Ocean d3k2 kaç ıu bide kaç damla alıyorsunuzBenimkileri sıralıyorum
D3 k2 vitamini(ocean) , magnezyum (magnifem), demir (femifer c), omega 3 (prognom).
Günde bir damla sizin için besin değeri tablosunu asagı bırakıyorumOcean d3k2 kaç ıu bide kaç damla alıyorsunuz
Benimde gebelik şekeri çıktı ve ölçümlerim hep sınırın üstünde çıkıyor.Moralim çok bozukbebişim 10 gün önden gidiyor gebelik şekeri yüzün'den 30 hafta ile uyumlu çıktı boyu kilosu da 29 hafta ilk oğlum da iri bebekti ssvd hayalim yalan oldu 38 de sezeryan olcam bu gidişle kan vericem yarın sabah aclık tokluk bakılacak evde ölcüyorum ama yüksek çıkıyor dikkat etmeme rağmen yine yüksek çıkarsa insülin başlayacağız moralim çok bozuldu o kadar diyet yaptım boşa
Ücretsiz ama şekeri sen alıyorsun kan veriyorsun açken 1.saat 2.saat gibiArkadaşlar şeker yükleme testi ücretlimi ve mide bulandırıyormu yaptıranların bardır mutlaka
Ya şimdi ben de çok endiselendim benim de özellikle ayakta olduğum günler adet sancısı gibi keskin ağrılar oluyor ama kasılma da çok oluyor söylediğimde normal dediler ama şimdi üzüldümMerhaba hanımlar,
Dün adet sancısına benzer bir ağrı başladı. Bugün doktora gittim. Rahimde tonus var ama açılma yok. Rahim ağzı 33 mm (normal olduğu söylendi). Doktor vajinal ve makattan fitil başlattı. 1 hafta katı yatak istirahati verdi. Hamileliğimin başından beri çok yoğun çalışıyorum sebebin bu olduğu söyledim. Şu an çok vicdan azabı çekiyorum. Ultrasonda 27+4, adet tarihime göre 26+1 bebeğim. Evvelce böyle bir durum yaşayıp vaktinde doğurabilen oldu mu?
Alt sınırda mi çıktı sonuçlarBen 10 gün önce yaptım medicana hastanesi'ndeki hayat sigortam karsılıyor hatta içeceğimi bile onlar verdi şeker çıkanları etkılıyor benim sıbırda çıktı ben şeker hıc sevmem zorla içtim kusma vs dediler zor tuttum kendimi sonrasında daha çok zorlandım zaten sınırda çıktı bebeklerin gelişimi ikiside iki gün önde amniyon sıvıları olmasıbgerektigi gibi benim kilo alımımda ıkızlere rağmen az bile dedi doktorum kuzenim endokrinoloji uzmanı hemen ona attık sonucları bi diyetisyen arkadasına yönlendirdi ben az ve uzun aralıklarla yediğim için olabilirmiş daha sık aralıklarla ara oğünleri kacırmadan bi liste yaptık ona uymaya çalışıyorum haftaya salı tekrar endokrinoloji kan testi yapacak bu arada bende tablo şeklinde aclık ve 1 saat tokluk şeker testi yapıyorum evde kullanılan cihazlarla sımdılık iyi bakalım salı günü kanda neler çıkacak görecegiz
Üzülme canım diyetine dikkat et canını sıkma insüline gitmez inş. Az bi zaman kaldı sezaryen olacak diye tekrar üzülmeni anlıyorum ama napalım kaderimizde yokmuş benim de ssvd hayallerim yalan oldu boşver.Moralim çok bozukbebişim 10 gün önden gidiyor gebelik şekeri yüzün'den 30 hafta ile uyumlu çıktı boyu kilosu da 29 hafta ilk oğlum da iri bebekti ssvd hayalim yalan oldu 38 de sezeryan olcam bu gidişle kan vericem yarın sabah aclık tokluk bakılacak evde ölcüyorum ama yüksek çıkıyor dikkat etmeme rağmen yine yüksek çıkarsa insülin başlayacağız moralim çok bozuldu o kadar diyet yaptım boşa
3. Trimester da miden sıkıştığı için normal o durum canım. Çantayı erken doğum riskin yoksa 32-34 gibi hazırla canımMrb guzel anneler nasilsiniz biz suan 27 haftalik olduk daha yeni yeni kiyafet alisverisine basladim 30 haftalikken cantami hazirlayayim diyorum sizce cokmu erken olur sizler kacinci haftadasiniz hamileliginiz nasil gidiyor biz sanki 1.trimestere geri donduk gene koku hassasiyetim ve mide bulantim basladi
Rahim agzi uzunlugum normal cikti fakat rahimde sekilde bozuklugu var onun icin erken dogum ihtimalimde var cnm3. Trimester da miden sıkıştığı için normal o durum canım. Çantayı erken doğum riskin yoksa 32-34 gibi hazırla canım
Doktora söyleyin rahim uzunluğu ve tonus bakılsın. Bir de açılma var mı diye baksınlar. Ne olur ne olmaz. Bir risk varsa bazı ilaçlar ve dinlenmeyle önlenebiliyor.Ya şimdi ben de çok endiselendim benim de özellikle ayakta olduğum günler adet sancısı gibi keskin ağrılar oluyor ama kasılma da çok oluyor söylediğimde normal dediler ama şimdi üzüldüm
O zaman 30. Haftada hazırlaman en iyisi canımRahim agzi uzunlugum normal cikti fakat rahimde sekilde bozuklugu var onun icin erken dogum ihtimalimde var cnm
Insallah cnm siz kac haftaliksinizO zaman 30. Haftada hazırlaman en iyisi canıminş erken doğum olmaz sağlıkla gelsin inşallah
Zaten en çok insülin kullanmak zorunda kalırsam diye endişe ediyorum inşallah gerek kalmazÜzülme canım diyetine dikkat et canını sıkma insüline gitmez inş. Az bi zaman kaldı sezaryen olacak diye tekrar üzülmeni anlıyorum ama napalım kaderimizde yokmuş benim de ssvd hayallerim yalan oldu boşver.
27+5 deyiz ama kilo 1450gram dedi benim ilk çocuğum da böyle önde gittim 30 hafta ile uyumlu dedi yarın tekrar kan vercem her şey e bakılacak birazda genetik diye düşünüyorum elimde bende iri bebekmişiz tabi şekerim olması da etkili ama insülin kullanmak zorunda kalmak dışında korkum yok daha önce sezeryan oldum süreci biliyorum ama hiç insülin kullanmadjm hamilelikte etkisi ne olur bilmiyorum,inşallah herşey daha iyi olur strese girmeyinKaçıncı haftadasınız şuan.Çocuğun boyu ve kilosu ne kadar çıktı.Benimde doktorum dün kesin diyet önerdi liste verdi