valla bana bir arkadaşım verdi ama çok sağlıklı değil diyor bazı doktorlar ben daha çok gündüz salonda uyutmak için kullanırım diye aldım. Bazı arkadaşlarım aşırı memnun bu veren arkadaşımın bebesi hiç yatmadı meselaKızlar reflü yatagına gerek var mı , almak gerek mi , yoksa yenidogan düz zeminde mi yatıyor ? İlk anneliğim olacak insallah , bebek konusunda hiç fikrim yoktecrubeli bilgili anneler saglıklı bebek yatısı nedir ne degildir , bi aydınlatıverin lütfen
En kısa zamanda insallah tecrübe et kuzumBen aldım da işe yarıyo mu henüz bilmiyorumtecrübe edebilirsem sen dogurmadan yazayım canım
İnşallah bebişim. Bu arada Philips aventin göğüs pompasını kullanıyorum ben baya benım işime yarıyor haberiniz olsun diğer markaları bilemiyorum ama çekimi güzelmiş bununEn kısa zamanda insallah tecrübe et kuzum
Bana da görümcem gönderdi canım aynısını iyi olmasına sevindim, sen nasılsın nasıl oldu yaraların , iki hafta oldu demi dogum yapalıİnşallah bebişim. Bu arada Philips aventin göğüs pompasını kullanıyorum ben baya benım işime yarıyor haberiniz olsun diğer markaları bilemiyorum ama çekimi güzelmiş bunun
Oo maşallah size peki hangi ürünü tavsiye edersinizBaslangıc için yenidogunca bence lazım olur diye düşünüyorum, 31 deyiz canım biz de
İnşallah öyle birşey olmaz da gerek kalmaz ama bir yandan da ikizler erkek doğum oluyor büyük ihtimalle lazım olur gibi geliyor yinede fikir için çok teşekkür ederim peki siz hangi ürünü aldınızİkizmiş eğer erken gelmeyip yoğun bakıma girmezlerse hiç gerek yok sağmaya. 2 si de sömürür göğüslerini. Ama erken doğum olur ve yoğun bakıma girerlerse mecbur alacaksın ve sağıp götüreceksin.
Ben almamıştım almayı da düşünmüyordum ama erken doğum olunca hemen aldım. Erişimi kolay bişey. Lazım olursa hemen gider alır eşin.bekle istersen
22 gün oldu bugün canım. Ama tabi 3 defa ameliyat olunca anca anca iyileşiyor dikiş. Ama plastik cerrahi ile ortak yapıldı ameliyatım en son o yüzden de daha hızlı iyileşiyor şükür. Yarın bebişleri görmeye gideceğiz o yüzden keyfim yerindeBana da görümcem gönderdi canım aynısını iyi olmasına sevindim, sen nasılsın nasıl oldu yaraların , iki hafta oldu demi dogum yapalı
Canım ben henüz kullanmadım, görümceminkini aldım , philips aventOo maşallah size peki hangi ürünü tavsiye edersiniz
Oyy masallah size , canım kıyamam yaa cok cektin, ben de iyice şiştim 31 deyim , cuma kontrolumuz var , 3 haftadır görmedik sıpaları22 gün oldu bugün canım. Ama tabi 3 defa ameliyat olunca anca anca iyileşiyor dikiş. Ama plastik cerrahi ile ortak yapıldı ameliyatım en son o yüzden de daha hızlı iyileşiyor şükür. Yarın bebişleri görmeye gideceğiz o yüzden keyfim yerindesenin bebişler nasıl sen nasılsın?
İnşallah canım 34+4 haftalık şuanKac haftalıksın canım, erken dogumdan ben de cok korkuyorum kuvözsüz atlatsaydık ins
O şişlik bir anda iniyor soka girdim ben gerçi benim biraz daha sıkıntılı oldu ama hemen gidiyor ödemler özellikleOyy masallah size , canım kıyamam yaa cok cektin, ben de iyice şiştim 31 deyim , cuma kontrolumuz var , 3 haftadır görmedik sıpalarıinsan merak ediyor haliyle , benim seker gene devam kuzum insülun oluyorum arada gene de yuksek seyrediyor . Onun dısında iyiyiz sukur canım ayy bizim yerimize de sev minnakları , biran önce evinize gelin ins
Belinden kasıklarına doğru yayılan bir agrı var mı sızı gibi olabilir sancı gibi olabilir ?Kızlar bir sorum olacak bugün( 34+4 )karnımın aşağı doğru indiğine şahit oldum. Beni gören başkaları da direkt karnın inmiş doğum yaklaşmış dediler. Bugün bel çukurumda da ağrı başladı ve alt tarafta baskı çok arttı bir kez idrar kaçırma bile oldu. Doktor randevum salı günü ama öncesinde bir görünmeli miyim sizce doğumu nasıl anlayacağımı da hiç bilemiyorum
Ayy gerçekten hemen gidiyor mu ödemlerO şişlik bir anda iniyor soka girdim ben gerçi benim biraz daha sıkıntılı oldu ama hemen gidiyor ödemler özellikleaz daha dayan 5-6 hafta daha inşallah
Ayy oyle mi canım , duba gibi oldum kızO şişlik bir anda iniyor soka girdim ben gerçi benim biraz daha sıkıntılı oldu ama hemen gidiyor ödemler özellikleaz daha dayan 5-6 hafta daha inşallah
Valla ben zaten kilolu gebeydim yürüyen varile döndüm diyebilirim bi de kolestaz ve gebelik zehirlenmesi olunca tamamen ekstra şiştim 10 kılo degıl 30 aldım sanıyolardı. Şuan hamile olduğum ilk zamanın da altına düştüm kilo olarak , yenidoğan in orda diğer anneler var doğum yaptıgı ilk hafta 13 kılo veren ikiz annesi filan var o yüzden hiç korkmayınAyy gerçekten hemen gidiyor mu ödemler32. haftadayım ben de. Dün yılbaşı diye biraz oturunca ayaklarım davul gibi oldu Duvara diktim ama nafile. Bacaklarımda, yüzümde filan da var gerçi ödem. Daha çok şişmekten korkuyorum
Bekleyecekler inşallah hepiniz için dua ediyorum benAyy oyle mi canım , duba gibi oldum kızinsallah kuzum beklerler insallah
CanımsınBekleyecekler inşallah hepiniz için dua ediyorum ben
Yaa çok teşekkür ederimCanımsınben de oyle canım herkes için dua ediyorum, sen de ayrıca aklımdasın ikiz oldugu için ayrı bi sempati geliştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?