Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    54
Gece bebeği hareketli olup uyuyamayanlara slm olsun. Kızçede uyuyamadığım saatlerde doğduktan sonrada uyuyamadım çünkü uyanıktı. Bundada gece 12.3 arası uyku haram birde sabahın ilk ışıklarıyla uyanmalar başladı. Ama gündüz ful uyku modum açık. Bakalım doğunca da öyle mi olacak

Kızlar ben bugün ne yaşadım anlamadım ya akşam 21.45 gibi salona uzanmıştım kızıma da sarılmıştım hop şalteri indirmişim. Aha da şimdi uyandım uyku gitti yok napcaz biz şimdi gece gece iş desen yapamam saat 02.21 burada. Öyle bakınıyorum anca. Düşünüyorum ütü mütü çamaşır bulaşık herşeyleri halletmişim sadece yapsam yapsam salon süpürülecek o da bu saatte olmaz anaaa kaldım m.l gibi

Bu arada Pazartesi kurutma makinesi gelecek o çamaşırlık bizim hatunun odadan anında kalkacak şükürler olsun rabbim direkt yatağını hazırlayıp yat kız aşağı diyip odasına alıştıracak doğuma kadar. Geçsin odasına artık ben de yatağıma geçeyim. Allahım ya ekim ayından beridir babası işsizlik ödeneğine ayrıldığından beridir (öncesinde babası gece çalıştığı için ben kızımla uyuyordum sabah da kreşe götürüyordum) babasıyla yatak odasında sere serpe yatıyorlar ben salonda koltukta yatmaktan fıtık oldum. Herkes yerini bilsin vallahi iyice de ağırlaştım belim kopuyor. Hem çocuk doğunca maile yatak odasında yatmayalım ya

Canım biraz kitap oku biraz sosyal medya birazda evin içinde dolan. Dediğin gibi bu saatte bisey de yapılmaz Bende geçen gün gün gündüz uyumuştum sonra gece 4 e kadar nöbet tuttum en iyisi vaktinde uyuyup uyanmak

Canım biraz kitap oku biraz sosyal medya birazda evin içinde dolan. Dediğin gibi bu saatte bisey de yapılmaz Bende geçen gün gün gündüz uyumuştum sonra gece 4 e kadar nöbet tuttum en iyisi vaktinde uyuyup uyanmak
Kuzu bi kitap var TRden getirdiğim bitmesin diye okumuyorum neyse allahtan annem gelecek gelecek ay o getirdin bana iyi hatırlattın yarın söyleyim de bir kaç kitap alsın bana

Eklentiler

• 1734229275232.png
    80,9 KB · Görüntüleme: 1
Kuzu bi kitap var TRden getirdiğim bitmesin diye okumuyorum neyse allahtan annem gelecek gelecek ay o getirdin bana iyi hatırlattın yarın söyleyim de bir kaç kitap alsın bana
Aynen sen istediklerini liste yap şimdiden eksiklerini gözden geçir Gerçi bebis olduktan sonra belki ilk zamanlar zor olurda sonra okursun

Aynen sen istediklerini liste yap şimdiden eksiklerini gözden geçir Gerçi bebis olduktan sonra belki ilk zamanlar zor olurda sonra okursun
Kuzum valla 2 çocukla nasıl olurum pek bilmiyorum ve korkuyorum açıkçası. Kuyruğu dik tutup çevrendekilere çaktırmasam da bazen duşta falan insan su böyle üstünden akarken düşünür ya hayatını böyle bi gözden geçirir ağlıyorum ben öyle zamanlar. Bugün dalmış gitmişim suyun altında kaynar suda yıkanmışım bildiğin bayılıyordum az kalsın tansiyonum düştü çıktığımda. Sanki ilk kızıma da 2. Kızıma da haksızlık edecekmişim gibi geliyor. İlk kızım tam oyun bebesi oldu 32 aylık çocuk tırmanmak istiyor yat yuvarlan debelen istiyor karnımdan sebep onla gönlümce ve onun istediği gibi oynayamıyorum. 2. Çocuk olunca yok sezaryendi yok bebek emzirdi yine olmayacak. Hani pedagoglar diyor ya çocuğa en büyük travma ilgisiz anne baba diye. Travma olmasın hak yemeyim istiyorum. Çok üzülüyorum

Aman canım dikkat et kendine bir kere de bana oldu öyle karnım tok duşa girdim sıcak geldi başım dönmeye başlamıştı. 2. Çocuk konusunda da eminim sen ikisiyle de güzel ilgilenirsin her anne gibi. Esinde destek olur anlattığına göre öyle birisi. Birinden şöyle bisey duymuştum. Çocukla kaliteli vakit geçirmek her gün bir etkinlik yapmak sürekli onunla oyun oynamak değil çocukla bir göz teması kurmak onu dinlemek anlamak bile kaliteli vakit geçirmektir çocuğun gelişimine katkıda bulunmaktır diyordu. Yani bu konuda üzme kendini zaten kreşe de gidiyor sürekli evde olsa evet belki senden ilgi daha çok bekleyebilir ama en azından biraz enerjisini atıyordur orda. Hiç bu konuda endişelenme sen bu süreci iyi yönetirsin bence

Evet canım ben bi de suyun altında ağladım dalmışım düşüncelere o an sıcağı da farketmemişim çıktığımda üstümden dumanlar tütüyordu Kızım allahtan kreşe gidiyor evet gün içinde bu durum beni bi tık daha rahat ettirir gibime geliyor ama annesi olarak yetememe düşüncesi sanki hakkı yenecek gibi bilmiyorum gurbette olmanın ve hamileliğin verdiği saçma sapan kuruntu da olabilir bu düşüncelerim. Çünkü kızım bana çok düşkün ayyyy mamaaaa der boynuma sarılır bugün beni öptü ilk kez biliyor musun önceden öpermiş gibi dudağını değdirirdi bugün baya baya muah öptü eridim eşek sıpası ya iyice de dillendi anne bakkk uçahhhh dede gidelim diyor. Türkiye’ye dedene mi gidelim diyorum patır patır sevinçle ayağını yere vura vura dede gidelim uçak binelim diyor çocuğu getir götür iyice uçak delisi ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…