- 30 Haziran 2013
- 21.669
- 1
- 17.539
- 498
o öyle luyor ben 31. haftada 2 günlüğüne yattım. 10 günde cikabildim başta çok sıkıldım sonra alıştımBen hala hastanedeyim ondan geçmiyo belki de. 2 gün yatış vermişti 4 yaptı. Atlatırsam bana da akar zaman inşallah
Aynen canım ben çok etkileniyorum magnezyum azcık düşsün vücut direkt tepki veriyor günlük 600 mg magnezyum alıyorum.kramplar cok fena yaa ne zaman tutacagi da belli değil gecmis olsun canim. afiyet olsunben de bugun robota bırakıyorum . bugun sadece evi toplama ve yemek yapıp gunu bitirmek istiyorum
Al bende de o kadar bazı tekmeleri ağzımı açıkta bırakıyorKızlar bu gebelik farklı bir ruh hali kattı bana. Her hafta güncelleme yaşıyorum resmen. Solumu çürüttü bu oğlan kemiklerime vuruyor geriyor kırıyor yakıyor. Tarifini bile veremiyorum
Bebeğinin boyunun uzadığının ve saçlarından dolayı bu sıkıntıları çekiyormuşuz bende de vardı azaldıBen de bir aralar öyle oldum sonra kendi kendine azaldı sırt ağrısı uyutmuyordu neredeyse
ayyy ben de unutsam yuruyemeyecek duruma geliyorum nasıl bir seyseAynen canım ben çok etkileniyorum magnezyum azcık düşsün vücut direkt tepki veriyor günlük 600 mg magnezyum alıyorum.teşekkürler canım vallahi bu hamilelikte kahvaltıya düştüm ailecek kahvaltı etmek güne enerjik başlamamı sağlıyor. Eşim bulaşıkları va halletti banyoyu temizledi. Kızım öğle uykusuna yatsın yemeği yapcam bugünün menüsü fırında kıymalı kaşarlı karnıbahar ve bulgur pilavı sana da kolay gelsin canım
Benimki de Arçelik. Demek pamuklu olanlar çektiben de öyle yapayım o halde ilk kıyafetleri atmayayım. Hangi programda çekti bu arada?
Kızlar benim programla değil de saatli ve sıcaklıkla ayarlıyorum ama çeken eşyam benim hatam dışında olmadı electrolux hem makine hem kurutma ama yinede bebikonunkileir atamadımPamuklu karma program ikiside çekme yaptı hata karma program da bi kere eşimin kot pantolonu kurutum bir şey olmaz diye sonra pantolon eşime olmadı o yüzden o karmayı kullanmam genelde hassas programda kuruturum
Valla magnezyum can ya ben geçen bir gece içmedim sonraki gün bacak ağrısından marketten eve dönmek zorunda kaldım bir şey alamadanGünaydın kızlar. Dün gece 00.30 gibi yatmışım 3 gibi bi uyandım krampla. Tam ayak bileğimin üst tarafı aşırı kramp girdi. Üstüne basıyorum yok zıpladım yok ayağım kütük gibi oldu. Asla kımıldatamıyorum. Hemen magnezyum shot attım kramp spreyi sıktım hamilelere özel satılan yok yine geçmedi. Ben de son çare gittim sporcular için satılan soğutucu spreyi boca ettim oh dedim rahatladım 2 tane 100lük magnezyum hap da attım yattım baktım eşim yanımda ayı boğazlar gibi horluyor tepikleyerek kovdum onu uyudum. Sabah 7 de kalktım kızımla aynı anda oh be ya uykum düzene girditam bir pazar kahvaltısı yaptım Türk sucuğuyla domatesiydi peyniriydi tahin pekmez yummy dünkü yapamadığım ev silme seramonisine başlayacağım eşim banyoyu yapacak şükür bugün de görevlerimi tamamladım
Hadi gel seni bekliyorum ben de 36+1 oldumBende de 32 den sonrası çok hızlı geçti 35+3um 36 tamamlanınca erken doğuma bile girmeyecek çok ilginç 4 günümüz kaldı riskli günlerin bitmesine
Bebek bende en çok kalsiyum ve magnezyumu bitirdi kuzum bence takviyeleri düzgün kullanmazsak bizden gidiyor. O yüzden düzgün kullanmalıyız.ayyy ben de unutsam yuruyemeyecek duruma geliyorum nasıl bir seyse
evet 400 kullanıyorum anca işteBebek bende en çok kalsiyum ve magnezyumu bitirdi kuzum bence takviyeleri düzgün kullanmazsak bizden gidiyor. O yüzden düzgün kullanmalıyız.
