Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde gebelik şekeri çıktı ve ölçümlerim hep sınırın üstünde çıkıyor.
Sabah uyanınca açlık ölçüyorum o bile 105-120 arasında değerler çıkıyor. Önceki aylarda hep 90 fln çıkardı.
1. Saat Tokluklarım genelde 150-160 gibi yani not alıyorum hepsini 10 gün sonra endokrin randevum var bakalım ne dicek.
İnsülin e hangi değerlerde çıkarsa başlıyorlar acaba. Ve ben de karbonhidrat / şekeri tamamen çıkarmama rağmen böyle çıkıyor anlamış değilim.

Ya şimdi ben de çok endiselendim benim de özellikle ayakta olduğum günler adet sancısı gibi keskin ağrılar oluyor ama kasılma da çok oluyor söylediğimde normal dediler ama şimdi üzüldüm

Alt sınırda mi çıktı sonuçlar

Benim şeker testim açlık 84.9 tokluk 113 çıktı doktoruma attık ama o sorun olmadığında dönmüyor bazen dönmedi chatgpt'de 50'likte 140 altı normal dedi ondan gayet şeker falan yiyordum korktum bi şimdi. biliyor musunuz bu değerler normal mi

Mrb guzel anneler nasilsiniz biz suan 27 haftalik olduk daha yeni yeni kiyafet alisverisine basladim 30 haftalikken cantami hazirlayayim diyorum sizce cokmu erken olur sizler kacinci haftadasiniz hamileliginiz nasil gidiyor biz sanki 1.trimestere geri donduk gene koku hassasiyetim ve mide bulantim basladi

Üzülme canım diyetine dikkat et canını sıkma insüline gitmez inş. Az bi zaman kaldı sezaryen olacak diye tekrar üzülmeni anlıyorum ama napalım kaderimizde yokmuş benim de ssvd hayallerim yalan oldu boşver.

3. Trimester da miden sıkıştığı için normal o durum canım. Çantayı erken doğum riskin yoksa 32-34 gibi hazırla canım

Kızlar selam. Diyabet doktoruna gittim sabah açlık ve 3 aylık kan aldı kulak mememden sonuçlarım gayet iyi. Doktoruma da gönderecek. 25inde kendi kadın doğum doktorumda randevum var. Büyük kızıma ve mavi duruya aldığım kameralar geldi. Büyük kızıma philips avent telsiz mavi duruya ekranlı kamera almıştım. İkisi de süper ötesi çalışıyor. Ve mavi durunun küveti geldi tam istediğim gibi katlanmayan su akıtma için tıpası olan bir model

Ya şimdi ben de çok endiselendim benim de özellikle ayakta olduğum günler adet sancısı gibi keskin ağrılar oluyor ama kasılma da çok oluyor söylediğimde normal dediler ama şimdi üzüldüm
Doktora söyleyin rahim uzunluğu ve tonus bakılsın. Bir de açılma var mı diye baksınlar. Ne olur ne olmaz. Bir risk varsa bazı ilaçlar ve dinlenmeyle önlenebiliyor.

Üzülme canım diyetine dikkat et canını sıkma insüline gitmez inş. Az bi zaman kaldı sezaryen olacak diye tekrar üzülmeni anlıyorum ama napalım kaderimizde yokmuş benim de ssvd hayallerim yalan oldu boşver.
Zaten en çok insülin kullanmak zorunda kalırsam diye endişe ediyorum inşallah gerek kalmaz

inşallah herşey daha iyi olur strese girmeyin Kaçıncı haftadasınız şuan.Çocuğun boyu ve kilosu ne kadar çıktı.Benimde doktorum dün kesin diyet önerdi liste verdi
27+5 deyiz ama kilo 1450gram dedi benim ilk çocuğum da böyle önde gittim 30 hafta ile uyumlu dedi yarın tekrar kan vercem her şey e bakılacak birazda genetik diye düşünüyorum elimde bende iri bebekmişiz tabi şekerim olması da etkili ama insülin kullanmak zorunda kalmak dışında korkum yok daha önce sezeryan oldum süreci biliyorum ama hiç insülin kullanmadjm hamilelikte etkisi ne olur bilmiyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…