• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canım cıkar bence 5 kala erken testte. Benim de başladı meme ya şoktayım yumurtlama sonrası gecerdı ve asla olmazdı. Adet öncesi hc olmaz bıtek kızımda oldu. Hatta havuza giremıyordum acıdan ama ozmaan meme ucu adet günü baslamıstı. ucu bence o belirti bıde yerleşme kanaması zaten. İnşallah pozitif çıkar testin varmı
2 kastet 1 ovulasyonların yanında yçgelen şerit bide prodoctor erken gebelik var ama ona kıyamıyorum kullanmaya 😅

Canım cıkar bence 5 kala erken testte. Benim de başladı meme ya şoktayım yumurtlama sonrası gecerdı ve asla olmazdı. Adet öncesi hc olmaz bıtek kızımda oldu. Hatta havuza giremıyordum acıdan ama ozmaan meme ucu adet günü baslamıstı. ucu bence o belirti bıde yerleşme kanaması zaten. İnşallah pozitif çıkar testin varmı
İnfertilite randevu al 1 senedir korunmasız ilişki oluyor gebelik olmuyor dersen rahim filmi çekerler sanırım

Benim yumurtlama tarihim geçti içmemelimiyim. rahim filmini özel hastanede çektireceksiniz.

yeşil akıntıyı ilk kez duyuyorum..Benim kasık ağrım var regl olacakmışım gibi..Birde ateş basması biraz herket edeyim sıcaklıyorum
Yumurtalama tarihinden sonra kullanmadım ben hiç, siz bilirsiniz tabii yine de. Bu ay kullanmayı düşünmüyorum rahim filmi çekeceğim için, evet özelde çekeceğim

Ay benide hamile diye cikarmişlar memlekette gorumcem diyo hamilemsn 😂vay arkadas bnm haberim yok hamile oldugumdn memlekete haber gitmiş😂
Ay ağzını aramışlar resmen 🤩 böyle insanlara direkt Bu benim için özel bir konu konuşmak istemiyorum deyip kapatmak lazım ağızlarını

Kuzum baktırdım enfeksiyon yok. Kızım ı getrdm hastneye ateşlendi ben de baktırdım yok. Zaten hiiiç acı yanma agrm yok. 🥰 belirti bakmıcam zaten
Geçmiş olsun cnm kızına Yok cnm bende belirti için demedim Allah korusun yeşil renk riskli diye dedim belki üşütme den dolayı enfeksiyon olmuştur önlemini al diye cnm

Buarada canm burda suan hamile olan biri yeşil akıntı görmus gecen yazdı. Asla belrtı aramyorum ınan ama aklıma o geldi hahaha bu hatırlama işi de kötü
Ben hiç duymadım canım hamilelikte normal yeşil akıntı, yeşil renk sıkıntı demek çünkü anormal bir durumdur yani

Back
X