Ya neden anne bebek çantası. Bu bebek bı tek annenin mi acaba ? Baba bebek çantası yok mu :) ben asla almam böyle. Eşler taşımak istemez. Unısex bir şey alırım. Çocuk bi süre hep anneyi ister hem çocuğu hem de çanta mı taşıcamBuraya atıyorum diye Ocak grubuna atmışım ya kızlar bu anne bebek çantasını alan yada başkasında gören varmı çok hoşuma gidiyor ama kararsızım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi ladin19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ayy sorry canım mom bag sandım. Ama yine de kadınsı sanki. Sade bir sırt çantası daha kullanışlı olmaz mıBuraya atıyorum diye Ocak grubuna atmışım ya kızlar bu anne bebek çantasını alan yada başkasında gören varmı çok hoşuma gidiyor ama kararsızım
Ay o yönden hiç düşünmemiştim ben görseler takık olduğum için şık bişey de olsun istedim ama dediğin çok doğru bunu asla kocam takmaz onundan sorgusuz takacagı bişey olmalıYa neden anne bebek çantası. Bu bebek bı tek annenin mi acaba ? Baba bebek çantası yok mu :) ben asla almam böyle. Eşler taşımak istemez. Unısex bir şey alırım. Çocuk bi süre hep anneyi ister hem çocuğu hem de çanta mı taşıcam
Ben de size katılıyorum. Ben hatta sırf bu yüzden sırt cantasi aldım el çantası da çok beğenmeme rağmen. Lacivert renk aldım unisex olsun diye, kızımız olacak hayırlısıyla. Ben kanguruyu bile eşimin de takacagi şekilde aldım. Sling istedim ama kullanamaz diye kanguruya döndük. Belki bir süre takarlar ama sonra es dost akraba arkadaş en ufak laf söyleyince takmaya çekiniyorlar, milletimiz malumunuz, babayı böyle şeylere pek yakıştırmıyorlar. En azından benim eşim ve çevresi öyle. Kendisi hatta bana dedi benim de dışarıda takabilecegim renk ve kalıpta bir şey alalim. Çok da hak verdim sebeplerini söyleyince.Ya neden anne bebek çantası. Bu bebek bı tek annenin mi acaba ? Baba bebek çantası yok mu :) ben asla almam böyle. Eşler taşımak istemez. Unısex bir şey alırım. Çocuk bi süre hep anneyi ister hem çocuğu hem de çanta mı taşıcam
Canım inan canından bezdiğin zamanlar oluyor çocuk hasta mesela uykusuz yorgunsun senden ayrılmıyor hastanedesin ve çanta elinde ama almam demiyor almamak için elli takla atıyor. Kimliği suyu bezi vs lazım oluyor biri çantayı tutmalı. Ve her seferinde çarşıda avmde bile taşımaktan çekiniyorlar haklılar da :) o yüzden unısex süper olur :)Ay o yönden hiç düşünmemiştim ben görseler takık olduğum için şık bişey de olsun istedim ama dediğin çok doğru bunu asla kocam takmaz onundan sorgusuz takacagı bişey olmalı
Sana bravo. Haklılar da ya çok da gommeyeyim kocaları. Doğaları öyle.Ben de size katılıyorum. Ben hatta sırf bu yüzden sırt cantasi aldım el çantası da çok beğenmeme rağmen. Lacivert renk aldım unisex olsun diye, kızımız olacak hayırlısıyla. Ben kanguruyu bile eşimin de takacagi şekilde aldım. Sling istedim ama kullanamaz diye kanguruya döndük. Belki bir süre takarlar ama sonra es dost akraba arkadaş en ufak laf söyleyince takmaya çekiniyorlar, milletimiz malumunuz, babayı böyle şeylere pek yakıştırmıyorlar. En azından benim eşim ve çevresi öyle. Kendisi hatta bana dedi benim de dışarıda takabilecegim renk ve kalıpta bir şey alalim. Çok da hak verdim sebeplerini söyleyince.
brandbaby Anne Bebek Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bakın bunu aldım ben
Bakın bunu aldım ben
Öyle böyle değişecekler iste, özellikle erkek anneleri değiştirecek :)Sana bravo. Haklılar da ya çok da gommeyeyim kocaları. Doğaları öyle.