ayyy 4 günüm kaldı geliyorum perşembe oradayımKızlar benim programla değil de saatli ve sıcaklıkla ayarlıyorum ama çeken eşyam benim hatam dışında olmadı electrolux hem makine hem kurutma ama yinede bebikonunkileir atamadım
Valla magnezyum can ya ben geçen bir gece içmedim sonraki gün bacak ağrısından marketten eve dönmek zorunda kaldım bir şey alamadan
Hadi gel seni bekliyorum ben de 36+1 oldum
Ben de 600evet 400 kullanıyorum anca işte
ayyy senin günün de belli 25 ocak istiyorum ama cumartesiye denk geliyor olmaz oBugün tam 35+0 oldum. Kaldı 22 gün
cikicam 600e sanırım ben de yine çatı ağrım azdıBen de 600400 yetmiyor bana
He valla belli ya inş erken gelmez ama merak da ediyorum sancı su gelmesi falan hiç yaşamadım acaba nasıldır diyeayyy senin günün de belli 25 ocak istiyorum ama cumartesiye denk geliyor olmaz o
Aynen canım doktor çık diyorsa bence de çık rahatlatıyor insanı baya magnezyumcikicam 600e sanırım ben de yine çatı ağrım azdı
Magnezyum doktor bana magosit yazmıştı 365gr ama kullandığım halde bacaklarımda kramplar devam ediyor ama biraz masaj yapınca rahatlıyor ve kısa süre sonra geçiyor. Acaba dozu yeterli gelmiyor mu diye düşündüm ben deAynen canım doktor çık diyorsa bence de çık rahatlatıyor insanı baya magnezyum
ben de mantar kavurma pirinç pilavı mercimek corba dusundum birazdan yapicam bakalim insALLAH. cocuklar yemiyor onlara da buzlukta hamburger köftesi atmistim onu yaparım pratikten. kahvaltının mutlulukla bir ilgisi var diye düşünüyorum ben de:) hafta ici ise gidince ailecek yapamıyoruz hafta sonları guzel oluyor. sana da kolay gelsin canimAynen canım ben çok etkileniyorum magnezyum azcık düşsün vücut direkt tepki veriyor günlük 600 mg magnezyum alıyorum.teşekkürler canım vallahi bu hamilelikte kahvaltıya düştüm ailecek kahvaltı etmek güne enerjik başlamamı sağlıyor. Eşim bulaşıkları va halletti banyoyu temizledi. Kızım öğle uykusuna yatsın yemeği yapcam bugünün menüsü fırında kıymalı kaşarlı karnıbahar ve bulgur pilavı sana da kolay gelsin canım
sancı güzeldir yaaa ritmik ritmikHe valla belli ya inş erken gelmez ama merak da ediyorum sancı su gelmesi falan hiç yaşamadım acaba nasıldır diye
hastanede hakkaten dinleniyosun ama su damar yolu mahvediyor yaaa. çıkarmıyorlar da rahat rahat yatalım agsgsgwo öyle luyor ben 31. haftada 2 günlüğüne yattım. 10 günde cikabildim başta çok sıkıldım sonra alıştımhatta bugün yat dese kosa kosa giderim. yemeğim geliyor ilacım geliyor. ohh bir tembellik bu kadar mı güzel olur kafasına girmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?