• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ay inşallah ikimizde hamileyizdir bu ay güzel haber alırız benim bata 2 gün var senin kaç gün var canım yakınsa beraber test yapalım
İnşallah canım yaa benim daha 4 5 gün var ama öncesinde randevu almıştım yarın dr randevum var kanda belli olur diye umut ediyorum . Yani yarın belli olur sanırım korkuyorum da biraz🙃

İnşallah canım yaa benim daha 4 5 gün var ama öncesinde randevu almıştım yarın dr randevum var kanda belli olur diye umut ediyorum . Yani yarın belli olur sanırım korkuyorum da biraz🙃
Bende 9una aldım rendevuyu biraz geciksin istedim eğer adet olursamda bu ağrılar için giderim en azından ne olduğunu anlamış olurum

Sabah ilk idrarla yap eğer düzenli biliyorsan adet tarihini bir gün veya 2 günde bekleye bilirsin . Kameradan mı nedir ben göremedim bak bu benim belirsiz hali nerde fotoğraf çekeceğimi şaşırmıştım. Ağlamaktan gözlerimde gördü hiç beklemediğim umudum yoktu yani
Sanırım bende yok canım senin yine belli oluyor. Hemde kaset test bunlar. Gecikme olduğunda mı yaptın?

Adetlerin duzenlimi canim
Canım yumurtlama tam 5 gün oldu Ben hep buraya yazdım evet benim için gebelik belirtisi yok yerleşme kanaması ve meme ucuna kanarm anca yazdım iki gündür meme ucunda hiçbir şey yoktu üç gün sürüp geçmişti Ama şu anda dokunamıyorum ağlayacak gibiyim bugün 3'te başladı keşke olmasaydı hamilelik yoksa boşa tribe girmek istemiyorum yine of ve ilk defa yaşadım yani kızımdan sonra hiç yaşamadım bu uc acısı 😭

Sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum ben de..
Senin bat ne zaman?
11 Ocak
Canım kac gunun kaldı? Damarlanma olan da var cok heyecanlandım ben de şimdi senin adına gerçekten 🙈
6 gün kaldı
Canım yumurtlama tam 5 gün oldu Ben hep buraya yazdım evet benim için gebelik belirtisi yok yerleşme kanaması ve meme ucuna kanarm anca yazdım iki gündür meme ucunda hiçbir şey yoktu üç gün sürüp geçmişti Ama şu anda dokunamıyorum ağlayacak gibiyim bugün 3'te başladı keşke olmasaydı hamilelik yoksa boşa tribe girmek istemiyorum yine of ve ilk defa yaşadım yani kızımdan sonra hiç yaşamadım bu uc acısı 😭
aynen meme ucu çok farklı dokunamuyoruö damarlar biraz daha çıktı hiç adette cıkarmıydı sizde yoksa sadece hamillik öncesi çıkan bitşeymi 8. Günüm bugün yarın 9 erken yapsam çıkarmı

11 Ocak

6 gün kaldı

aynen meme ucu çok farklı dokunamuyoruö damarlar biraz daha çıktı hiç adette cıkarmıydı sizde yoksa sadece hamillik öncesi çıkan bitşeymi 8. Günüm bugün yarın 9 erken yapsam çıkarmı
Canım cıkar bence 5 kala erken testte. Benim de başladı meme ya şoktayım yumurtlama sonrası gecerdı ve asla olmazdı. Adet öncesi hc olmaz bıtek kızımda oldu. Hatta havuza giremıyordum acıdan ama ozmaan meme ucu adet günü baslamıstı. ucu bence o belirti bıde yerleşme kanaması zaten. İnşallah pozitif çıkar testin varmı

Ay bugün birkaç arkadaşım mesaj atmış bana fotoma hamile misin diye hani bebek nerede falan diyorum Ne alaka saçmalamayın 😭🤣 bütün hersey bizim aleyhımıze haah

Çizgi yok dimi ben görüyorum 😥
Kuzum ben 3ünede baktim göremedim bide sendeki belirtilerin hepsi gecen ay bende olmuştu bende boyle senin gibi heyecanlanmiştim ama negatif sonu husran Umudunu kirmak istemem gogusteki damar cikma olayi meme ucu acima durumu memelerde şiskinlik kasik agrisi hepsi oldu bende heyecanlandim ama olmadi umarim seninki gebeliktir 🌸💕

Enfeksiyon çikmamişti bzen boyle oluyor
Arastirdigimda polip belirtilerinde varmiş bu polip olsa smear testinde veya hsg filminde cikardi değilmi.
İnternettenn bakma kesinlikle hiç birsey yoktur dediğim gizi zorlanmış olabilir bikaç kere bende de olmustu

Kuzum ben 3ünede baktim göremedim bide sendeki belirtilerin hepsi gecen ay bende olmuştu bende boyle senin gibi heyecanlanmiştim ama negatif sonu husran Umudunu kirmak istemem gogusteki damar cikma olayi meme ucu acima durumu memelerde şiskinlik kasik agrisi hepsi oldu bende heyecanlandim ama olmadi umarim seninki gebeliktir 🌸💕
Sanırım kaptırdım kendimi haklısın.. Ne yapalım kısmet hayırlısı olsun inşallah😥

Back
X