öyle bi doktormuş ya zaten senin en stresli olduğun bi süreç o da iyice üzerine tuz biber olmuşGittiğim acilde serum verdiler boş içine ilaç falan koyulmamış bi serumdu. Fayda etmedi doktor bu durdurmadı başkada yapabileceğim bişey yok dedi gideceğiniz hastanede de bişey yapamazlar ama en azından doğum olursa yoğun bakım var orda aynı hastanede olursunuz dedi. Ya doktora çok gıcık oldum bize o kadar kötü açıklamalar yaptı ki enfeksiyonum var diyorum bi tahlil istemedi ne bi ultrasonla baktı ne açıklık kontrolü yaptı. Buna rağmen yok bebeğini alır götürürler sen burda kalırsın ayrı kalırsınız falan kötü kötü konuştu ben daha çok stres oldum
Kadın doğumcum basur için genel cerraha git dedi gittim.Bende meme ucu gibi çıkmış dışarı. Dr bi merhem bir de fitil verdi aynı saatte acısı geçti. ilaçlar uyuşturdu mu naptı bilmiyorum çok iyi geldi. Sen de bekleme genel cerraha git bebeklerimiz gelmeden bizim kaportayı düzeltmemiz lazımBende böyleyim ya çok iyi anlıyorum seni. Basur bende de fena durumda. Gebelikte başlamıştı doğumdan sonra iyice azıttı. Ben hiç kendimi dinlemediğimden ilaç yazdırmak aklıma gelmedi bende söylim bari merhem fln bişey versinler. Dikiş yerimi bile kontrol ettirmedim. Perşembe alcaklar dikişleri. bugün çok değişik sancılar saplandı. Hastanede çok ilaca maruz kaldım. Crp yüksekti doğumdan sonra antibiyotik çok verdiler. Ağrı kesici eve geldiğimden beri hiç içmedim. Böbreklerim zonkluyordu artık ilaçlardan. Ağrıya dayandım. İlaç içmedim. Neyseki sağım yaptıkça süt artıyor. İnşallah şifa olur sağdığımız sütler bebişlerimize
Şuan ne durumdasın canım umarım iyisindir bizim bebişler de çok aceleci gibi görünüyor da hayırlısıyla vaktinde sağlıcakla gelirler inşallahGeçmiş olsun canım ayy o ne öyle bi doktormuş ya zaten senin en stresli olduğun bi süreç o da iyice üzerine tuz biber olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?