Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa beni geçirdi artık iki haftaya. şeker tansiyon ölçüp gidicem. hep bugün de valiz aldım artık hafta sonu hazırlayabilirsiniz ama sanırım 32yi geçince hazirliycam veya 34

nasil yaptın ölçümü öyle sıradan ölçme otur 5 dakika dinlen nefes al öyle olc canım hareket halinde veya konuşurken zaten yüksek cikar
Oturdum canım bekledım,bakalım annemden tansıyon aletını getırıcem hergun aynı saatlerde ölçmek gerekıyormus,bı duzenlı ölçeyim bakalım bir hafta

Gebelik şekeri çıkan annelere bir sorum var. Bende de çıktı 2-3 günde bir açlık tokluk ölçerek bir dikkat etmeye çalışıyorum. Zaten öyle aşırı da yüksek değil. Beyaz ekmek pirinç un işlenmiş şeker vs yemiyorum. Ama canım ciddi anlamda çikolata tatlı falan çekiyor diğerlerini hiç yemiyorum ama bunları arada bir kaçamak yapıyorum sizden de böyle yapan var mı yoksa kurallara yüzdeyüz uyuyor musunuz

Tansiyon bende sorun ama yükselmesi değil hep düşük olması nedeniyle geçen gün biraz üşütmüş acile gitmiştim tansiyonum hep 10/5 9/5 ti yükseltmek için 3 serum taktılar ama banamışım demedi.ama benim normalim bu hep böyledirler zaten acildeki doktor bu tansiyonla nasıl ayaktasın sen dedi kadın doğum da gayet iyi gebelikte düşük tansiyon sorum yaratmaz rahat old bu senin normalin dedi bende saldım

3. tremester gerçekten bana gümbür gümbür geldi Bugün duşakabini yıkayayım dedim eğilerek fırçayla yıkadım zorlandığımı hissettim zaten kalkınca bayağı Karnımın altında batmalar olmaya başladı hemen uzandım nasıl vicdan azabı çekiyorum ne gerek vardı diye Ondan sonra lavaboya gittiğimde de peçetede de bir damla kan gördüm aşırı korktum doktoruma yazdım bol su iç eğer sancıların artarsa acile git dedi kendisi il dışındaymış. Hamd olsun uzun süre uzanınca geçti

cok geçmiş olsun yaaa dışarıdan gelmiştir o leke vajina içinden filan bebekle ilgisi yoktur canım bu haftada olmaz olsa da durmaz rahat ol yaramazlık yapma ablası

merhaba bende önceki gebeligimden kaldi sanırım başından beri şeker var ve insülin kullanıp diyet yapıyorum şekerim de çok dirençli sagolsun. Ben ekmek hiç yemiyorum. diyete uyuyorum ben 3.5 kilo aldım be eğim de çok şükür etkilenmedi. 30. haftadayiz az kaldı ve her gün gözümün önünden şerbetli tatlılar baklavalar kunefeler geçiyor. hepsini liste yaptim doğumdan sonra yenecekler diye rahat olun zor değil

acildeki bilmiyor canım hamilelerde sinir
6 ya3tur 10 5 istenen civar zaten

Ben genel olarak düşük tansiyonluyum 3.5'leri bile gördüğüm zamanlar oldu. O yüzden genelde ölçmüyorum. Bazen ani düşüşler yaşadığında ölçüyorum bu durumlarda ya tuz yalıyorum ya da tuzlu ayran içip toparlıyorum kendimce, Ama doktor zaten düşük tansiyon sorun değil demişti.
Canım allahın izniyle hiçbir şey yoktur. İçini ferah tut ve dikkat et. Benim kuzenimin bu zamanlarında basurdan dolayı kanaması gelmişti o da telaş etmişti, eğer kabızlık ya da zorlanma varsa ondan olabilir.

Selam kızlar nasılsınız bugün yine beni deli dürttü bütün verandayı depoyu eşime boşalttırdım. Dyson süpürgeyi oraya duvara vidalattım. Depoyu süpürdüm tüm valizleri elden geçirdim 3 tane valiz attım kızımın ilk bebek arabası vardı kırık onu da attım döküntüleri de attım. Baştan aşağı depoyu düzenledim. Temudan bulaşıklık tuvalet kağıdı asacağı falan almıştım onları taktım. Amazon’dan 180li 1 numara bez, 24lü ıslak mendil geldi onları yerleştirdim. Dik çamaşırlık aldım onu monteledim. Yenidoğan kıyafetlerini elden geçirdim tekrardan dolaba yerleştirdim. Kızımdan kalma çorap patik eldiven bere vs onları da ayırdım. Yarın hepsini indirip 0-3 aylıkları ayırıp eksikleri listelicem. Sonra da alışverişe çıkcam. Şimdi oturdum dizi izleyip koli kesiyorum geri dönüşüm için. Kağıt atıklarını keserek küçültüp atmazsak ceza yiyoruz

Selam beybisu ve diğer hatunlar ve bugün sabah kalktım gidip salonda biraz uzandım sonra kalktım vitamini aldım geldim yatak odasında biraz daha uzandım sonra acıktım kalktım bir şeyler yedim sonra salonda diğer koltukta uzandım sonra arada tuvalete gittim spor oldu hareket etmiş oldum sonra geldim gene yattım biraz uyudum sonra kalktım evin diğer üyeleri gelecek diye mecburen yemek yaptım yoksa açlıktan öleceğiz yemek yedim ve sonra yine yattım ve şu an yine yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…