- 26 Şubat 2024
- 208
- 100
Merhaba, ben de aynı takviyeleri kullanıyorum. Multivitamin olarak Elenatal 2Hayırlı akşamlar hanımlarmerak ettiğim bir şey sormak istiyorum takviye olarak neler kullanıyorsunuz Ben şu anda Demir magnezyum multivitamin ve D vitamini kullanıyorum
Selam beybisu ve diğer hatunlarve bugün sabah kalktım gidip salonda biraz uzandım sonra kalktım vitamini aldım geldim yatak odasında biraz daha uzandım sonra acıktım kalktım bir şeyler yedim sonra salonda diğer koltukta uzandım sonra arada tuvalete gittim spor oldu hareket etmiş oldum sonra geldim gene yattım biraz uyudum sonra kalktım evin diğer üyeleri gelecek diye mecburen yemek yaptım yoksa açlıktan öleceğiz yemek yedim ve sonra yine yattım ve şu an yine yatıyorum
Agahahalsiidşd bu aynı ben oldu.
Bu pozisyonu dene diycem ama etrafında biri olsun canımAgahahalsiidşd bu aynı ben oldu.
Kız çocuk ağzımdan çıkacak :)))Bu pozisyonu dene diycem ama etrafında biri olsun canım
işte kaplumbağa gibi olduk artık ben yatakta dönemiyorum mesela bu pozisyonu denesem kalırım orda hele tipime bakKız çocuk ağzımdan çıkacak :)))
AhahahhaSelam beybisu ve diğer hatunlarve bugün sabah kalktım gidip salonda biraz uzandım sonra kalktım vitamini aldım geldim yatak odasında biraz daha uzandım sonra acıktım kalktım bir şeyler yedim sonra salonda diğer koltukta uzandım sonra arada tuvalete gittim spor oldu hareket etmiş oldum sonra geldim gene yattım biraz uyudum sonra kalktım evin diğer üyeleri gelecek diye mecburen yemek yaptım yoksa açlıktan öleceğiz yemek yedim ve sonra yine yattım ve şu an yine yatıyorum
Benim de öyle 8/5 hep hayatim boyuncaTansiyon bende sorun ama yükselmesi değil hep düşük olması nedeniylegeçen gün biraz üşütmüş acile gitmiştim tansiyonum hep 10/5 9/5 ti yükseltmek için 3 serum taktılar ama banamışım demedi.ama benim normalim bu hep böyledirler zaten acildeki doktor bu tansiyonla nasıl ayaktasın sen dedi kadın doğum da gayet iyi gebelikte düşük tansiyon sorum yaratmaz rahat old bu senin normalin dedi bende saldım
Solo sponsorluğunda :) o gobüş nasıl öne fırlamış oyleeeee tam erkek karnı işteişte kaplumbağa gibi olduk artık ben yatakta dönemiyorum mesela bu pozisyonu denesem kalırım orda hele tipime bak
Nasıl özendim sana nasıl sorma :) yarın kalkıp hemen iş yapayım da görünAhahahhaaşko aslında benden beklenen de bu da ben yapmıyorum doğrusunu yapmışın devamke
Otomatik pek onerilmiyor çocuğun kendi hareketiyle sallanabilenler öneriliyor çoğunlukla yani en azından şimdiye kadar katıldığım tüm eğitim ve programlardaMerhabalaarrr, ana kucağı olarak otomatik mi yoksa manuel mi sizce? İkisi arasında kaldım önceden kullanmış olan tecrübeli anneler veya almış olan var mı ?
