Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Benim doktorum özellikle söyledi 600 mg kadar içebilirsin diye. 400 içiyordum başta kramplar hala daha oluyordu doktor arttır diye belirtti ben 600 içince kramplar geçti. Dün 400 içmiştim işte gece 3de feryat figan kramp uyandırdı beni yine.

Benim doktorum özellikle söyledi 600 mg kadar içebilirsin diye. 400 içiyordum başta kramplar hala daha oluyordu doktor arttır diye belirtti ben 600 içince kramplar geçti. Dün 400 içmiştim işte gece 3de feryat figan kramp uyandırdı beni yine.
Sağol canım hallettim her şeyi çocuk uyansın diye beklemedeyim ev mis çamaşırlar finish yemek hazır dışarda lapa lapa kar kahvemi de içtim oh diyorum valla sanki küçükken sabah kahvaltıda okullar tatil olmuş da geri yatacakmışım gibi mutluyum ev sıcacık dışarda kar yağıyor misss

Eklentiler

• 4C1985F8-E3BE-4EFE-997F-C7603A4E2EA1.jpeg
    264,4 KB · Görüntüleme: 38
Ben hastanelerden tiksiniyorum beni 5-7 gün yatıracaklarmış şimdi sezaryende nasıl olcak bilmiyorum hastanede kalmak bana zulüm ya
İlk ben de öyle ağlaya ağlaya yattım hatta doktora hastane ve doktor görmek istemiyorum dedim. söylediğim şeyi sonradan farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…