Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
valla bana bir arkadaşım verdi ama çok sağlıklı değil diyor bazı doktorlar ben daha çok gündüz salonda uyutmak için kullanırım diye aldım. Bazı arkadaşlarım aşırı memnun bu veren arkadaşımın bebesi hiç yatmadı mesela

İnşallah bebişim. Bu arada Philips aventin göğüs pompasını kullanıyorum ben baya benım işime yarıyor haberiniz olsun diğer markaları bilemiyorum ama çekimi güzelmiş bunun
Bana da görümcem gönderdi canım aynısını iyi olmasına sevindim, sen nasılsın nasıl oldu yaraların , iki hafta oldu demi dogum yapalı

Reactions: dhn
İnşallah öyle birşey olmaz da gerek kalmaz ama bir yandan da ikizler erkek doğum oluyor büyük ihtimalle lazım olur gibi geliyor yinede fikir için çok teşekkür ederim peki siz hangi ürünü aldınız

Bana da görümcem gönderdi canım aynısını iyi olmasına sevindim, sen nasılsın nasıl oldu yaraların , iki hafta oldu demi dogum yapalı
22 gün oldu bugün canım. Ama tabi 3 defa ameliyat olunca anca anca iyileşiyor dikiş. Ama plastik cerrahi ile ortak yapıldı ameliyatım en son o yüzden de daha hızlı iyileşiyor şükür. Yarın bebişleri görmeye gideceğiz o yüzden keyfim yerinde senin bebişler nasıl sen nasılsın?

Oyy masallah size , canım kıyamam yaa cok cektin, ben de iyice şiştim 31 deyim , cuma kontrolumuz var , 3 haftadır görmedik sıpaları insan merak ediyor haliyle , benim seker gene devam kuzum insülun oluyorum arada gene de yuksek seyrediyor . Onun dısında iyiyiz sukur canım ayy bizim yerimize de sev minnakları , biran önce evinize gelin ins

Kızlar bir sorum olacak bugün( 34+4 )karnımın aşağı doğru indiğine şahit oldum. Beni gören başkaları da direkt karnın inmiş doğum yaklaşmış dediler. Bugün bel çukurumda da ağrı başladı ve alt tarafta baskı çok arttı bir kez idrar kaçırma bile oldu. Doktor randevum salı günü ama öncesinde bir görünmeli miyim sizce doğumu nasıl anlayacağımı da hiç bilemiyorum

O şişlik bir anda iniyor soka girdim ben gerçi benim biraz daha sıkıntılı oldu ama hemen gidiyor ödemler özellikle az daha dayan 5-6 hafta daha inşallah

Belinden kasıklarına doğru yayılan bir agrı var mı sızı gibi olabilir sancı gibi olabilir ?

O şişlik bir anda iniyor soka girdim ben gerçi benim biraz daha sıkıntılı oldu ama hemen gidiyor ödemler özellikle az daha dayan 5-6 hafta daha inşallah
Ayy gerçekten hemen gidiyor mu ödemler 32. haftadayım ben de. Dün yılbaşı diye biraz oturunca ayaklarım davul gibi oldu Duvara diktim ama nafile. Bacaklarımda, yüzümde filan da var gerçi ödem. Daha çok şişmekten korkuyorum

Valla ben zaten kilolu gebeydim yürüyen varile döndüm diyebilirim bi de kolestaz ve gebelik zehirlenmesi olunca tamamen ekstra şiştim 10 kılo degıl 30 aldım sanıyolardı. Şuan hamile olduğum ilk zamanın da altına düştüm kilo olarak , yenidoğan in orda diğer anneler var doğum yaptıgı ilk hafta 13 kılo veren ikiz annesi filan var o yüzden hiç korkmayın

Canımsın ben de oyle canım herkes için dua ediyorum, sen de ayrıca aklımdasın ikiz oldugu için ayrı bi sempati geliştirdim
Yaa çok teşekkür ederim. Valla doğum sancısı çekerken bile kızlara söyleyeyim hemen nasıl olduğunu falan dıye dusunuyodum yani. İnsan benzer zamanlardan gecınce böyle oluyormuş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…