Elele Amore Elektrikli Otomatik Sallanan Ana Kucağı Gri - Elele Baby
https://www.hepsiburada.com/mamma-smile-cotton-eco-sallanir-uc-kademeli-ana-kucagi-p-HBCV00005OEFHJ
Ay maşallah nasıl büyümüş göbüş benimki bu kadar değil henüz 26. Haftadayız olacağı günleri iple çekiyorumişte kaplumbağa gibi olduk artık ben yatakta dönemiyorum mesela bu pozisyonu denesem kalırım orda hele tipime bak
Ben otuz haftadayim 4 gün ilerde bir de sivrildi karnım kızımda yayvandi bu hurafe gerçek olabilirAy maşallah nasıl büyümüş göbüş benimki bu kadar değil henüz 26. Haftadayız olacağı günleri iple çekiyorum
Uymaya calısıyırum ama ben şunu fark ettim ara öğünler tam yapıldığı zaman tatlı krizi erteleniyorGebelik şekeri çıkan annelere bir sorum var. Bende de çıktı 2-3 günde bir açlık tokluk ölçerek bir dikkat etmeye çalışıyorum. Zaten öyle aşırı da yüksek değil. Beyaz ekmek pirinç un işlenmiş şeker vs yemiyorum. Ama canım ciddi anlamda çikolata tatlı falan çekiyor diğerlerini hiç yemiyorum ama bunları arada bir kaçamak yapıyorum sizden de böyle yapan var mı yoksa kurallara yüzdeyüz uyuyor musunuz
Ben kahve koyucam kesinlikle klasiklerden mi bilmiyorum ama en sertinden anesteziden ayilir ayrılmaz icicemYa benim aklıma ne geldi. Unutmamak için not alıyorum doğum çantasına ne koycm anne için özellikle. Extra bir şey varsa söyleyin bilindik şeyler dışında yani. (Klasikler değil lütfen :) mesela ben biraz bitki çayı ve atıştırmalık koycm kendim için. Sizin var mı bu iyi olur dediğiniz bir şey ?
O listeden bende, de var çay dısında yasak olan herşeyi hamileliğimin basınfan beridir tuketmiyorum gel gör ki sınırda şekerim diyetle normal izliyor şuan ama doğumdan sonra benim odada ziyafet varmerhaba bende önceki gebeligimden kaldi sanırım başından beri şeker var ve insülin kullanıp diyet yapıyorum şekerim de çok dirençli sagolsun. Ben ekmek hiç yemiyorum. diyete uyuyorum ben 3.5 kilo aldım be eğim de çok şükür etkilenmedi. 30. haftadayiz az kaldı ve her gün gözümün önünden şerbetli tatlılar baklavalar kunefeler geçiyor. hepsini liste yaptim doğumdan sonra yenecekler diyerahat olun zor değil
İlk künefe gelecek sonra Allah ne verdiyseO listeden bende, de var çay dısında yasak olan herşeyi hamileliğimin basınfan beridir tuketmiyorum gel gör ki sınırda şekerim diyetle normal izliyor şuan ama doğumdan sonra benim odada ziyafet var
Yavrum yarın ben de alışveriş yapcam dötümü gezdircem yaycamSolo sponsorluğunda :) o gobüş nasıl öne fırlamış oyleeeee tam erkek karnı işte
Nasıl özendim sana nasıl sorma :) yarın kalkıp hemen iş yapayım da görün
Ayy evet ekliyorum listeye onu.ne iyi oldu. Anestezi sonrası şart. Ben küçük bir çam çaydanlığım var onu ve termos koycm. Bir de kupa. Çerez:) iki veya üç gün kalırım çay kahve keyfi önemli :) bebek uyurken tabiBen kahve koyucam kesinlikle klasiklerden mi bilmiyorum ama en sertinden anesteziden ayilir ayrılmaz icicem
Depend ve uzun ped. Hırka çünkü soğuk olur, Türk kahvesi, şeker ağza atmalık, still atıştırmalıklar var ya hipp’in onlardan ve rezene çayı. Ve aslında emin olmamakla beraber bidet ( tahiret musluğu olmadığı için şart banaYa benim aklıma ne geldi. Unutmamak için not alıyorum doğum çantasına ne koycm anne için özellikle. Extra bir şey varsa söyleyin bilindik şeyler dışında yani. (Klasikler değil lütfen :) mesela ben biraz bitki çayı ve atıştırmalık koycm kendim için. Sizin var mı bu iyi olur dediğiniz bir şey ?