• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Kızlar merhaba,
Dün doktor kontolumuz vardı. Tek umblikal arterden dolayı her muayene stresli geçiyor. Allaha şükürler olsun bebeğin herseyi yolundaymış. 1370 gr olmuş kızım. 28+3 deydik 29+5 le uyumlu dedi. Boyu 30+2 yle uyumlu.Eğer bir sıkıntı çıkmazsa gelişimi iyi bir bebek olacak dedi. Detaylı ultrason sonrası çok korkutmuştu ama inşALLAH sürecimiz sorunsuz geçer. Doktor şeker var mıydı diye sordu. Gebelik şekeri cıkmadı hocam dedim. Ama geçen sizlere de bahsetmiştim yere düştüm diye. Hipoglisemi dedi . Bu da şeker hastalığı göstergesi dikkat edeceksin sık sık bişeyler ye dedi. Gecen hafta istirahetliydim.Bir hafta bak durumun sıkıntıya girerse rapor verelim 32 ye az kalıyo zaten inşALLAH.Bir de cok da güzel bir çoçuk şu burna falan dedi. Eşim de muayeneye gelmişti duygulandık. inşALLAH kucağımıza sağlıkla almak nasip olur. Hepimizin Allah yardımcısı olsun inşALLAH :KK200:

Canım kesinlikle aklımdan gecen o suan , ünv hastanesine gittim, öğrenciydi bence bakan dr , uzmana danısmaya gitti yerinde bulamadı , sonra ararım dedi aramadı , bi de bu hafta cok stres yasadım ozel sebepten . İlk haftaya göre degerler anlamlı degişti. Hepimizin degerleri normale doner ins , gebelik sekeri gercekten iğrenc bişeymis
Bence farklı doktora da gitmelisin güvenmediysen emin olamadıysan başka doktora danış hatâ endokrine gitmen en doğrusu

İnşallah tatlım , insülini tam olarak hangi aralıkta vurmamız gerekiyor. Mesela aksam açlığı ölçtük 100 ün üzerinde deger cıktı . Değer normal ya da normal dısı da olsa vuracak mıyız. Bir de yemekten once mi vuracagız 🙈 yaa kusura bakma canım valla seni de soruya bogdum , bu konularda sıfır bilgiyle ayrıldım doktorun yanından o yuzden 🥺🙈
Endokrin uzmanına git sen. Bu böyle oraya buraya sormayla öğrenilip yapılacak bişey değil

İnşallah tatlım , insülini tam olarak hangi aralıkta vurmamız gerekiyor. Mesela aksam açlığı ölçtük 100 ün üzerinde deger cıktı . Değer normal ya da normal dısı da olsa vuracak mıyız. Bir de yemekten once mi vuracagız 🙈 yaa kusura bakma canım valla seni de soruya bogdum , bu konularda sıfır bilgiyle ayrıldım doktorun yanından o yuzden 🥺🙈
canım ben ona birsey diye.em ki diyabet hemşiresi tarif eder sana dozunu nerede yazıldı her insülin farkli

Kızlar benim bu mide yanmalarim siddetlenerek artıyor.. dün gece uyumadım bile.. ilaç kullanan var mı aranızda?

Off ne yapacağız bilmiyorum..
Salçalı tuzlu baharatlı yemekler asla yememek,dısardan hıcbısey yememek,şerbetli şeyler paketli gıdalar yememek,az yemek,benım buldugum cozumler bunlar kızlar,çokta işe yarıyor,bazen gece yatarken oluyo tabı naparsam napayım ozaman surup ıcıp yatıyorum.

Kızlar benim bu mide yanmalarim siddetlenerek artıyor.. dün gece uyumadım bile.. ilaç kullanan var mı aranızda?
Mide koruyucu bilinen mavi ilacı kullanıyorum bende çok rahatsızım bu durumdan ama bir şey fark ettim acıkınca da midem yanıyor bir şey ler yiyip içince geçiyo

Kızlar selamlar, çikolata yaptırmak istiyorum da ismi yazsın dışında sade bir tasarımla genelde paketi güzel olanlar içi lezzetsiz oluyor. dış görünüşü kadar içi de güzel olan bir yer var mı bildiğiniz. Biz normalde eminönünde pelit'e yapan bir yerden alıyoruz ama orası sanırım özel isimli paket yapmıyor

Mide koruyucu bilinen mavi ilacı kullanıyorum bende çok rahatsızım bu durumdan ama bir şey fark ettim acıkınca da midem yanıyor bir şey ler yiyip içince geçiyo
Hep birseyler yiyorum mide boş kalmıyor ama bu kadar yanma gerçekten beni bitirdi.. kızımda hiç yaşamamıştım bunlari😔

Buraya atıyorum diye Ocak grubuna atmışım ya 😂🫣 kızlar bu anne bebek çantasını alan yada başkasında gören varmı çok hoşuma gidiyor ama kararsızım

Eklentiler

• IMG_7246.png
    IMG_7246.png
    264,9 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_7247.png
    IMG_7247.png
    252,6 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar selamlar, çikolata yaptırmak istiyorum da ismi yazsın dışında sade bir tasarımla genelde paketi güzel olanlar içi lezzetsiz oluyor. dış görünüşü kadar içi de güzel olan bir yer var mı bildiğiniz. Biz normalde eminönünde pelit'e yapan bir yerden alıyoruz ama orası sanırım özel isimli paket yapmıyor
Ayrı etiket yaptırabilirsiniz trendyol da 80 100tl gibi fiyat a etiket yapıyorlar bende bu çikolata konusunda kararsız görsel iyi de içi nasıl bilemedim o yüzden almadım daha en son bildiğim yerden alcam etiket bastırcam kendim yapıştırırm

Hep birseyler yiyorum mide boş kalmıyor ama bu kadar yanma gerçekten beni bitirdi.. kızımda hiç yaşamamıştım bunlari😔
Bebek yukarı geliyor ya ondan sanırım yada erkek bebekler mi hep böyle benım iki hamilelikte böyle mide yanması çok oldu acayıp zor hele bir kaç kez yere eğil kalk yapınca midem ağzıma geliyor resmen çok zor 😣😖😫😭 ilaç içmekte etki etmiyor bazen

Melodi çikolata tek geçerim

Back
X