Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ahahahha aşko aslında benden beklenen de bu da ben yapmıyorum doğrusunu yapmışın devamke

Benim de öyle 8/5 hep hayatim boyunca

işte kaplumbağa gibi olduk artık ben yatakta dönemiyorum mesela bu pozisyonu denesem kalırım orda hele tipime bak
Solo sponsorluğunda :) o gobüş nasıl öne fırlamış oyleeeee tam erkek karnı işte
Ahahahha aşko aslında benden beklenen de bu da ben yapmıyorum doğrusunu yapmışın devamke
Nasıl özendim sana nasıl sorma :) yarın kalkıp hemen iş yapayım da görün

Ya benim aklıma ne geldi. Unutmamak için not alıyorum doğum çantasına ne koycm anne için özellikle. Extra bir şey varsa söyleyin bilindik şeyler dışında yani. (Klasikler değil lütfen :) mesela ben biraz bitki çayı ve atıştırmalık koycm kendim için. Sizin var mı bu iyi olur dediğiniz bir şey ?

Otomatik pek onerilmiyor çocuğun kendi hareketiyle sallanabilenler öneriliyor çoğunlukla yani en azından şimdiye kadar katıldığım tüm eğitim ve programlarda

Uymaya calısıyırum ama ben şunu fark ettim ara öğünler tam yapıldığı zaman tatlı krizi erteleniyor

Ben kahve koyucam kesinlikle klasiklerden mi bilmiyorum ama en sertinden anesteziden ayilir ayrılmaz icicem

O listeden bende, de var çay dısında yasak olan herşeyi hamileliğimin basınfan beridir tuketmiyorum gel gör ki sınırda şekerim diyetle normal izliyor şuan ama doğumdan sonra benim odada ziyafet var

O listeden bende, de var çay dısında yasak olan herşeyi hamileliğimin basınfan beridir tuketmiyorum gel gör ki sınırda şekerim diyetle normal izliyor şuan ama doğumdan sonra benim odada ziyafet var
İlk künefe gelecek sonra Allah ne verdiyse

Solo sponsorluğunda :) o gobüş nasıl öne fırlamış oyleeeee tam erkek karnı işte

Nasıl özendim sana nasıl sorma :) yarın kalkıp hemen iş yapayım da görün
Yavrum yarın ben de alışveriş yapcam dötümü gezdircem yaycam iş miş yapmıcam dışardan yicem

Ben kahve koyucam kesinlikle klasiklerden mi bilmiyorum ama en sertinden anesteziden ayilir ayrılmaz icicem
Ayy evet ekliyorum listeye onu.ne iyi oldu. Anestezi sonrası şart. Ben küçük bir çam çaydanlığım var onu ve termos koycm. Bir de kupa. Çerez:) iki veya üç gün kalırım çay kahve keyfi önemli :) bebek uyurken tabi

Depend ve uzun ped. Hırka çünkü soğuk olur, Türk kahvesi, şeker ağza atmalık, still atıştırmalıklar var ya hipp’in onlardan ve rezene çayı. Ve aslında emin olmamakla beraber bidet ( tahiret musluğu olmadığı için şart bana )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…