dogaları öyle evet ama tabi elimizden geldiğince. Erkek evlatları iyi yetiştirmek lazım. Ama hakikaten genelde bencil oluyorlar. Dünyaya keyif yapmaya gelmişler hep söylerim oğlum da dahil. K9 gibi komut vermeden bir şey yapmak akıllarına gelmez :) komutla çalışıyorlar neyse kimseye zararları dokunmasın da o iyi. Hiçbir kadının canının yakmasınlarÖyle böyle değişecekler iste, özellikle erkek anneleri değiştirecek :)
- 4 Şubat 2019
- 3.896
- 8.663
- 158
Normal sırt çantası kullansam ne olur ki? Bu çantaların ne özelliği var? Üniversiteden beri kullandığım emektar çantam olmaz mı?Ayy sorry canım mom bag sandım. Ama yine de kadınsı sanki. Sade bir sırt çantası daha kullanışlı olmaz mı
- 5 Haziran 2016
- 451
- 280
- 103
- 29
Kesinlikle katılıyorum çanta alırken eşim kendi tasiyabilecegi bir çantayı secti sırtında rahat durması açısından.Ya neden anne bebek çantası. Bu bebek bı tek annenin mi acaba ? Baba bebek çantası yok mu :) ben asla almam böyle. Eşler taşımak istemez. Unısex bir şey alırım. Çocuk bi süre hep anneyi ister hem çocuğu hem de çanta mı taşıcam
- 17 Ekim 2024
- 266
- 326
- 18
- 33
Ben de sırf bu yüzden siyah tonlarında aldım, aslında niye pembe almıyorsun hiçbir şeyi kızımın çantası ben taşırım falan dedi de bunların hevesi geçince bahaneye dönüşeceğini düşündüğüm için riske atmadım kendimiCanım inan canından bezdiğin zamanlar oluyor çocuk hasta mesela uykusuz yorgunsun senden ayrılmıyor hastanedesin ve çanta elinde ama almam demiyor almamak için elli takla atıyor. Kimliği suyu bezi vs lazım oluyor biri çantayı tutmalı. Ve her seferinde çarşıda avmde bile taşımaktan çekiniyorlar haklılar da :) o yüzden unısex süper olur :)
Ben de ilk böyle düşündüm 10 yıldır işe her gün bilgisayar taşıyan biri olarak evde sırt çantası dolu. Ama boyut ve kompaklık olarak sonra anne bebek çantalarını görünce vazgeçtim bu fikrimden. Çünkü sırt çantalarımı kullanırken sürekli hurç ve küçük çantalar kullanmam gerekecekti benimkilerin içi genelde geniş ve aşırı gözlü değil bu da beni üşendirdi açıkcası bir de şişe taşıma gözünün olmaması bir çoğunda eksik onun için de ayrı bir şeye koymak gerekecek kahve taşırken bile çantalarda zorlandığım oluyordu.Normal sırt çantası kullansam ne olur ki? Bu çantaların ne özelliği var? Üniversiteden beri kullandığım emektar çantam olmaz mı?
- 1 Kasım 2022
- 941
- 1.231
- 43
- 32
canım hayırlı olsun, 3 nüze de geçmiş olsun sağsalim eve geçersiniz inşallahArtık Aralık annesiyim kızlar acil doğuma alındım dün gece bekleyemedi bizim ikizler
- 30 Haziran 2013
- 21.645
- 1
- 17.488
- 498
Olur tabi neden olmasın ben kızımda termos biberonluk almıştım. kalem kutusu gibi normal sırt çantası kullanıyordum. sıcak tutmak istediklerimi de termos çantaya koyuyordum aha bunlardanNormal sırt çantası kullansam ne olur ki? Bu çantaların ne özelliği var? Üniversiteden beri kullandığım emektar çantam olmaz mı?
Eklentiler
- 28 Eylül 2021
- 133
- 70
- 48
- 31
benimde öyle çok kötü devam ediyor, gaviscon içiyorumKızlar benim bu mide yanmalarim siddetlenerek artıyor.. dün gece uyumadım bile.. ilaç kullanan var mı aranızda?
- 17 Mayıs 2024
- 148
- 185
- 18
- 28 Eylül 2021
- 133
- 70
- 48
- 31
Bende çanta bundan aldım kullanışlı olur diye düşünüyorum, kumaşı filan kaliteli geldi.
Bebek Bakım Çantası
Bebek Bakım Çantası
- 15 Şubat 2024
- 1.726
- 1.670
- 48
- 31
Çikolata atölyesi diye bir internet sitesi var be n oradan yaptım ilk kızımda şimdi de oradan alcamKızlar selamlar, çikolata yaptırmak istiyorum da ismi yazsın dışında sade bir tasarımla genelde paketi güzel olanlar içi lezzetsiz oluyor. dış görünüşü kadar içi de güzel olan bir yer var mı bildiğiniz. Biz normalde eminönünde pelit'e yapan bir yerden alıyoruz ama orası sanırım özel isimli paket yapmıyor
- 17 Mayıs 2024
- 148
- 185
- 18
baba da takabilsin diye şu çantayı aldım. baya büyük ve kaliteli kasımda 650 ye almıştım.
Kiwi Coolbag Anne Bebek Çantası - Bebek Bakım Çantası Termal Gözlü Bebek Çantası - Gri Antrasit Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kiwi Coolbag Anne Bebek Çantası - Bebek Bakım Çantası Termal Gözlü Bebek Çantası - Gri Antrasit Fiyatı, Yorumları - Trendyol